mantomariak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ΓΕια σας... θα αναφερω κατι που μου συνεβη σημερα μπας και βρεθει καποιος ανθρωπος με αναλογο περιστατικο και με βοηθησει! Αγορασα αμαξι καινουριο το 2005... πηγα να πληρωσω τα τελη του 2008 και μου ειπαν πρεπει να πληρωσω του 2007 (δεν ειχαν πληρωθει απο τον πατερα μου) για να μου δωσουν το σημα.... Μαλιστα εις διπλουν σαν προστιμο... αν δε πληρωνα δεν θα μου εδινε το σημα ο υπαλληλος...ετσι και εγινε! πληρωσα εις διπλουν το 2007 και πηρα κανονικα το 2008 το σημα! Ερχομαι λοιπον σημερα να πουλησω το αμαξι μου και παω στην εφορια για βεβαιωση πληρωμης τελων.. και μου λενε δεν μπορω να παρω διοτι ειναι απληρωτο το σημα του 2007!!!!!!!!!!! (που ειχα πληρωσει τοτε εις διπλουν) Δεν εχω κρατησει αποδειξεις τοσο παλιες..... Και στο συστημα της εφοριας δεν φαινεται καμμια πληρωμη!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΝΑ πληρωσω για ενα ετος εις τετραπλουν????? Αντε και να πω οτι εχω κανει λαθος.... και δε θυμαμαι καλα..... γινεται ουπαλληλος οπως ο ιδιος μου ειπε... αν δεν πληρωθουν τα προηγουμενα χρονια δεν μου δινειτο παρων ετοςτο σημα??? Αν εγω δηλαδη δε πληρωσω σημα ποτε μου ..... φανω τυχερη και δε με σταματησει αστυνομια ποτε.... και παω μετα απο 10ετια να πληρωσω το τελευταιο σημα θα μου πουν οκ και θα μου το δωσουν????? Σας παρακαλω μια βοηθεια!!!!!
mantomariak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θα ειναι κακια δηλαδη να σκεφτω οτι τα λεφτα που πληρωσα τοτε ..... τα εβαλε στη τσεπη του ο υπαλληλος???? και θα αναγκαστω να πληρωσω ξανα εις διπλουν τα ηδη πληρωμενα??? εε ΟΧΙ!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μαλιστα....Δυστυχως φοβάμαι ότι εμπλεξες...Πρεπει να αποδειξεις ότι δεν εισαι...ελεφαντας !! Σιγα μην παραδεχτει ο υπάλληλος που ειναι και λογικο μετα τοσα χρονια ότι αυτος στο ειχε πει και ότι τα πληρωσες . Δυστυχως στα "συστημικα" λαθη είναι δυσκολο να αποδειξεις κατι αν δεν εχεις χαρτι, Δεν θεωρω πιθανο ότι τα εβαλε στην τσεπη του αλλα καποιο λαθος του συστηματος δεν τα πιστωσε τοτε .
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Γ αυτό πρέπει σε αυτή την χώρα να έχεις αποδείξεις για όλα! Τόνους αποδείξεις έχω φυλαγμένες σε μία ακρη,για όταν έρθει αυτή η μέρα να τους την τριψω στην μούρη! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αφου δεν ειχαν πιστωθεί οταν η κοπελλα τα πληρωσε το 2008 στο taxis προσωποποιημενη πληροφορηση δεν θα φαινοταν το χρεος ? Μια κλιση από Δημοτικη Αστυνομια εβλεπα χροναι και την πληρωσα σε 3 δοσεις καπου 55 ευρω φετος Επισης όταν πληρωνε τις άλλες χρονιες τελη γιατι δεν φαινοταν το χρεος ?
teddy71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μην το ψαχνεις, αν δεν εχεις τις αποδείξεις δεν μπορείς να κανεις κατι , πληρωνεις και τελειώνει η υπόθεση
pokemonhunter Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω φοβαμαι μην γινει τιποτα τετοιο με καμια κλhση και κλεμε....
teddy71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Για αυτο παιδιά, τις αποδειξεις πληρωμων τελων κυκλοφοριας, κλησεων, και γενικα οτι σχετιζεται με το κρατος ακομη και αν εχουμε πουλησει το αυτοκινητο, δεν τα πεταμε ΠΟΤΕ τα βαζουμε σε ένα φακελο και τα κραταμε σε μια γωνια για 20 χρονια οταν και επερχεται η διαγραφη χρεων για να εχουμε το κεφαλι ησυχο. Σημερα βεβαια λογω οτι η πληρωμες γινονται ηλεκτρονικα και γενικα επειδη η μηχανοργανωση της εφοριας εχει βελτιωθει σημαντικα και εχει αυτοματοποιηθει εισαι πιο σιγουρος οτι καποια οφειλη-πληρωμη δεν θα σου σκασει στο μελλον σε καποια ανυποπτη στιγμη. Προσωπικα ακομη διατηρω τις πληρωμες που εκανα για τελη ,προστιμα και διαφορα αλλα παραστατικα απο το σαξο που ειχα αγορασει το 1997 και πουλησα 2005, το κρατος μας ειναι μπ@υρδελ@ και πρεπει να φυλαγεσαι απο οτιδηποτε ειδικα τωρα που τα χρηματοκιβωτια του κρατους εχουν πιασει αραχνες οι εφοριακοι ψαχνουν το οτιδηποτε μπας και μπει μεσα κανενα ευρω.
kanesaxo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικά είναι αλήτες. Προσωπικό βίωμα. Ο πατέρας μου πούλησε το 2010 ένα μηχάνημα έργου, γιατί αγοράσαμε καινούργιο. Για την μεταβίβασε απαιτείται η προσκόμιση των τελών χρήσης (αντίστοιχα τελη κυκλοφορίας) για 10 έτη. Η ΔΟΥ που ανήκουμε έχει ονλαιν σύστημα (οχι ολες απ'την ιδια χρονική στιγμή) καπου στο 1996. Βρισκει λοιπον το σύστημα 1996,7,8,9,10 όμορφα και ωραία. Βρίσκει ο πατέρας μου τις αποδείξεις του 95,93 κάτι τέτοιο. Η ΔΟΥ δεν δινει τη βεβαίωση. Και τους λέω. ΧΩΡΙΣ να εχουν καταβληθεί, ο πατέρας μου ΔΕ θα μπορουσε τοσα χρονια να παρει ενημερότητα. Ναι μου απαντούν. Ορίστε λεω, τυπώστε ενημερότητα. Η ενημεροτητα βγαινει μια χαρά, μιας και δε χρωστάει. Ο υπαλληλος το κατανοει, ομως το υποσύστημα των βεβαιώσεων ΔΕΝ προχωρά. Η λυση; η δ/ντρια της ΔΟΥ ηταν οικογενειακή φιλη. Κατέβηκε με το πατέρα μου στο αρχειο και βρηκαν τα διπλότυπα μετά απο κανα 5ωρο. Η λύση εκτός της άνωθεν, που φαντάζομαι εγινε λογω γνωριμίας; δυστυχώς τα πληρώνεις...αυτοί είμαστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα