Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φίλη που το έχει στο γραφείο έχει μικτές εντυπώσεις. το κινητό έχει φοβερή κάμερα συγκρινόμενα με κινητά κατά πολύ ακριβότερα αλλά και μεταγενέστερα ενώ πέρασε και μια αναβάθμιση την τελευταία εβδομάδα. ούτε bootloop έως τώρα (αγορασμένο Ιούνιο παρτίδα δεν ξέρω). το θέμα είναι με την μπαταρία αλλά για αυτήν έτσι και αλλιώς θα ήταν θέμα με οποιοδήποτε κινητό καθώς μιλάει πάρα πολύ. κολλήματα έως τώρα δεν έχει φάει.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θελω να επεκταθω ,απλα θα πω οτι στα 239 ευρω ειναι χαρισμα.Εχω αλλάξει πολλα κινητά και στο G4 θα μείνω και φέτος.

Για το 50% του bootloop δεν ισχύει με την καμια ,ειδικα για παρτίδες πανω απο 601.

Έχω εγω ,ο αδερφός μου και ο κολλητός μου που το πήραν μετα απο παρότρυνση δικια μου και 0 bootloop μεχρι τώρα.

Και να σου κατσει έρχονται σπιτι σου το παίρνουν και στο φέρνουν.

Επισης για τις υπερθερμανσεις αλλη μια ανακρίβεια ειδικά μετα το τελευταιο update.

Οκ η μπαταρια βγαζει μια μερα και αν το ζορίσεις αρκετά ισως χρειαστεί και φόρτωμα αλλα ειναι αποσπομενη και στο κατω κατω δεν ειναι πολλα κινητα που βγαζουν πανω απο μια μερα με ανεση στα χαρακτηρηστικα του G4

Η καμερα μεσα στις 3 καλυτερες τις αγορας.Ειδικα με τις ναυαρχιδες που βγαλανε τωρα (s7 που αν κανεις ζουμ ειναι μεσα στα τεχνοτουργηματα,g5 το wide angle αποτυχεια εντελώς καθως παραμορφώνει κτλ).Το Htc 10 εχει αξιπρεπη καμερα.

Και σε αυτα τα λεφτα με το g4 το nexus 5x

Ευτυχως ειπα να μην επεκταθω,εχω και αλλα να εραψω αλλα θα κρατηθω.

Απλα με νευριαζει που πολλοι (οχι μονο εδω μεσα) θαβουν το κινητο χωρις να το εχουν πιασει καν στα χερια τους ,απο διαφορα που διαβαζουν απο τους ιδιους και τους ιδιους.Επισης οταν γραφει καποιος σε ενα φορουμ τηλεφωνικό στο θεμα του κινητου, ως επι το πλείστον γραφει για το προβλημα που του παρουσιαζεται.

• Like 10
Δημοσ.

Δεν θελω να επεκταθω ,απλα θα πω οτι στα 239 ευρω ειναι χαρισμα.Εχω αλλάξει πολλα κινητά και στο G4 θα μείνω και φέτος.

Για το 50% του bootloop δεν ισχύει με την καμια ,ειδικα για παρτίδες πανω απο 601.

Έχω εγω ,ο αδερφός μου και ο κολλητός μου που το πήραν μετα απο παρότρυνση δικια μου και 0 bootloop μεχρι τώρα.

Και να σου κατσει έρχονται σπιτι σου το παίρνουν και στο φέρνουν.

Επισης για τις υπερθερμανσεις αλλη μια ανακρίβεια ειδικά μετα το τελευταιο update.

Οκ η μπαταρια βγαζει μια μερα και αν το ζορίσεις αρκετά ισως χρειαστεί και φόρτωμα αλλα ειναι αποσπομενη και στο κατω κατω δεν ειναι πολλα κινητα που βγαζουν πανω απο μια μερα με ανεση στα χαρακτηρηστικα του G4

Η καμερα μεσα στις 3 καλυτερες τις αγορας.Ειδικα με τις ναυαρχιδες που βγαλανε τωρα (s7 που αν κανεις ζουμ ειναι μεσα στα τεχνοτουργηματα,g5 το wide angle αποτυχεια εντελώς καθως παραμορφώνει κτλ).Το Htc 10 εχει αξιπρεπη καμερα.

