Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα που λετε πηρα καινουργιο κηνιτο απο το kaizerstore στην ομονοια και εχασα την αποδειξη καπου στον δρομο.Ο τυπος οταν πληρωσα με ρωτησε ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο/Λετε αμα παω αυριο να μου δωσει καποιο αντιγραφο η κατι αλλο Η κλαιω την εγγυηση?

• Moderators
Δημοσ.

Αν η αποδειξη ειναι απο υπολογιστη τοτε δε θα εχεις θεμα νομιζω. Αν ειναι απο ταμειακη μηχανη δεν ξερω τι παιζει. Ενημερωσε μας ωστοσο αυριο :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται αποδειξη για την Εγγυηση το ΙΜΕΙ του κινητου φτανει απλα επειδη εχει προσωπικα σου στοιχεια μην πεσουν σε λαθος χερια μονο να φοβασαι τπτ αλλο!

Αμα γραφει ολα τα πανω δν γντ απο απλη ταμειακη να κοπηκε η αποδειξη!
Στην ταμειακι αναγραφει ονομα μαγαζιου και ενα τηλ το πρωιον (μαζι με το ΙΜΕΙ) μια ημερομηνια και αντε ενα ευχαριστουμε!
Τυποποιημενες ειναι δν μπορει να το κανει "ξεχωριστο" για σενα και να λεει τα στοιχεια σου οποτε αραξε θα μπορεις να παρεις αντιγραφο

Δημοσ.

Τελικα τελος καλα ολα καλα!Πηρα σημερα το πρωι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε καν να περασω απο εκει και μου στειλαν σε email την αποδειξη !!!

Δημοσ.

Το kaizer πρεπει να ειναι απο τα μεγαλυτερα σκρουτζομαγαζα της Ελλαδας ουτως ή αλλως.Θα μου εκανε εντυπωση αν δεν κραταγε ιστορικο αγορων ακριβως λογω εγγυησεων,ειδικα σε προβληματικες παρτιδες οπως του G4.

Δημοσ.

ειναι οντως επαγγελματιες οι ανθρωποι εγω πηρα κινητο και προτιμησα να το παρω απο αυτους ας το ειχαν και 5 ευρω παραπανω απο το αλλο που ειναι στην στοα στην καραγιωργη σερβιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...