Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 12 (Spoilers up to S11)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενω σε γενικες γραμμες ως τωρα δεν εχω παραπονο απο αυτη τη season,το τελευταιο επεισοδιο ηταν το λιγοτερο απογοητευση.Ολα εγιναν στα γρηγορα για να βγει γρηγορα το επεισοδιο. Το μονο μου παραπονο ως τωρα απο την season ειναι οτι δυστηχως δεν δινει δειγματα οτι θα ειναι η τελευταια ως τωρα με οτι εχει γινει.

Δημοσ.
και για πιο λογο να ειναι η τελευταια; οταν πουλαει κατι γιατι να το σταματησουν? οταν με στορυς μπορουν να το τραβανε οσο θελουν; δε λεω ισως γινεται κουραστικο καπιες φορες .αλλα τουλαχιστον η σειρα σε κανει να γελας  με τους καλυτερους χαρακτηρες σε τετιου ειδους σειρες .και να κραταει παντα ιδιως προς τα τελευταια επεισοδια με μια φοβερη ανατροπη στο φιναλε.

Αν ειναι να βαζουμε σα κατι βαρετο και ωρες ανουσιο ειναι οι ταινιες της μαρβελ που ποτε δε θα χουν τελος.θα χουν παντα το ιδιο κονσεπτ,το ιδιο στορυ και το ιδιο τελος.ο σουπερηρωας παντα θα νικαει...

τουλαχιστον το SP ξεχωριζει  

Δημοσ.

Γιατι καποια στιγμη φτανεις σε σημειο να λες''Φτανει''.Θελουν να συνεχισουν την εν λογω σειρα,με γεια τους με χαρα τους.Οταν ομως δεν μπορουν να βγαλουν 23επεισοδια εδω και ποσες season,τα ακυρα τα filler επεισοδια γιατι τα βγαζουν ρε γμτ?

Δημοσ.

Γιατι καποια στιγμη φτανεις σε σημειο να λες''Φτανει''.Θελουν να συνεχισουν την εν λογω σειρα,με γεια τους με χαρα τους.Οταν ομως δεν μπορουν να βγαλουν 23επεισοδια εδω και ποσες season,τα ακυρα τα filler επεισοδια γιατι τα βγαζουν ρε γμτ?

ειναι ετσι πλεον το κονσεπτ για να κρατησει η σειρα μεχρι το καλοκαιρι, φυσικα με απανωτες διακοπες ενδιαμεσα.αν μιλουσαμε για 13 επ ανα σεζον θα γινοταν η σειρα το Homeland  του τρομου :whistle: δηλ χωρις να το βαριεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ..
και θελουν να ειναι μια μιξη και απ τα 2.αρχιζουν με ενα κυριο στορι,αλλα θελουν το κοινο να βλεπει σαμ και ντιν να μαμαει τα τερατα,,και προς απριλη μαη πλευρα βλεπουμε τις επεισοδιαρες..
καλα μη με κοιτας ετσι δε γραφω εγω τη σειρα :-D
Δημοσ.

Ενω σε γενικες γραμμες ως τωρα δεν εχω παραπονο απο αυτη τη season,το τελευταιο επεισοδιο ηταν το λιγοτερο απογοητευση.Ολα εγιναν στα γρηγορα για να βγει γρηγορα το επεισοδιο. Το μονο μου παραπονο ως τωρα απο την season ειναι οτι δυστηχως δεν δινει δειγματα οτι θα ειναι η τελευταια ως τωρα με οτι εχει γινει.

Αυτο ειναι και εμενα το "παραπονο" μου.Νομιζω καπου στην 10 σεζον επρεπε να μπει ενα τελος,με καποιο τροπο,το ξεχειλωνουν και ειναι κριμα.Τωρα αν πουλαει δεν ξερω,οσο φαν και να εισαι,καποια στιγμη θα το παρατησεις αν συνεχισει ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω τοσο παραπονο αφου πραγματικα για σειρα του ειδους του ειναι θαυμα πως υπαρχουν επεισοδια που λεμε που δεν σε παιρνει ο υπνος,αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι εχουν σκοπο να το τραβηξουν για τουλαχιστον αλλη μια season. Και προσωπικα δεν εχω θεμα για αυτο,αλλα ας κοβανε εστω ορισμενα επεισοδια μιας και απο πλευρας υποθεσης πλεον πιασανε ταβανι με την προηγουμενη season.Αν ειναι τωρα να βλεπουμε milking και στον lucifer ε ενταξυ ειπαμε....

Δημοσ.

Ρε παιδια τι λεμε τωρα το milking γινεται εδω και 7 χρονιες.. Κατα τη γνωμη μου,οταν τελειωσε η 5η σεζον τελειωσε και το βασικο στορυ της σειρας.

Πιστευω οτι αφου αποφασισαν να το συνεχισουνε μετα απο την 5η χρονια,που ηταν και το απογειο της σειρας,δεν τους σταματαει τιποτα να το φτασουνε και στα 20.

Ειδα το τελευταιο επεισοδιο,κλασσικο φιλερακι,θα το ξεχασω σε κανα δυο μερες.Μια τετοια σειρα ομως οσα fillers και να εχει δεν την σταματας,ειναι θρησκεια...

Δημοσ.

Ρε παιδια τι λεμε τωρα το milking γινεται εδω και 7 χρονιες.. Κατα τη γνωμη μου,οταν τελειωσε η 5η σεζον τελειωσε και το βασικο στορυ της σειρας.

Πιστευω οτι αφου αποφασισαν να το συνεχισουνε μετα απο την 5η χρονια,που ηταν και το απογειο της σειρας,δεν τους σταματαει τιποτα να το φτασουνε και στα 20.

Ειδα το τελευταιο επεισοδιο,κλασσικο φιλερακι,θα το ξεχασω σε κανα δυο μερες.Μια τετοια σειρα ομως οσα fillers και να εχει δεν την σταματας,ειναι θρησκεια...

Οχι το Supernatural δεν ηταν μεχρι την 5η season,απλως εγιναν καποιες αλλαγες στην σκηνοθεσια γιαυτο και μερικες απο τις επομενες season ηταν για σφαλιαρες.

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φιλε Fulgore,εγω νιωθω οτι αν η σειρα αυτη τελειωνε στα 5 χρονια θα σταματουσε πολυ δυνατα.Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος ικανοποιητικοςτροπος για να την τελειωσουνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...