Και σε αυτα τα λεφτα με το g4 το nexus 5x

Ευτυχως ειπα να μην επεκταθω,εχω και αλλα να εραψω αλλα θα κρατηθω.

Απλα με νευριαζει που πολλοι (οχι μονο εδω μεσα) θαβουν το κινητο χωρις να το εχουν πιασει καν στα χερια τους ,απο διαφορα που διαβαζουν απο τους ιδιους και τους ιδιους.Επισης οταν γραφει καποιος σε ενα φορουμ τηλεφωνικό στο θεμα του κινητου, ως επι το πλείστον γραφει για το προβλημα που του παρουσιαζεται.

Συμφονω φιλε μου σε αυτα τα λεφτα ειναι χαρισμα εχει και ωραιο handgrip και ειναι ακομα ναυαρχιδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, για να εκθειάζετε τόσο τις φωτογραφικές ικανότητες του G4 , να φανταστώ πως η αντίστοιχη του G5 θα βγάζει ζωγραφιές, έτσι ? Αν κάποιος θέλει το κινητό του τόπικ, πως μπορεί να κάνει παραγγελία? Είναι μόνο για το κατάστημα η προσφορά, ή μπορεί κάποιος να τους πάρει τηλέφωνο και να το στείλουν! (?)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, για να εκθειάζετε τόσο τις φωτογραφικές ικανότητες του G4 , να φανταστώ πως η αντίστοιχη του G5 θα βγάζει ζωγραφιές, έτσι ? Αν κάποιος θέλει το κινητό του τόπικ, πως μπορεί να κάνει παραγγελία? Είναι μόνο για το κατάστημα η προσφορά, ή μπορεί κάποιος να τους πάρει τηλέφωνο και να το στείλουν! (?)

Oχι,δεν θα δεις τρελες διαφορες με το G4(οπως εχει το G3 με το G4 πχ) .

Απλα δινει καποια επιπλεον χαρακτηριστηκα  οπως το wide angle λογω της διπλης καμερας.Αλλα η υλοποίηση του κατα την γνώμη μου δεν ηταν  καλη.

Ειδικά αν ασχοληθείς λιγο με το Manual και μετα με το raw αρχειο που δινει ,αν κατεχεις και λιγο το photoshop μπορεις να κανεις πολυ καλη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

ξεφτιλα τιμη, αν δεν ηταν η ιστορια με τα bootloop θα μιλουσαμε για το καλυτερο lg κινητο εως τωρα

προσωπικα μιλωντας, το αγορασα αρχες του χρονου και δε μου εχει κανει το παραμικρο. για τη καμερα δε χρειαζεται να πω, οσο για τη μπαταρια και την υπερθερμανση, με τη τελευταια sw version εχουν βελτιωθει σημαντικα.

βασικα, αν κανεις νορμαλ χρηση στο κινητο και δεν εχεις ανοιχτο data/wi-fi/gps ολη μερα για να κυνηγας ποκεμον, μια χαρα βγαζει και 2 μερες. σε μενα τουλαχιστον τοσο κραταει

Δημοσ.

Επειδή το έχω, θα έλεγα δεν παίζεται γενικότερα. Το λέω γιατί έχω σε dual sim ένα s6 και αν εξαιρέσουμε την Amoled (χωρίς να σημαίνει ότι η LG οθόνη είναι πίσω) το κινητό δνε παίζεται. από το Γενάρη χωρίς bootloop ΑΚΟΜΑ

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες, μακριά από LG. Έχουν το δικό μου ένα μήνα + στην procordia για service και το παίζουν κινέζοι. Δεν μπορούν να φέρουν ανταλλακτικά και θα μπλέξετε. 

