Razor_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πολυμηχάνημα inkjet της Canon αλλά ακόμα και μετά από πάρα πολλούς καθαρισμούς,πάνω από 10, αποτέλεσμα μηδέν, άσπρα χαρτιά τυπώνει. Είχα να τον χρησιμοποιήσω κάνα 6μηνο βέβαια οπότε σίγουρα φταίει αυτό. Τα μελάνια που έχω βάλει μέσα είναι αναγεμισμένα, ενώ πιέζοντάς τα βλέπω ότι βγάζουν μελάνι αν και έχουν σκουρύνει πάρα πολύ. Το ερώτημα είναι τί φταίει, τα cartridges ή είναι πιο σοβαρό το θέμα και πρέπει να αλλάξω όλο το σύστημα (κεφαλή λέγεται δεν ξέρω); Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Razor_7
dangar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δώσε αν θέλεις το μοντέλο ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Knight of Mercy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για δώσε όντως μοντέλο γιατί δεν είναι πολλά τα CANON που δέχονται μελάνια εκτός των ΟΕΜ (π.χ. το δικό μου MX320 αρνείται συστηματικά να δουλέψει με refill, συμβατά κ.λ.π.). Ακόμα και τα γνωστά με εγγύηση καλής και βέβαιης λειτουργίας @ αναγκάστηκαν να μου τα αλλάξουν με ΟΕΜ.
Razor_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) MP540 ειναι. Παλιο μοντελο γενικα. Τα αυθεντικα μελανια που δεχεται ειναι αυτα http://www.skroutz.gr/c/98/melania-inkjet.html?from=catspan&keyphrase=mp540 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Razor_7
dangar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο εκτυπωτής σου έχει αφαιρούμενη κεφαλή και χωριστά μελανοδοχεία για κάθε χρώμα. Αφαίρεσε την κεφαλή (θα πρότεινα να τον βγάλεις από την πρίζα μόλις έρθει η κεφαλή στο κέντρο ανοίγοντας το κάλυμμα και μετά να την αφαιρέσεις) και έλεγξε αν αφήνει ίχνη σε ψιλουγρό χαρτί κουζίνας. Θα πρέπει να σου βγάζει ίχνος για κάθε χρώμα , αφού καθαρίσεις πρώτα τα υπολείμματα των καθαρισμών που έκανες .
Giamouridis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ξερει κανεις αν το canon mg3650 εχει τις κεφαλες εκτυπωσεις επανω στα μελανια??
dangar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ο mg3650 φορά τις 540(bk)-541(tri) μελανοκεφαλές. Οπότε ναι. 1
The_Judas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μετά από 6 μήνες ακινησίας μάλλον οι κεφαλές έχουν πρόβλημα. Κανόνας είναι κάθε εβδομαδα να βγάζουμε καμιά εκτύπωση δοκιμαστικά. Κρίμα γιατί φαίνεται καλό μηχάνημα το mp540. Για κεφαλή δεν ξέρω αν αξίζει να την αλλάξεις, άσε που μπορεί και να μην φταίει μόνο αυτό. Πάντως βλέπω στο ebay έχει κεφαλή σε καλές τιμές. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2016 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα