anthoulaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 λοιπον, κατα καιρους ο http://www.hepis.gr σε συνεργασια με το http://www.getbusy.gr (τωρα τι ακριβως ειναι αυτα ουτε εγω ξερω) διοργανωνουν σεμιναρια σχετικα με πληροφορικη. εχω γραφτει σε αυτο για τις ιστοσελιδες, τι λετε αξιζει;; ειναι δωρεαν, αν επιλεγεις. απλα θα πρεπει ν αγορασω λαπτοπ με αυτα τα χαρακτηριστικα... CPU: Intel i3 RAM: 4GB Μνήμη κάρτας γραφικών: 1GΒ οποτε γι αυτο αναρωτιεμαι... προβληματιστηκα λιγο σε ποια κατηγορια του φορουμ κολλαγε να ανοιξω το θεμα, αλλα κατεληξα εδω μιας και νομιζω πως αφορα περισσοτερο προγραμματισμο παρα αγορα λαπτοπ... αλλα μηπως να ρωτησω κι εκει; βρηκα διαφορα με τιμες απο 300 εως 500... σας παραθετω και το σχετικο λινκ της αιτησης που εχει και πληροφοριες των μαθηματων. παρεμπιπτοντως, ακομα τρεχει..... οσοι πιστοι, δηλωστε!! http://www.hepis.gr/press_release/πανευρωπαΐκή-εβδομάδα-προγραμματισμ/ http://www.hepis.gr/press_release/νέος-κύκλος-fit4jobs-από-τη-hepis-στο-πλαίσιο-του-eu-code/
Tiphonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Html, css και λίγο js σου δείχνουν. Και ενα netbook απο αυτα που έδιναν κάποτε στα σχολεια δωρεαν στους μαθητές θα σου κάνει την δουλειά σου. 30 ώρες εκπαίδευση είναι στην θέση σου αν δεν είχα κάτι θα δανειζόμουν ενα λαπτοπ απο κάποιον φίλο.
anthoulaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ναι το ξερω πως ειναι 30ωρες αν μιλάμε για τη κατασκευή ιστοσελίδων, ο προγραμματισμός ειναι περισσότερες. οπότε λες δεν αξιζει; σκέφτομαι όμως πως αν παρω θα μου μεινει κιολας, και καπου θα το χρειαστω.. σε κατι παρομοιο ή για δουλεια ισως... οποτε οι προδιαγραφές του λαπτοπ δεν είναι αρκετές για κατι παραπάνω;;
pokemonhunter Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αγορασα ενα αντιστοιχο course οnline Ηtml-css javascript php python bootstrap με 10ευρω απο τα 200 σε προσφορα. https://www.udemy.com/the-complete-web-developer-course-2/learn/v4/?pmtag=OCT1202 Πιστευω ειναι καλυτερα να δωσεις αυτα τα 10 ευρω τα λεει ωραια και αναλυτικοτατα (μεχρι το 2ο κεφαλαιο που εχω φτασει).
anthoulaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 α ναι!! αυτο το σαιτ udemy το ειχα δει κι αλλου που το προτεινανε, οτι εχει ενδιαφεροντα και σε προσφορες καποια courses, αλλα αναρωτιεμαι τι φαση ειναι; το παιρνεις και εχεις συνδρομη σε αυτο για παντα; αποθηκευεται ας πουμε καπου; και το αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον ειναι στα αγγλικα ε; οκ εχω ενα lower αλλα δεν ειναι και σε σουπερ επιπεδο για να εχω γνωσεις ειδικοτητας. --- του εριξα μια ματια και οντως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον, αλλα τη μια στιγμη το εδειχνε 10ε οπως ειπες, κι επειτα πηγα απο εναν αλλον συνδεσμο και το εβγαλε 50.. γιατι αλλαζουν ετσι; τι να πω! με ψηνει να το παρω τωρα κιολας, απλα επειδη θα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες δε θα μπορω να το ξεκινησω αμεσα.. εμενα με καιει αν αποθηκευεται καπουκαι το εχω επ'αοριστον.. ξερεις μηπως; και παλι ευχαριστω.
