Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βγαλεις την εγγυηση (αν και ειχα πανω απο 10 διαφορετικες συσκευες της συγκεκριμενης εταιριας και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) θα σου πω εγω........overall 2 φορες καλυτερη συσκευη στα 240!!

Xiaomi Mi5

2 φορές καλύτερη συσκευή είναι αν βγάλω:

- Την κάμερα.

- Τη MicroSD.

- Το Fm Radio.

- Την 800 4g Band.

- Την αποσπώμενη μπαταρία.

Για 32gb (~19 περίπου ελεύθερα) και σχεδόν 100€ παραπάνω (330€) http://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-Standard-32GB.html δεν θα το έλεγα 2 φορές καλύτερο...

• Like 2
Δημοσ.

μιλαμε για ενα κινητο το οποιο βγηκε ως ανταγωνιστης του s6 και του οποιου εριχνε στ'αυτια σχεδον σε ολους τους τομεις. αν δεν ειχε κανει τη βλακια με τα bootloop δε τα το βλεπαμε σε καμια περιπτωση κατω απο 400 ευρω. για μενα, οποιος το παρει τωρα και σε αυτη τη τιμη εχει το καλυτερο vfm, αρκει να μην ειναι καμια μουφα προσφορα (εκθεσιακα κλπ)

Δημοσ.

μιλαμε για ενα κινητο το οποιο βγηκε ως ανταγωνιστης του s6 και του οποιου εριχνε στ'αυτια σχεδον σε ολους τους τομεις. αν δεν ειχε κανει τη βλακια με τα bootloop δε τα το βλεπαμε σε καμια περιπτωση κατω απο 400 ευρω. για μενα, οποιος το παρει τωρα και σε αυτη τη τιμη εχει το καλυτερο vfm, αρκει να μην ειναι καμια μουφα προσφορα (εκθεσιακα κλπ)

Και bootloοp να σου κάτσει υπάρχει η εγγύηση που σε καλύπτει και ανανεώνεται αυτόματα (για την πλακέτα) για άλλα 2 χρόνια από τη μέρα επισκευής.  Στη περίπτωση που συμβεί έχεις και δικαίωμα επιστροφής χρημάτων (νομίζω πιστωτικό) εφόσον ειναι αγορασμένο απο επίσημο πωλητή της LG Hellas (Η wind ξερω είναι).

Δημοσ.

Μάγκες, μακριά από LG. Έχουν το δικό μου ένα μήνα + στην procordia για service και το παίζουν κινέζοι. Δεν μπορούν να φέρουν ανταλλακτικά και θα μπλέξετε. 

Μ Α Κ Ρ Υ Α. 

Τη πατησατε λογω της πτωχευσης της Hanjin που ειχε ως αποτελεσμα τρελη καθυστερηση στην εισαγωγη ανταλλακτικων. Παραθετω κομματι απο το αρθρο http://www.capital.gr/story/3151768 . Σορρυ για το offtopic απλα για οσους ενδιαφερονται για το κινητο ειναι αληθεια αυτο που εγραψε ο φιλος αλλα λογικα αυτα τα χαλια θα ειναι προσωρινα.

Σύμφωνα με την ρυθμιστική αρχή της Κορέας 79 πλοία της Hanjin περιλαμβανομένων και 61 πλοίων container αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η αλυσίδα προμήθειας LG Electronics, η οποία μετέφερε σημαντικό αριθμό προϊόντων της μέσω της ναυτιλιακής. Εκτιμάται ότι τα πλοία της μεταφέρουν φορτία αξίας 14,5 δις δολαρίων που ανήκουν σε 8300 ιδιοκτήτες. Ήδη πελάτες της Hanjin Shipping όπως η LG, η Samsung φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με το μεγάλο ανταγωνιστή της, τη Hyundai Merchant Marine.

Δημοσ.

Πες μου κάποιο τηλέφωνο απο τον ανταγωνισμό στα 240€ με 3gb ram, αποσπώμενη μπαταρία, MicroSd, εγγύηση (της προκοπής) 2ετη. Για την κάμερα και οθόνη δεν το γράφω έχει χιλιο ειπωθεί ..... 

Την εγγυηση τουλαχιστον στα αλλα δε θα τη χρειαστεις.

