Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το 930 σχεδον 2 χρονια..ικανοποιημενος και απο τα wp και απο καμερα..μεχρι 260 ποιο αξιζει σαν καμερα;;δεν εχω θεμα με λειτουργικα..μονο απο ελλαδα και μονο καινουργιο..

Δημοσ.

εχω το 930 σχεδον 2 χρονια..ικανοποιημενος και απο τα wp και απο καμερα..μεχρι 260 ποιο αξιζει σαν καμερα;;δεν εχω θεμα με λειτουργικα..μονο απο ελλαδα και μονο καινουργιο..

Nexus 5x απο εμενα..θα σου ελεγα για lumia 950 τωρα εκει που εχει πεσει η τιμη του, αλλα πλεον με οσα εχουν αναφερθει τελευταια ουτε καν...

Δημοσ.

Γιατι πλεον σταματουν να παραγονται και απο Δεκεμβρη κοβονται ολα τα Lumia απο παντου, και το σερβις το εδωσαν σε μια αλλη εταιρεια για να τα ξεφορτωθει..Επισημα ειπαν πως μετα απο καποια χρονια θα ξανασχοληθουν με mobile λειτουργικο για τον απλο κοσμο..Γιατι πολλες εφαρμογες οπως facebook-messenger-viber και ακομα και δικες της, εχουν τα μισα χαρακτηριστικα απο τις αντιστοιχες του android και με αρκετα bugs καποιες απο αυτες.. 

Αρα προς θεου δεν προτινω lumia σε κανεναν πλεον. Εχω lumia απο το 2013 μεχρι τωρα και στα λεω αυτα ετσι?

Δημοσ.

μεσα στο νοεμβριο ανακοινωνετε το surface phone..επειδη ειμαι insider η donna εχει ηδη ενα ακυκλοφορητο που δουλευει..

Βρε ανθρωπε..ποιο surface Phone? Εδω λεμε ειπαν επισημα οτι σταματανε με το consumer mobile...http://www.winbeta.org/news/microsoft-will-leave-the-consumer-smartphone-market-for-a-few-years-according-to-new-microsoft-france-president

Βουλιαξε το καραβι, και θα παρεις ενα κινητο με προβληματα στο software και χωρις μελλον? Χτυπα το 5x να εισαι κυριος μην πετας τα λεφτα σου ετσι.

Δημοσ.

με τρωει και η καμερα του 5x..εχω ακουσει καλα λογια..γι αυτο δεν ξερω που να παω..

δεν συγκρίνετε με την κάμερα του 950. Είναι απλά μια καλή κάμερα τίποτα ιδιαίτερο.

Δημοσ.

στο twitter η donna λεει οτι δουλευει ενα ακυκλοφορητο τηλεφωνο..το nexus τραβαει raw αρχεια;;

Και εγω insider ειμαι. Ποια dona και πρασινα αλογα μωρε? Εδω σου εβαλα επισημη συνεντευξη του αντιπροεδρου ολης της ms και προεδρου της ms Γαλλιας.

Εδω οι ποιο γνωστες εφαρμογες σταματανε..αλλες δεν σουλευουν καθολου καλα, η ms σταματα να βγαζει κινητα..αλλαζει service..γνωστες εταιρειες δεν βγαζουν κινητα με wm 10 οπως ελεγαν( οι oem)

To λειτουργικο με redstone 2 μονο το continuum θα βελτιωσει λιγακι...θες και αλλα να σου πω? 

συγκρίνετε με την κάμερα του 950. Είναι απλά μια καλή κάμερα τίποτα ιδιαίτερο.

Συγκρινεται ανετοτατα με του 950 σε πολλα σκηνικα αλλου νικαει η μια αλλου η αλλη..μπες στο Myphone και δες συγκριτικα απο τα παιδια εκει που εχουν τρομερη εμπειρια σε αυτον τον τομεα και λενε ακριβως αυτο που σου ειπα..ασε που πλεον οι αλγοριθμοι της ms στην καμερα του 950 και 950 xl ειναι για κλωτσιες...

Δημοσ.

Μπα όπως είπα είναι μια καλή κάμερα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν χρειάζεται να δω κάτι. Το έχω το 950 και έχω δει το 5χ. Έλλειψη ois είναι ένα ακόμη μεγάλο μείον. Και δεν θα μπω σε συγκρίσεις στα υπόλοιπα. Πχ οθόνη mirosd έλλειψη κτλ. Οι αλγόριθμοι είναι οι ίδιοι. Δεν εχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Και γιατί να αλλαζε άλλωστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...