normal40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον μου την ζωγραφισαν με στυλο - υπαρχει περιπτωση να βγει ; Δοκιμασα νερο και ασετον μεχρι στιγμης.
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οινόπνευμα? Θα έλεγα σαν τελική λύση διαλυτικό χρώματος, γρήγορα και μικρή ποσότητα τοπικά. Και μουντουρίτσα να αφήσει (αν αλλιώσει το πανελ) δεν θα φαίνεται όταν δουλεύει.
normal40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το οινόπνευμα δεν θα την μαμησει; Μουντουριτσα τι είναι;
WalkerSW Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το οινόπνευμα δεν θα την μαμησει; Αμα δεν την έσκισε το ασετον (ειλικρινά πως σου ηρθε?) Τοτε το καθαρο οινοπνευμα (οχι το μπλε) δεν θα της κανει απολυτως τπτ! 3
Mr_Terror Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Φοβαμαι πως ναι, οπως και το διαλυτικο χρωματος. δοκιμασε παλι με νερακι να ειναι χλιαρο ομως.Νερακι και επιμονη.
normal40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Λίγο ασετον έβαλα ευτυχώς. Οπότε νερό σκέτο;Ασετον βρήκα μπροστά μου... Από τα νεύρα μου. Λοιπον δεν βγαινει τελος η οθονη. Ποσο παει ξερεις κανεις ; 23' LG IPS μοντελο 2015 EDIT: !!! Βρεθηκε λυση και εφυγε το μεγαλι ΜΕ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΟ !!!! Δεν ξερω αν μαμησε την εικονα αλλα εφυγε.
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σαν τελική λύση το διαλυτικό φυσικά. Μουτζούρα αν έχει απο το ασετόν, απο μωρομάντιλο όχι Λογικά χάρη στο οινόπνευμα/σαπούνι έφυγε.
normal40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν έβαλα τίποτα... Ασετον και μωρό μαντηλο. Ούτε σαπούνι ούτε τίποτα
overpower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν έβαλα τίποτα... Ασετον και μωρό μαντηλο. Ούτε σαπούνι ούτε τίποτα Εχουν τα μωρομαντηλα 2
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν έβαλα τίποτα... Ασετον και μωρό μαντηλο. Ούτε σαπούνι ούτε τίποτα Προφανώς και έχουν σαπούνι, και οινόπνευμα μερικά. Καθαρό νεράκι θα ήταν? Δεν πουλάνε βρεγμένες χαρτοπετσέτες 1
normal40 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ναι οκ ...Λοιπον τωρα πειτε καμια ιδεα για καλλυμα οθονης ;;; κανα καλο εως 20-30 ευρω προκειμενου να μου διαλυσει την οθονη ολη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα