Προς το περιεχόμενο

port forward σε TP-Link TD-W8951ND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Δεν μου είχε χρειαστεί ποτε το feauture μέχρι τώρα που για λόγους δουλειάς θέλω να συνδέομαι remotely στο pc του σπιτιού.

Το πρόβλημα:Ότι και να κάνω δεν μπορώ να ανοίξω πόρτα στο pc.Δοκίμασα το κλείσιμο του firewall pc και router,dmz.Το περιέργο είναι(για μένα μαλλον μόνο) οτι το router είναι accessible από 2 (private) ip των οποίων όμως τα interface είναι mirrored.Σκέφτηκα μήπως έκανα dmz το ένα στο άλλο και απτο δεύτερο forward στο pc.Επίσης upnp δούλευει απροβλημάτιστα.

Μπορείτε κάποιος με πανομοιότυπο router να μου τι και πώς το ρύθμισε??

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν βαλεις team viewer δεν χρειαζεται να ανοιξεις port.κατα τα αλλα το μονο που χρειαζεται να κανεις αν ειναι καποιο προγραμμα που θελει Port forward ειναι να ανοιξεις την port που θες πχ 44444 στην lan ip Που εχει η συσκευη που θες να μπεις.απο την συσκευη που ΘΑ ΜΠΕΙΣ δεν πειραζεις κατι.

επισης προσοχη σε Firewall στο pc που θα μπεις και αμα εχεις οτενετ ισως χρειαστει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει ports.

αν η πορτα δεν χρησιμοποειται τοτε τα τεστ πχ www.canyouseeme.org τοτε δεν θα στην δειξει ανοιχτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...