Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Έχω ένα συμβόλαιο στην vodafone για σταθερό και internet το οποίο μου κοστίζει γύρο στα 40Ε το μήνα.Τον αύγουστο που μας πέρασε φύγαν οι γονείς μου για εξωτερικό και έχω μείνει μόνος.Προφανώς και δεν το θέλω το συμβόλαιο αφου θα μου αρκούσε μονο internet ή τελοσπάντων κατι πιο οικονομικό.(Φιλαράκια με οτε δίνουν 36 το μήνα που και καλά είναι ακριβός).Το πρόβλημα είναι οτι το  συμβόλαιο είναι στο όνομα του πατέρα μου και όταν το συζήτησα με υπάλληλο της vodafone σε κατάστημα μου είπε οτι ειναι αδύνατο να αποδεσμευτώ παρά μόνο αν έρθει και το κάνει ο πατέρας μου εδώ.Υπάρχει καποιος τρόπος να αποδεσμευτώ μέσω του πατέρα μου αλλά χωρίς να χρειαστεί να έρθει Ελλάδα;Ο απαραίτητος χρόνος παραμονής στο συμβόλαιο έχει περάσει οπότε δεν έχω ρήτρα.Έχω να τους πληρώσω κανα δίμηνο και δεν θέλω tbh γιατί με κρατάν με το ζόρι και νομίζω με ψιλοδουλεύουν.(έχω ακούσει για κλείσιμο συμβολαίου μέσω τηλεφώνου).Αυτά..!Τα φώτα σας και ευχαριστώ!

Δημοσ.

E όχι και να ταξιδέψει ο πατέρας από το εξωτερικό για να κάνει διακοπή που στο κάτω κάτω έχει ήδη τελειώσει το συμβόλαιο.Το θέμα είναι να μην έχεις πληρώσει κανέναν λογαριασμό πέραν του χρόνου που ήσουν δεσμευμένος διότι έτσι σιωπηλά το συμβόλαιο παρατείνεται. Ισως να πρέπει να κάνεις αίτημα στην ΕΕΤΤ και αίτημα και στη Vodafone κι αφού πάρεις αντίγραφο του αιτήματος από τη Vodafone να το επισυνάψεις μαζί με την καταγγελία σου στην ΕΕΤΤ. Ασχετα βέβαια με όλα αυτά εγώ θα έλεγα του πατέρα μου να πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα εκεί στην περιοχή που διαμένει για το γνήσιο της υπογραφής και να μου στείλει ταχυδρομικώς μία εξουσιοδότηση. Ισως να είναι το πιο εύκολο αυτό.

Δημοσ.

Είναι ανευθυνότητα του πατέρα σου που ενώ έχει ενεργό συμβόλαιο στο ονομά του έφυγε εξωτερικό χωρίς να το τακτοποιήσει πρώτα. Έπρεπε να είχατε πάει να σου μεταβιβάσει τη γραμμή ή να τη καταργήσει. Ο πάροχος πολύ καλά λέει πως μιλάει μόνο με τον κάτοχο γραμμής. Τώρα (που λες πως δεν πληρώνεις κιόλας), καλά ξεμπερδέματα. Για τον πατέρα σου εννοώ "καλά ξεμπερδέματα" (εσύ δεν έχεις καμία σύμβαση μαζί τους).

Δημοσ.

Μπορεί ο πατέρας σου να καλέσει από το εξωτερικό στο τηλέφωνο +306944403830 (Εξυπηρέτηση vodafone για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό. Η κλήση χρεώνεται ως εξερχόμενη προς Ελλάδα) και να ζητήσει αποσύνδεση.

Θα δεχθούν την αίτηση αλλά το πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να περάσει και να υπογράψει και να πληρώσει ενδεχομένως και τέλος αποσύνδεσης, 10€ αν θυμάμαι καλά.

Ας τους ρωτήσει αν μπορείς να πας εσύ με εξουσιοδότηση που θα σου στείλει ο πατέρας σου όπως είπε και ο Chipakos.

Ή αν θες ρώτα τους εσύ αν μπορεί να γίνει έτσι πριν βάλεις τον πατέρα σου να καλέσει για να μην χρεωθεί και άδικα ο άνθρωπος

Αν αρνηθούν με αυτόν τον τρόπο που είναι και ο μοναδικός πιστεύω τότε προχώρα σε καταγγελία

Επίσης αν δεν λειτουργήσει αυτός ο τρόπος εγώ θα πέρναγα και από άλλα, διαφορετικά καταστήματα vodafone και θα ρώταγα αν μπορώ να διακόψω ο ίδιος με εξουσιοδότηση του κατόχου της γραμμής δίχως να αναφέρω οτι απο τα κεντρικά μου αρνήθηκαν. Μπορεί να πέσεις σε κάποιον εξυπηρετικό υπάλληλο και να σε βοηθήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...