Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου ουτε καν...

Πολλα προβληματα και το xiaomi ( οχι τοσο σοβαρα οσο το bootloop) και αν τα δουλεψεις και τα 2 δεν συγκρινονται...

Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι διαφωνουν μαζι σου και δεν ειναι τυχαιο οτι σε λιγοτερο απο 6 μηνες βγηκε ο αντικαταστατης του.

Τι προβληματα?

Ναι δε συγκρινονται γιατι το χιαομι δε θα σου κλεισει σε μιση μερα και ουτε φοβασαι μη χασεις τα δεδομενα σου μολις ανοιξεις το wifi.

Διαφωνουν οσοι εχουν ηδη το G4.

Ετσι κανανε και στο θεμα με τα bootloop.

"Ρε παιδια θα το φτιαξει η lg,σιγα το προβλημα κτλ" και στις τελευταιες σελιδες ολοι βριζουν την lg,το πουλησαν και πηραν αλλο.

Η χιαομι βγαζει καθε λιγο νεα μοντελα γιατι καθε μοντελο παει σε διαφορετικη αγορα.Αν εσυ καταλαβες οτι εβγαλε αντικαταστατη γιατι δεν ηταν καλο κινητο,τοτε δες τις πωλησεις του...

ΥΓ.Τωρα ειδα οτι μιλαει για το Μι5 ,αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι η χιαομι βγαζει καθε λιγο μοντελα.τακτικη της ειναι,αν δουλευει δικο της θεμα.ο καθενας παιρνει αυτο που τον ικανοποιει.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εννοειται οτι το bootloop ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για την αγορα του G4.

Ομως δεν ειναι καλυτερο τηλεφωνο (αν εξαιρεσεις το bootloop) το xiaomi παροτι ειναι εναμιση χρονο πιο καινουργιο και φυσικα με ποιο καινουργιο hardware, οπως υποστηριζει ο φιλος.

Και ειμαι και ανθρωπος που ψωνιζω πολυ xiaomi...

Δημοσ.

Ομως δεν ειναι καλυτερο τηλεφωνο (αν εξαιρεσεις το bootloop) το xiaomi παροτι ειναι εναμιση χρονο πιο καινουργιο και φυσικα με ποιο καινουργιο hardware, οπως υποστηριζει ο φιλος.

LG G4 vs XIAOMI MI5 προφανώς κερδίζει το xiaomi, αν μου έλεγες G5 vs Mi5 θα σου έλεγα με κλειστά μάτια LG.

Δημοσ.

LG G4 vs XIAOMI MI5 προφανώς κερδίζει το xiaomi, αν μου έλεγες G5 vs Mi5 θα σου έλεγα με κλειστά μάτια LG.

Mi5 vs lacta προφανώς κερδίζει η lacta ασε που αντέχει περισσότερο.

Δημοσ.

Τεσπα, δεν ειναι κοντρα χαρακτηριστικων. Εμενα προσωπικα μου αρεσε καλυτερα το G4 και το εχω ακομα σαν δευτερο.

Ισως γιατι δεν θελω να βασανισω κανεναν :-D

Δημοσ.

Και εγω μεταξυ ΜΙ5 και G4 ισως να επαιρνα το G4 αν δεν ειχε το bootloop.

Ομως η πραγματικοτητα ειναι οτι το εχει και για αυτο θα απετρεπα καποιον να το παρει.

Δημοσ.

Για δες την ποιότητα κατασκευής.. το mi5 "τα σπάει" lol

Xiaomi Mi5 bend test

Lg G4 durability test

Η 608 παρτίδα του G4 έχει απαλλαχτεί από τα bootloops? Δεν έχω βρει πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Η 608 παρτίδα του G4 έχει απαλλαχτεί από τα bootloops? Δεν έχω βρει πληροφορίες.

Είναι πολύ καινούρια παρτίδα(κατασκευή Αύγουστος 2016) οπότε είναι νωρίς για να προλάβει να βγάλει πρόβλημα. Θα φανεί σε κάποιους μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι εαν σπαει στη μεση?λολ.Λες και το κανει φρισμπι το κινητο κανενας.Βιντεο για να χουμε να λεμε.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκρινεις μηλα με πορτοκάλια ... oppo zoppo με LG και Ελλαδα με ebay , bangood κτλ ....

Συγκεντρωθείτε ..... :-D

Το λέω σε στυλ πλάκας , μην παρεξηγηθείτε μερικοι μερικοί λέμε τώρα ...

Βασικά για πλάκα σκέψου ότι η OPPO βγάζει τα oneplus...

:P

Δημοσ.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι εαν σπαει στη μεση?λολ.Λες και το κανει φρισμπι το κινητο κανενας.Βιντεο για να χουμε να λεμε.

Σοβαρά μιλάς ρε μεγάλε; Έσπασε σαν μπισκότο μέσα σε 1 δευτερόλεπτο και λες ότι δεν κρίνεται KAI από αυτό η ποιότητα κατασκευής; (Αυτό και το Nexus 6P πρέπει να είναι τα χειρότερα ever). Ακόμα και να μην το λυγίσει εσκεμμένα κάποιος, από την καθημερινή χρήση και την εισαγωγή στις τσέπες θα χαλάσει με τον καιρό.

Έχεις υπόψη σου το σκάνδαλο με τα χαλασμένα touchscreens του 6αριού μήλου; Ξέρεις βέβαια ότι ενοχοποιείται για αυτό η μειωμένη αντοχή του πλαισίου του, ε;

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς ρε μεγάλε; Λύγισε τελείως μέσα σε 1 δευτερόλεπτο και λες ότι δεν κρίνεται από αυτό η ποιότητα κατασκευής;

Ακόμα και να μην το λυγίσει εσκεμμένα κάποιος, από την καθημερινή χρήση και την εισαγωγή στις τσέπες θα χαλάσει με τον καιρό.

Έχεις υπόψη σου το σκάνδαλο με τα χαλασμένα touchscreens του 6αριού μήλου; Ξέρεις βέβαια ότι ενοχοποιείται για αυτό η μειωμένη αντοχή του πλαισίου του, ε;

Αν διαβασω απο κατοχο οτι οντως ειχε θεμα,τοτε να σου πω οκ.

Αυτα τα βιντεο τα βλεπω βερεσε.Εγιναν μοδα χωρις να εχουν καμια ουσια.Δε το ξερα να βαζω το κινητο και στη μεγγενη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...