Μ Α Κ Ρ Υ Α. 

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει αν καποιον τον καιει η καλη καμερα και του αρεσει να παιζει ρωσικη ρουλετα,το τσιμπαει.

Αλλα δεν τους νοιαζει ολους η καμερα και αντικειμενικα το G4 δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω περα απο τη καμερα, απο τον ανταγωνισμο ακομα και στα 240Ε.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει αν καποιον τον καιει η καλη καμερα και του αρεσει να παιζει ρωσικη ρουλετα,το τσιμπαει.

Αλλα δεν τους νοιαζει ολους η καμερα και αντικειμενικα το G4 δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω περα απο τη καμερα, απο τον ανταγωνισμο ακομα και στα 240Ε.

Το είχα πάρει στη σύζυγο εδώ και κανα 8μηνο περίπου  . Κάμερα τρομερή , οθόνη πολύ καλή , λειτουργικό σφαίρα , έχει όλα τα καλά μνήμες , κάρτα , FM , smart circle case κτλ .

Κανένα κόλλημα  μέχρι τώρα και φυσικά ούτε bootloop  , για τα λεφτά που το είχαν τότε πολυ καλό ( 340 ) .

Στη τιμή του topic μάλλον το τσιμπάτε χωρίς κουβέντα και εγγύηση για κάθε θέμα , παρά να ασχολείσαι με την κάθε άλλη κινεζια σε αυτο το φάσμα τιμής .

Δημοσ.

Nα πώ και εγώ την γνώμη μου σαν πρώην χρήστης g4(το έδωσα στην κοπέλα μου κ πήρα  το nexus για δοκιμή).Είχα θέμα με bootloop αλλά λύθηκε αμέσως από την αντιπροσωπεία (ήταν μόλις είχε βγάλει και η lg τις οδηγίες )με άμεση εξυπηρέτηση.Θερμοκρασίες τρελές δεν ανέβαζε ,κολλήματα δεν είχε,η κάμερα σπέρνει αλλά η μπαταρία αν το χρησιμοποιείς και έχεις την φωτεινότητα πάνω από το 50% δεν θα βγάλει μέρα με την καμμία..Χαλαρά όμως σε αυτά τα λεφτά θα το ξανα αγόραζα.  

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι καλη τιμη για τη συγκεκριμενη συσκευη. Το μονο που μου φαινεται πιο ελκυστικο σ αυτα τα λεφτα ειναι το nexus 5x. Βεβαια με λιγοτερη ραμ και μικροτερη οθονη.

Για την ιστορια, το καταστημα στη Χιο με εχει εξυπηρετησει αρκετες φορες με τον καλυτερο τροπο. Περσι τους ζητησα και μου βρηκαν nexus 6 που ειχε βγει 299 προσφορα. Μαλιστα το πηρα 282 λογω μειωμενου φπα.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου κάποιο τηλέφωνο απο τον ανταγωνισμό στα 240€ με 3gb ram, αποσπώμενη μπαταρία, MicroSd, εγγύηση (της προκοπής) 2ετη. Για την κάμερα και οθόνη δεν το γράφω έχει χιλιο ειπωθεί ..... 

Δημοσ.

Πες μου κάποιο τηλέφωνο απο τον ανταγωνισμό στα 240€ με 3gb ram, αποσπώμενη μπαταρία, MicroSd, εγγύηση (της προκοπής) 2ετη. Για την κάμερα και οθόνη δεν το γράφω έχει χιλιο ειπωθεί ..... 

Αν βγαλεις την εγγυηση (αν και ειχα πανω απο 10 διαφορετικες συσκευες της συγκεκριμενης εταιριας και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) θα σου πω εγω........overall 2 φορες καλυτερη συσκευη στα 240!!

Xiaomi Mi5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...