Ενω στο lg αρκετα πιθανο.

Και καλυτερα να εχεις και ενα κινεζακι για δευτερο γιατι αρκετα πιθανο επισης να εχεις πληρωσει G4 και G4 να μην εχεις.

Α και συχνα backup ε.

Και ασε τα αλλα χωρις "εγγυηση".

Δημοσ.

Αν βγαλεις την εγγυηση (αν και ειχα πανω απο 10 διαφορετικες συσκευες της συγκεκριμενης εταιριας και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) θα σου πω εγω........overall 2 φορες καλυτερη συσκευη στα 240!!

Xiaomi Mi5

Καλά που βρήκες με 240 να παρουμε και εμεις ....

Συγκρινεις μηλα με πορτοκάλια ... oppo zoppo με LG και Ελλαδα με ebay , bangood κτλ ....

Συγκεντρωθείτε .....  :-D

Το λέω σε στυλ πλάκας , μην παρεξηγηθείτε μερικοι μερικοί  λέμε τώρα ...

Δημοσ.

Καλά που βρήκες με 240 να παρουμε και εμεις ....

Συγκρινεις μηλα με πορτοκάλια ... oppo zoppo με LG και Ελλαδα με ebay , bangood κτλ ....

Συγκεντρωθείτε .....  :-D

Το λέω σε στυλ πλάκας , μην παρεξηγηθείτε μερικοι μερικοί  λέμε τώρα ...

Aααα καλα φιλε εσυ εισαι 200 χρονια πισω τεχνολογικα...Η xiaomi απλα πληροφοριακα στο λεω ειναι μεσα στους 5 κορυφαιους κατασκευαστες smartphones σε πωλησεις παγκοσμιως........ψαξου και σε 3-4 χρονια τα ξαναλεμε!!!

2 φορές καλύτερη συσκευή είναι αν βγάλω:

- Την κάμερα.

- Τη MicroSD.

- Το Fm Radio.

- Την 800 4g Band.

- Την αποσπώμενη μπαταρία.

Για 32gb (~19 περίπου ελεύθερα) και σχεδόν 100€ παραπάνω (330€) http://www.skroutz.gr/s/8490920/Xiaomi-Mi-5-Standard-32GB.html δεν θα το έλεγα 2 φορές καλύτερο...

330 κανει που?? Στο σκρουτζ?? 

Ψαξου και εσυ λιγο καλυτερα και τα ξαναλεμε και με εσενα......χαχαχα

Δημοσ.

Aααα καλα φιλε εσυ εισαι 200 χρονια πισω τεχνολογικα...Η xiaomi απλα πληροφοριακα στο λεω ειναι μεσα στους 5 κορυφαιους κατασκευαστες smartphones σε πωλησεις παγκοσμιως........ψαξου και σε 3-4 χρονια τα ξαναλεμε!!!

330 κανει που?? Στο σκρουτζ?? 

Ψαξου και εσυ λιγο καλυτερα και τα ξαναλεμε και με εσενα......χαχαχα

Μας νίκησες μπράβο..... 

Το μόνο που στέκει είναι αυτό που γράφουν παραπάνω για το πως μπορεί κάποιος να το αγοράσει από Χιο.... 

Η δική σου λογική είναι απο άλλο πλανήτη .... 

Δημοσ.

Μας νίκησες μπράβο..... 

Το μόνο που στέκει είναι αυτό που γράφουν παραπάνω για το πως μπορεί κάποιος να το αγοράσει από Χιο.... 

Η δική σου λογική είναι απο άλλο πλανήτη .... 

Δεν εχω σκοπο να σε νικησω....δε κανουμε πολεμο εδω....να σου ανοιξω τα ματια προσπαθω αλλα ματαια!!! χαχαχα

Δημοσ.

Xiaomi Mi5

Φιλε μου ουτε καν...

Πολλα προβληματα και το xiaomi ( οχι τοσο σοβαρα οσο το bootloop) και αν τα δουλεψεις και τα 2 δεν συγκρινονται...

Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι διαφωνουν μαζι σου και δεν ειναι τυχαιο οτι σε λιγοτερο απο 6 μηνες βγηκε ο αντικαταστατης του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...