Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι κωδικοί του Steam θα μοιραστούν με τη σειρά σε όσους έχουν ήδη πληρώσει, ώστε να κατεβάσουν ένας-ένας το παιχνίδι και στη συνέχεια να βγουν offline. Η σειρά για το κάθε γκρουπ είναι η εξής:

Ομάδα 1:

Ομάδα 2:

Πέρσι δεν είχαμε κάποιο θέμα, αν θυμάμαι καλά μέσα σε μια-δυο μέρες όλοι πήραν τους κωδικούς τους και κατέβασαν.

Αυτό με τον 5ψήφιο αριθμό το φοβόμουν και στο FM2016 αλλά τελικά δεν χρειάστηκε. Ο κωδικός αυτός σίγουρα χρειάζεται για login στο Steam μέσω browser, αλλά απ' ότι φαίνεται στον client (που μας ενδιαφέρει) πιθανώς δεν ισχύει πάντα το ίδιο. Αν φέτος έχουμε θέμα θα δούμε πως θα το οργανώσουμε. Αν οι αριθμοί έχουν μικρή διάρκεια ζωής (δεν το θυμάμαι καλά), τότε θα γίνει μάλλον με Skype, FB, Google hangout ή κάποιο άλλο τρόπο instant messaging. Αν έχουν μεγάλη διάρκεια (πχ. 10+ λεπτά), τότε με προσωπικό μήνυμα εδώ.

Θα κοιτάξω να κάνω μια δοκιμή μέσα στην εβδομάδα (πριν βγει η beta) με τον πρώτο  του κάθε γκρουπ, να δούμε αν θα χρειαστούμε τον κωδικό ή όχι.

εσυ γιατι 8ος αφου πληρωσες πρωτος :P ?

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει η προοπτικη της beta, ουτε καν η πρωτη εβδομαδα της κυκλοφοριας

οποτε η σειρα κατεβασματος ξεκινα απ'τον 2ο.

εννοειται οτι αυριο πρωι θα γινει η πληρωμη μου κανονικοτατα απλως δεν υπαρχει χρονος για gaming :)

• Like 1
Δημοσ.

μια απο τα ίδια απο τον πάνω (περίπου).

αύριο παραλαμβάνω τον νέο ssd γιατί αυτός τα τίναξε οπότε μέχρι να γίνει format και τα σχετικά ας πάω τελευταίος για να μη καθυστερήσουν και οι άλλοι.

όσο για τον 5ψήφιο, αν υπάρχει η επιλογή να επικυρώνετε με το mail σε κάθε νέο μηχάνημα που γίνετε σύνδεση τότε θα τον χρειαστούμε όλοι απο μία φορά και τέλος, αν είναι μέσο κινητού θέλει κωδικό κάθε φορά που συνδέεται κάποιος, αν δεν επιλέχτηκε κάτι απο τα δύο δεν θα χρειαστεί κανείς ποτέ τίποτα.

τώρα για εμένα θα ήταν καλύτερο ο καθένας να έπαιρνε μία φορά τον κωδικό για να ξέρουμε σε πόσα μηχανήματα τρέχει το account. με το να μείνει ανοιχτό εντελώς κάποιος θα μπορούσε να το μοιραστεί και με κάποιον φίλο του και αντί για 10 χρήστες να είμαστε 11 ή και 15 άτομα ανα group και κανείς να μη καταλάβει τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

μια απο τα ίδια απο τον πάνω (περίπου).

αύριο παραλαμβάνω τον νέο ssd γιατί αυτός τα τίναξε οπότε μέχρι να γίνει format και τα σχετικά ας πάω τελευταίος για να μη καθυστερήσουν και οι άλλοι.

όσο για τον 5ψήφιο, αν υπάρχει η επιλογή να επικυρώνετε με το mail σε κάθε νέο μηχάνημα που γίνετε σύνδεση τότε θα τον χρειαστούμε όλοι απο μία φορά και τέλος, αν είναι μέσο κινητού θέλει κωδικό κάθε φορά που συνδέεται κάποιος, αν δεν επιλέχτηκε κάτι απο τα δύο δεν θα χρειαστεί κανείς ποτέ τίποτα.

