Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 12 (Spoilers up to S11)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καλα στοιχεια η σειρα και μερικοι χαρακτηρες εχουν γινει αγαπητοι στο κοινο,περα απο τους δυο πρωταγωνιστες.Σιγουρα δεν ειναι οπως ηταν στις πρωτες σεζον που εγινε απο τις πιο επιτυχημενες στην Αμερικανικη τηλεοραση.Τωρα φαινεται πως υπαρχει αδυναμια στους σεναριογραφους να βρουν κατι καινουργιο και ποιοτικο και εχει καταντησει σαπουνοπερα.

Απλα εχει γινει πολυ αγαπητη στον κοσμο και την βλεπει απο συμπαθεια και συνηθεια περισσοτερο,παρα γιατι εχει κατι ενδιαφερον να δειξει.Εχουν εξερευνησει τα παντα και εφτασαν να επινοησουν την ανασταση της μητερας των πρωταγωνιστων. Αν επανεφεραν τουλαχιστον τον Bobby πιο ενδιαφερον θα ηταν.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αισχρή σεζόν so far πιο βαρετή πεθαίνεις σε αντίθεση με μια απίστευτη σεζόν περυσι (μετά από πολύ καιρό κιόλας)

• Like 1
Δημοσ.

Μαυρα χαλια. Σα να τα βγαζουν με το ζορι τα επεισοδεια.

Το προδοσιες στο σκαι εχει περισσοτερο ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει ανανεωθει / υπαρχουν φημες και γι αλλη σεζον ;

Για το αν ανανεωθει μπορεις να βλεπεις το imdb. Για φημες δεν ξερω, google it.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ισως κατω του μετριου το τελευταιο επεισοδιο και πολυ βιαστικο,ειδικα στο θεμα reaper.

Τωρα για τα περι συνεπειων που αναφερθηκαν δεν ξερω αν θα παιξει κατι μελλοντικα ή οχι.

Δημοσ.

Καλα προσωπικα,για εμενα η σειρα εχει γινει πια ενα συνεχομενο αστειο.Γελαω σχεδον σε καθε σκηνη με την ηλιθιοτητα της πλοκης ,των χαρακτηρων ,των συζητησεων...αλλα την αγαπαμε και την "υποστηριζουμε" ανεξαρτητως ποιοτητας.

Δημοσ.

αλλα την αγαπαμε και την "υποστηριζουμε" ανεξαρτητως ποιοτητας.

ε καλα, δεν χρειαζοταν να μας το πεις εσυ αυτο :P

Δημοσ.

Λες κ εσυ ωπ να εναςαπο τους 2 θα μας από χαιρετισει για πάντα, φτανουλε στο τελος και ερχεται ο κας να... χαχαχααχ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περιεργο επεισοδιο

1) Το colt που το εχασαν? Το ειχα ξεχασει σαν οπλο

2) Αν και λογικα δεν το εδειξαν, αλλα πως επιασε τον lucifer? Ρωταω μηπως και πηδηξα κανα επεισοδιο

Δημοσ.

Περιεργο επεισοδιο

1) Το colt που το εχασαν? Το ειχα ξεχασει σαν οπλο

2) Αν και λογικα δεν το εδειξαν, αλλα πως επιασε τον lucifer? Ρωταω μηπως και πηδηξα κανα επεισοδιο

Τις ίδιες απορίες μου άφησε και εμένα.

Δεν έχουν δείξει κάτι σχετικό,ειδικά για το 2.

Δημοσ.

Τις ίδιες απορίες μου άφησε και εμένα.

Δεν έχουν δείξει κάτι σχετικό,ειδικά για το 2.

Για τον λουσιφερ:

Δεν χρειαζόταν να τον "πιάσει", Από την στιγμή που τον έστειλε ο sam στο κλουβί του είναι ανίσχυρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...