Tigran Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Να πας στα σεμινάρια που βρήκες να έχεις μια πρώτη επαφή και να μπορείς να κάνεις και ερωτήσεις. Θα σε βοηθήσει πολύ. Μετά αν πραγματικά σε ενδιαφέρει υπάρχουν άπειρα tutorials για να μάθεις ότι θες πάνω στο Web Development. Από courses του udemy, έως guides για πιο συγκεκριμένες υλοποιήσεις στο youtube.
anthoulaki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 μωρε αυτο σκεφτηκα κι εγω να εχω μια επαφη αμεση, εχω ασχοληθει και στο παρελθον το 2010-12 σε ενα ιδιωτικο ιεκ, ομως θεωρω πολυ επιδερμικα και αυτο με αποθαρρυνε να συνεχισω, οπως επισης οτι τη πρακτικη μου την εκανα σε κατι εντελως ασχετο (βλακεια μου που δε το εψαξα αλλα..) και κυριως οτι απο εξαμηνο σε εξαμηνο τη μια γλωσσα πιαναμε, την αλλη αφηναμε. κοινως μας εμαθαν 4-5 αλλα στην ουσια δε μας εμεινε κατι.. το χω βεβαια παντα στην ακρη του μυαλου μου (κυριως την κατασκευη ιστοσελιδων και θελω να το μαθω-εξελιξω) τοσο καιρο που ασχολουμαι με αλλες δουλειες.
pokemonhunter Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 α ναι!! αυτο το σαιτ udemy το ειχα δει κι αλλου που το προτεινανε, οτι εχει ενδιαφεροντα και σε προσφορες καποια courses, αλλα αναρωτιεμαι τι φαση ειναι; το παιρνεις και εχεις συνδρομη σε αυτο για παντα; αποθηκευεται ας πουμε καπου; και το αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον ειναι στα αγγλικα ε; οκ εχω ενα lower αλλα δεν ειναι και σε σουπερ επιπεδο για να εχω γνωσεις ειδικοτητας. --- του εριξα μια ματια και οντως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον, αλλα τη μια στιγμη το εδειχνε 10ε οπως ειπες, κι επειτα πηγα απο εναν αλλον συνδεσμο και το εβγαλε 50.. γιατι αλλαζουν ετσι; τι να πω! με ψηνει να το παρω τωρα κιολας, απλα επειδη θα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες δε θα μπορω να το ξεκινησω αμεσα.. εμενα με καιει αν αποθηκευεται καπουκαι το εχω επ'αοριστον.. ξερεις μηπως; και παλι ευχαριστω. 10euro εχει τοσο το πηρα εγω. Με το που το αγορασεις αποθηκευεται αυτοματα στον λογαριασμο σου. Σαν να μπαινεις στο fb ας πουμε και εχει μαθημα 1,2 κλπ. Οσο για τα αγγλικα τα λεει τα κανει παραλληλα οποτε δεν σου χρειαζονται. Εγω φαντασου τα κανω χωρις φωνη με τραγουδια καμια φορα. Το ωραιο επισης ειναι οτι μετα απο καθε μαθημα εχει και τεστακια για να δει αν τα θυμασαι αυτα που εγραφες πριν λιγα λεπτα. Εχω κανει 40+ μαθηματα ηδη απο τα 260 και εμπλουτισα τις γνωσεις μου σε HTML+CSS ενω ηξερα τα βασικα. Ελπιζω να παρω τις ιδιες γνωσεις και python php που εχει αργοτερα.. Για τα 10 ευρω το προτεινω 100% . Οσο προλαβεις ΥΓ> δεν εχει ακομα να τα κανεις download τα μαθηματα αλλιως πολυ ευχαριστως να σας τοδινα
vadou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως θα το ξαναπώ όσον αφορά το Udemy. Επειδή στόχος της πλατφόρμας από κάποια στιγμή και έπειτα έγινε η ποσότητα και όχι η ποιότητα - γι'αυτό και βλέπετε συνέχεια προσφορές, έλα πάρε πάρε και ψυγεία έχουμε - τα περισσότερα μαθήματα είναι σκουπίδια. Έχει σίγουρα και ποιοτικά, αλλά να ελέγχετε καλά το μάθημα πριν το αγοράσετε. Αλλιώς υπάρχουν καλύτερα μέρη για να βρείτε ποιοτικά μαθήματα, με μεγαλύτερο κόστος όμως, όπως teamtreehouse, lynda κλπ 1
pokemonhunter Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως θα το ξαναπώ όσον αφορά το Udemy. Επειδή στόχος της πλατφόρμας από κάποια στιγμή και έπειτα έγινε η ποσότητα και όχι η ποιότητα - γι'αυτό και βλέπετε συνέχεια προσφορές, έλα πάρε πάρε και ψυγεία έχουμε - τα περισσότερα μαθήματα είναι σκουπίδια. Έχει σίγουρα και ποιοτικά, αλλά να ελέγχετε καλά το μάθημα πριν το αγοράσετε. Αλλιώς υπάρχουν καλύτερα μέρη για να βρείτε ποιοτικά μαθήματα, με μεγαλύτερο κόστος όμως, όπως teamtreehouse, lynda κλπ Εμενα παντως αυτο που πηρα με βοηθησε γιαυτο το προτινω.. το μαθημα παντα οχι το udemy !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα