benign Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εχει καλα στοιχεια η σειρα και μερικοι χαρακτηρες εχουν γινει αγαπητοι στο κοινο,περα απο τους δυο πρωταγωνιστες.Σιγουρα δεν ειναι οπως ηταν στις πρωτες σεζον που εγινε απο τις πιο επιτυχημενες στην Αμερικανικη τηλεοραση.Τωρα φαινεται πως υπαρχει αδυναμια στους σεναριογραφους να βρουν κατι καινουργιο και ποιοτικο και εχει καταντησει σαπουνοπερα. Απλα εχει γινει πολυ αγαπητη στον κοσμο και την βλεπει απο συμπαθεια και συνηθεια περισσοτερο,παρα γιατι εχει κατι ενδιαφερον να δειξει.Εχουν εξερευνησει τα παντα και εφτασαν να επινοησουν την ανασταση της μητερας των πρωταγωνιστων. Αν επανεφεραν τουλαχιστον τον Bobby πιο ενδιαφερον θα ηταν.
amature Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αισχρή σεζόν so far πιο βαρετή πεθαίνεις σε αντίθεση με μια απίστευτη σεζόν περυσι (μετά από πολύ καιρό κιόλας) 1
παπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μαυρα χαλια. Σα να τα βγαζουν με το ζορι τα επεισοδεια. Το προδοσιες στο σκαι εχει περισσοτερο ενδιαφέρον. 1
devilmanson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Aναμενομενο μετα το season god vs darkness...
panosno1com Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εχει ανανεωθει / υπαρχουν φημες και γι αλλη σεζον ;
overpower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εχει ανανεωθει / υπαρχουν φημες και γι αλλη σεζον ; Για το αν ανανεωθει μπορεις να βλεπεις το imdb. Για φημες δεν ξερω, google it.
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα μου αρεσε το τελευταιο επεισοδιο αν και το βρηκα δυστηχως λιγο πιο αργο σε ρυθμο απο οσο θα πρεπε. Τα καλα νεα ειναι οτι και το επομενο θα ειναι συνεχεια αυτου http://www.imdb.com/title/tt5669122/?ref_=ttep_ep8
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ισως κατω του μετριου το τελευταιο επεισοδιο και πολυ βιαστικο,ειδικα στο θεμα reaper. Τωρα για τα περι συνεπειων που αναφερθηκαν δεν ξερω αν θα παιξει κατι μελλοντικα ή οχι.
armin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλα προσωπικα,για εμενα η σειρα εχει γινει πια ενα συνεχομενο αστειο.Γελαω σχεδον σε καθε σκηνη με την ηλιθιοτητα της πλοκης ,των χαρακτηρων ,των συζητησεων...αλλα την αγαπαμε και την "υποστηριζουμε" ανεξαρτητως ποιοτητας.
overpower Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 αλλα την αγαπαμε και την "υποστηριζουμε" ανεξαρτητως ποιοτητας. ε καλα, δεν χρειαζοταν να μας το πεις εσυ αυτο
panosno1com Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Λες κ εσυ ωπ να εναςαπο τους 2 θα μας από χαιρετισει για πάντα, φτανουλε στο τελος και ερχεται ο κας να... χαχαχααχ
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Περιεργο επεισοδιο 1) Το colt που το εχασαν? Το ειχα ξεχασει σαν οπλο 2) Αν και λογικα δεν το εδειξαν, αλλα πως επιασε τον lucifer? Ρωταω μηπως και πηδηξα κανα επεισοδιο
Chrysostomos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Περιεργο επεισοδιο 1) Το colt που το εχασαν? Το ειχα ξεχασει σαν οπλο 2) Αν και λογικα δεν το εδειξαν, αλλα πως επιασε τον lucifer? Ρωταω μηπως και πηδηξα κανα επεισοδιο Τις ίδιες απορίες μου άφησε και εμένα. Δεν έχουν δείξει κάτι σχετικό,ειδικά για το 2.
solidsnake222 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τις ίδιες απορίες μου άφησε και εμένα. Δεν έχουν δείξει κάτι σχετικό,ειδικά για το 2. Για τον λουσιφερ: Δεν χρειαζόταν να τον "πιάσει", Από την στιγμή που τον έστειλε ο sam στο κλουβί του είναι ανίσχυρος
Chrysostomos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά τον έβγαλα απλά από τον πρόεδρο,δεν τον έστειλαν στο κλουβί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα