demonisawake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σημερα που λετε πηρα καινουργιο κηνιτο απο το kaizerstore στην ομονοια και εχασα την αποδειξη καπου στον δρομο.Ο τυπος οταν πληρωσα με ρωτησε ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο/Λετε αμα παω αυριο να μου δωσει καποιο αντιγραφο η κατι αλλο Η κλαιω την εγγυηση?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν η αποδειξη ειναι απο υπολογιστη τοτε δε θα εχεις θεμα νομιζω. Αν ειναι απο ταμειακη μηχανη δεν ξερω τι παιζει. Ενημερωσε μας ωστοσο αυριο 1
demonisawake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 νομιζω απο υπολογιστη ηταν φιλε αλλα δεν παιρνω και ορκο
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν ήταν μέσω pc θα στην ξαναβγαλει Αλλιώς παίζει να σ ρίξει άκυρο.
eidikos33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εμενα παντως απο ταμειακη μου εδωσα που πηγα χθες και πηρα κινητο και αναγραφει πανω ολα αυτα που λεει ο φιλος
2.1Ohm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρειαζεται αποδειξη για την Εγγυηση το ΙΜΕΙ του κινητου φτανει απλα επειδη εχει προσωπικα σου στοιχεια μην πεσουν σε λαθος χερια μονο να φοβασαι τπτ αλλο!Αμα γραφει ολα τα πανω δν γντ απο απλη ταμειακη να κοπηκε η αποδειξη!Στην ταμειακι αναγραφει ονομα μαγαζιου και ενα τηλ το πρωιον (μαζι με το ΙΜΕΙ) μια ημερομηνια και αντε ενα ευχαριστουμε!Τυποποιημενες ειναι δν μπορει να το κανει "ξεχωριστο" για σενα και να λεει τα στοιχεια σου οποτε αραξε θα μπορεις να παρεις αντιγραφο
demonisawake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 κομπλε ευχαριστω πολυ παιδια θα παω αυριο πρωι και θα ενημερωσω ελπιζω να γινεται
demonisawake Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τελικα τελος καλα ολα καλα!Πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε καν να περασω απο εκει και μου στειλαν σε email την αποδειξη !!!
stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Α ωραία Μία χαρα,ουτε καν να πας από εκει. Καλή φαση
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το kaizer πρεπει να ειναι απο τα μεγαλυτερα σκρουτζομαγαζα της Ελλαδας ουτως ή αλλως.Θα μου εκανε εντυπωση αν δεν κραταγε ιστορικο αγορων ακριβως λογω εγγυησεων,ειδικα σε προβληματικες παρτιδες οπως του G4.
eidikos33 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ειναι οντως επαγγελματιες οι ανθρωποι εγω πηρα κινητο και προτιμησα να το παρω απο αυτους ας το ειχαν και 5 ευρω παραπανω απο το αλλο που ειναι στην στοα στην καραγιωργη σερβιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα