taslikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο υπέροχο μας φόρουμ! Ως χρήστης iOS εδώ και πολλά έτη, χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε το google photos σχεδόν ένα χρόνο η λιγότερο εάν δεν κάνω λάθος.. ΟΜΩΣ ποτέ για κάποιο λόγο δεν δούλεψε το auto backup.. αυτό για να δουλέψει πρέπει να φορτίζει με ανοιχτή την εφαρμογή;; έχω μπερδευτεί με τους κανόνες της google στο iOS. Και τέλος για ποιο λόγο στα βίντεο 4K πάνω του ενός λεπτού δεν τα ανεβάζει;; απλά τα παρακάμπτει συνεχώς και δεν ενεβαινουν ποτέ... έχει βρει κανείς λύση σε αυτά τα θέματα;; Κατά τα αλλά πολύ αγαπημένη εφαρμογή!
overpower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για τον συγχρονισμο, μιας και δεν εχω ασχοληθει με iOS, υπαρχει καμια γενικη ρυθμιση ωστε να γινεται ενω φορτιζει το κινητο? Για τα βιντεο, τουλαχιστον σε android μερια τα ανεβαζει απλα αργει αρκετα. Εισαι σιγουρος οτι εχεις αρκετο αποθηκευτικο χωρο στο cloud? Υπαρχει η ρυθμιση απεριοριστου χωρου που ομως κατεβαζει την ποιοτητα των φωτο/βιντεο
taslikos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το έχω στον απεριόριστο χώρο, με κατέβασμα ποιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα