Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εν έτει 2016, στην ευρωπαϊκή χώρα που λέγετε Ελλάδα , αποφασίζει κάποιος να ανοίξει μια νέα επιχείριση (στο Χαϊδάρι)

Βρίσκει το χώρο , υπογράφει μισθωτήρια , κανονίζει συνεργεία για την ανακαίνιση , κανονίζει τα της εφορίας ,παραγγέλνει σχεδόν τα πάντα και βρίσκεται στο σημείο να διαλέξει πάροχο για νέα τηλεφωνική γραμμή .

Που πας ρε καραμήτροοοοοοοο ; Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι ;  Άκου εκεί να θεωρείς αυτονόητο την ύπαρξη ελεύθερης γραμμής .Μη βιάζεσαι . Τι είναι μερικοί μήνες, άντε, το πολύ χρόνος ; Όλο και κάποιος θα πεθάνει μέχρι τότε και μάντεψε.........θα σου δώσουμε τη γραμμή του βρε .......βιαστικούλη

Οκ , δεν ήταν ακριβώς έτσι ο διάλογος αλλά τελικά, αυτό ήταν το νόημα της υπόθεσης .

Τα σχόλια δικά σας

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο.

Το Χαϊδάρι είναι από τα πλέον απομονωμένα χωριά της πατρίδας μας.

Μι φαουλ

Xαχαχαχαχα δεν υπαρχει κλαιω ακομα ,χαχαχαχαχαχα Εισαι θεος λεμεε.....

Δημοσ.

Ρε είμαστε σοβαροι τώρα? Τα βάζουμε με τον άνθρωπο γιατί ο ΟΤΕ είναι μπουρδελ@?Σοβαρά μιλάμε?

Στον Όλυμπο πήγε να στήσει μαγαζί?

Ντροπή σου που δεν το φανταστικές, ότι δεν θα εχεις γραμμή... Πίσσα και πούπουλα....ακου γραμμή στο μακρινό χωριό του πέρα Χαϊδαρίου....

Τελικά όντος κάτι μας ποτίζουν!!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εν έτει 2016, στην ευρωπαϊκή χώρα που λέγετε Ελλάδα , αποφασίζει κάποιος να ανοίξει μια νέα επιχείριση (στο Χαϊδάρι)

Βρίσκει το χώρο , υπογράφει μισθωτήρια , κανονίζει συνεργεία για την ανακαίνιση , κανονίζει τα της εφορίας ,παραγγέλνει σχεδόν τα πάντα και βρίσκεται στο σημείο να διαλέξει πάροχο για νέα τηλεφωνική γραμμή .

Που πας ρε καραμήτροοοοοοοο ; Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι ;  Άκου εκεί να θεωρείς αυτονόητο την ύπαρξη ελεύθερης γραμμής .Μη βιάζεσαι . Τι είναι μερικοί μήνες, άντε, το πολύ χρόνος ; Όλο και κάποιος θα πεθάνει μέχρι τότε και μάντεψε.........θα σου δώσουμε τη γραμμή του βρε .......βιαστικούλη

Οκ , δεν ήταν ακριβώς έτσι ο διάλογος αλλά τελικά, αυτό ήταν το νόημα της υπόθεσης .

Τα σχόλια δικά σας

Κακώς την θεωρούσες αυτονόητη τη γραμμή καταρχάς..

Μετά βλέπω και την ειρωνία από κάτω. όπως και το γενικότερο ύφος του πρώτου ποστ, οπότε δεν υπάρχει νόημα συζήτησης. Ήθελες να πεις τον πόνο σου, τον είπες, καλά ξεμπερδέματα.

Έχεις δίκιο.

Το Χαϊδάρι είναι από τα πλέον απομονωμένα χωριά της πατρίδας μας.

Μι φαουλ

Δημοσ.

Οκ, τον είπα τον πόνο μου , ξεθύμανα , πάμε να δούμε τι έχουμε εδώ .

Είναι δηλαδή φυσιολογικό για σένα ο διαχειριστής του δικτύου να διαφημίζει τη «νέα εποχή» με ταχύτητες 10 εις τη νιοστή Mbps για να έχει φεισμπουκ και ο σκύλος  μου , αλλά να αφήνει κόσμο χωρίς μια απλή τηλεφωνική γραμμή για να κάνει τη δουλειά του .

Είναι φυσιολογικό για σένα να αφήνει 70 «βλαμμένα» , ασυντήρητα και μη λειτουργικά ζεύγη ενώ ξέρει ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει μόνιμο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια (σημερινές πληροφορίες) .

Είναι φυσιολογικό γι σένα να πρέπει να έχουν όλοι τις γνώσεις σου και να κάνουν όλοι τις σωστές ερωτήσεις , στους σωστούς ανθρώπους , την σωστή στιγμή .

Γιατί , έτσι για ενημέρωση , όλες οι εταιρίες (και ο ΟΤΕ) όταν τις ρωτάς ‘ναι’ σου λένε πριν κάνεις την αίτηση . Η κρυάδα έρχεται αφού την κάνεις .

Και αντί με τις γνώσεις σου να δεις αν μπορείς να δώσεις κάποια συμβουλή μπας και βγει καμιά άκρη , μου τη λες κι από πάνω, επειδή έκανα ένα ειρωνικό σχόλιο σε κάποιον που πριν ποστάρει θα μπορούσε να βρει από το google , που διάολο πέφτει το χωριό μου .

Καληνύχτα

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δικό ότι και αν πεις αλλά στην Ελλάδα δεν επενδύει πλέον κανείς σε δίκτυο χαλκου, ούτε ο οτε, ακόμα και οι καλωδιακές βλάβες λύνονται με αντικατάσταση κάποιου χαλκού παρά με επέμβαση συνεργείου

Δημοσ.

<μπλα μπλα>....Και αντί με τις γνώσεις σου να δεις αν μπορείς να δώσεις κάποια συμβουλή μπας και βγει καμιά άκρη , μου τη λες κι από πάνω, επειδή έκανα ένα ειρωνικό σχόλιο σε κάποιον που πριν ποστάρει θα μπορούσε να βρει από το google , που διάολο πέφτει το χωριό μου .

Καληνύχτα

Το ότι δεν υπάρχει ζευγάρι -και έτσι όπως το καταλαβαίνω- σημαίνει πως υπάρχει έλλειψη ακραίου δικτύου και χρειάζεται ενίσχυση εισαγωγής. Κάτι που θα πρέπει να περιμένεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Και επειδή μίλησες για ευρωπαικές χώρες, σε όλες της χώρες της Ευρώπης η ίδια νομοθεσία υπάρχει σχετικά με τις υποχρεώσεις του incumbent παρόχου όσον αφορά την παροχή internet (να έχεις υπόψη σου ότι καθολικά υποχρεούται για την παροχή τηλεφωνίας και μόνο και λύση υπάρχει -για την περίπτωση σου- όσον αφορά την τηλεφωνία οπότε νομικά είναι καλυμμένοι). Εσύ όμως το υπερθεμάτισες με έναν ειρωνικό τρόπο κάτι που είναι ανούσιο γιατί δεν αλλάζει έτσι το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο.  Τέλος ειρωνεύτηκες σχετικά με το google και το χωριό, ενώ θα έπρεπε να έχεις υπόψη σου ότι η κάλυψη και η ποιότητα της xdsl δεν είναι θέμα γεωγραφίας αλλά φυσικής. Σου εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα και τελικά να εξυπηρετηθείς όσο πιο άμεσα γίνεται.

Καλημέρα

Δημοσ.

....................... την παροχή internet (να έχεις υπόψη σου ότι καθολικά υποχρεούται για την παροχή τηλεφωνίας και μόνο και λύση υπάρχει -για την περίπτωση σου- όσον αφορά την τηλεφωνία οπότε νομικά είναι καλυμμένοι)................................................

Εδώ είναι το θέμα . Δεν θέλω internet . Μια απλή γραμμή , έστω με θόρυβο, ας είναι με PCM ή όπως αλλιώς λέγονται ζήτησα . Το internet μπορεί  να περιμένει . Θα έκανα αίτηση αναβάθμισης και ας γινόταν και μετά από 2 χρόνια . Το σταθερό νούμερο με καίει που δεν μπορώ να βγάλω σφραγίδα κάρτες και τσάντες της προκοπής .

Δημοσ.

Εδώ είναι το θέμα . Δεν θέλω internet . Μια απλή γραμμή , έστω με θόρυβο, ας είναι με PCM ή όπως αλλιώς λέγονται ζήτησα . Το internet μπορεί  να περιμένει . Θα έκανα αίτηση αναβάθμισης και ας γινόταν και μετά από 2 χρόνια . Το σταθερό νούμερο με καίει που δεν μπορώ να βγάλω σφραγίδα κάρτες και τσάντες της προκοπής .

Μισό.. για να δω αν κατάλαβα καλά.

Εσύ αρχικά έκανες αίτηση για ιντερνετ+τηλέφωνο ή μόνο για τηλέφωνο;

Σε περίπτωση που έκανες για ιντερνετ+τηλέφωνο και σου είπαν ότι δεν γίνεται, έκανες μετά αίτηση μόνο για τηλέφωνο;

(συγνώμη για τις ερωτήσεις, προσπαθώ να καταλάβω, γι' αυτό ρωτάω)

Δημοσ.

Έγινε πριν 3 μέρες τηλεφωνικά στον οτε από το call me back   Ιντερνετ + τηλεφωνία.

Λίγο πριν την αριθμοδότηση βρίσκει έλληψη γραμμών , χωρίς να μπορεί να μου δώσει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα υπάρξει ελεύθερη . Δε μου μίλησε για μέρες , μου μίλησε για μήνες .Το μαγαζί θα ανοίξει μέχρι το τέλος του μήνα .

Ακυρώνω την αίτηση και πάω την επομένη το πρωί σε ένα οτεshop στο Αιγάλεω για να μιλήσω με κάποιον πρόσωπο  με πρόσωπο  για το πρόβλημά μου .Αφού και ο υπάλληλος  είδε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή του εξηγώ ότι σε πρώτη φάση αδιαφορώ για το Ιντερνετ και ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το τηλέφωνο . Στην ανάγκη του λέω ας μπει pcm .

Παίρνει κάποιον τεχνικό , τον ρωτάει αν μπορεί να βάλει pcm και του απαντά αρνητικά .

Μέχρι και εικονικό νούμερο με εκτροπή σε κινητό ζήτησα και μου είπε όχι .

Με συμβουλεύει να κάνω αίτηση και να την αφήσω να τρέχει και ότι ίσος κάποια στιγμή να φτιαχτούν κάποια από τα 70 "βλαμμένα" και να πάρω ποιο γρήγορα .

Σε αυτό το σημείο είμαι και ψάχνω πλάγιους τρόπους να κάνω τη δουλειά μου .

Αν κάτι έχεις στο μυαλό σου που μπορεί να βοηθήσει , θα το εκτιμούσα αφάνταστα

Edit : Ξέχασα να γράψω ότι η αίτηση που τρέχει είναι για τηλ+ιντερνετ και έγινε αφού εξάντλησα τις εναλλακτικές με το pcm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...