Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποφάσισα να αντικαταστήσω μετά απο 3 χρόνια το Lumia 925 μου απο το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένος. Δυστυχώς όμως, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω 1-2 θεματάκια, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό απο wp. 

θέλω κατι να κάνει ότι έκανα και με το lumia μου, καλή κάμερα (φωτο και βιντεο), messenger, mail, internet. απλές απαιτήσεις. με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής, δε με ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος, τα 16gb του lumia μου μου εφταναν, οποτε ακομη και κατι εκει μου αρκει. 

για να μη πολυλογώ, δε πιστευω πως χρειαζεται να δώσω πολλά χρήματα για αυτά που ζητάω, είχα κατα νου το nexus 5x, αλλά είπα για πρώτη φορά να κοιτάξω και λίγο προς την αγορά της κίνας, οπότε κοιτάω το mi4 που βγαίνει περίπου 100 ευρώ, δε θέλω να δώσω παραπάνω (αντε 10-20 ευρω) και δε θέλω κατι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Συνεπώς, ποιες πιστεύετε πως ειναι οι επιλογές μου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο οτι βλεπω κι απο αλλα θεματα και διαφορα review τα κινεζικα δεν προτινοντε για καλη καμερα

Επεξ/σία από billiboo
Δημοσ.

Το mi4 ήταν ναυαρχίδα το 2014 με εξαιρετική κάμερα καμία σχέση με τα άλλα κινέζικα (Sony αισθητήρα νομίζω) , το έχω πιάσει στα χέρια μου και πραγματικά είναι συσκευή premium, σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο το μόνο μείον του ότι δεν παίρνει κάρτα sd.

Δημοσ.

θελω καποιο να ειναι στο επιπεδο του 925, προφανως υπαρχουν καλυτερα, αλλα αν ειναι στο ιδιο επιπεδο μου αρκει. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι αισθητήρα φοράει το 925 αλλά το xiaomi έχω δει φώτο και είναι τέλειες, αυτό μπορούν να το επιβεβαίωσουν η κάτοχοι του.

Μετά κοιτάς σε Redmi 3s αλλά κάνεις υποχώρηση στην κάμερα.

Δημοσ.

δε θελω να κατεβω σε καμερα γιατι την χρησιμοποιω πολυ, αυτος ειναι και ο λογος που αλλαζω το 925. Δε με πειραζει ο χωρος γιατι ολα πανε στο pc ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
το 4g με ενδιαφερει, οποτε μιλαω για την εκδοση 4g-2gb ram-16gb

κρίσιμη ερώτηση, απο που; δεν εχω εμπειρία με αγορές απο κίνα
http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi42gb-16gb-4g

Δημοσ.

όχι όχι, αν ήταν να παω σε αυτα τα χρήματα θα πηγαινα στο 5x χωρίς πολλά πολλά. απλά είπα να δοκιμάσω απο κίνα, οποτε ριχνω το budget και κοιταω τι μπορω να πάρω με κοντά στο κατοστάρικο. 

Δημοσ.

στο βιντεο ειναι λιγο απογοητευτικο ειναι η αληθεια, στις φωτογραφίες τρώγεται, αν και φαίνεται κατω απο το 925. 

και πάλι, για τα χρήματα του φαίνεται πάρα πολύ κομπλέ. φαντάζομαι το mi4c έχει ακόμη χειρότερη κάμερα (+ είναι όλο πλαστικό), οπότε το απορρίπτω και κοιτάω μονο το mi4. 

Δημοσ.

σίγουρα το νεξους είναι πολύ καλύτερο, αλλα έχει υπερδιπλάσια τιμή, θα ήθελα κάτι φθηνό αυτη τη φορά (η τσέπη μου θα το ήθελε) και το budget των 100 ευρω μου καθεται καλά, δε θέλω να ανέβω, προτιμώ να κάνω υποχωρήσεις. μονο αν ήταν πολύ κακές οι επιλογες μου θα ανέβαινα.

επίσης αν δε κανω λάθος, το mi4 μπορει να πάρει wp 10? γιατι θα με ενδιεφερε αυτό αν με απογοητευσει το android, με εχουν βολεψει παρα πολύ τα wp και εχω ρίξει λεφτά στο store, οπότε δε θα με χάλαγε μια επιλογή. Ο λόγος που κοιτάω android είναι καθαρά πως θέλω να κάνω κύκλο στα λειτουργικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...