τώρα για εμένα θα ήταν καλύτερο ο καθένας να έπαιρνε μία φορά τον κωδικό για να ξέρουμε σε πόσα μηχανήματα τρέχει το account. με το να μείνει ανοιχτό εντελώς κάποιος θα μπορούσε να το μοιραστεί και με κάποιον φίλο του και αντί για 10 χρήστες να είμαστε 11 ή και 15 άτομα ανα group και κανείς να μη καταλάβει τίποτα...

σωστο αυτο που λες αλλα απο τι στιγμη που πέρυσι δουλεψε καλα το ολο θεμα δεν υπαρχει λογος να μπαίνουμε σε θεωριες συνωμοσίας  οτι μπορει να τα δωσει καποιος σε φιλο του κ οτι μπορει απο 10 να παμε 15 κ ολα τα σχετικα.

Δημοσ.

Ο πρώτος που πήρε κωδικούς είναι ο dakangr ακριβώς για να δοκιμάσει τι γίνεται με τα 5ψηφια στον client. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δούμε τι θα κάνουμε. Στην καλύτερη θα είναι όπως πέρσι, όπου δεν θα χρειάζεται επιπλέον authentication και θα βασιστούμε στο φιλότιμο του καθενός για να μην ξεχειλώσει ο συνεταιρισμός και έχουμε θέματα.

Δημοσ.

και εγω μεσα ειμαι.

Άρα το τρίτο γκρουπ αριθμεί ήδη τρεις:

ProponitisTouKanape

Deathstrik3r

chourdis

Δημοσ.

1) Αγόρασα κλειδί και για το δεύτερο γκρουπ. Δεν μου το έχουν στείλει ακόμα, χθες έγινε άμεσα αλλά πιθανόν να φταίει που είναι νωρίς το πρωί και κοιμάται ο κόσμος.

2) Αν και γενικά θα προτιμούσα να ξεκινούσαμε την ιστορία με τα ΙΒΑΝ αφού ξεκλειδώσει η beta, ίσως είναι καλύτερα να τελειώσουμε με τα διαδικαστικά μια ώρα αρχύτερα. Οπότε όσοι θέλετε να πληρώσετε από τώρα, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα με τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ευχαρίστως να σας δώσω ΙΒΑΝ, αλλά πείτε μου πρώτα ποιας τράπεζας (υπενθυμίζω: 4 ευρώ σε Eurobank, Εθνική, Πειραιώς, Alpha ή Paypal, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας).

3) Το fmscout ισχυρίζεται ότι η beta ίσως να ξεκλειδώσει και σήμερα (προσωπικά αμφιβάλω):

Αυτή την απορία την είχα και πέρσι. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο και όλοι μπόρεσαν να παίξουν άμεσα χωρίς να τους ζητηθεί κωδικός επαλήθευσης. Αν φέτος αλλάξουν τα πράγματα, θα το κανονίσουμε ένας-ένας με instant messaging (Skype, Facebook ή ό,τι σας βολεύει).

Λετε να υπαξει καποιο θεμα σχετικα με το Account κλπ?

Επισης θα πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ απ'ο οτι εχω καταλαβει.

Θα πρεπει να υπαρξει καποιος οδηγος πιστευετε με το τι και πως?

ΥΓ Ευχαριστω πολυ που ανελλαβες την πρωτοβουλια για ολους μας!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και ίσως αυτό να είναι και μια καλή λύση για να μην μπλέξει το κανονικό steam με τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Αν φτιάξουμε έναν νέο user, που θα έχει το steam εγκατεστημένο και χρήστη τον FM χρήστη, δεν θα είναι καλύτερα;

Δηλαδή (πάντα offline - αυτό δεν αλλάζει), να παίζουμε το παιχνίδι με άλλον χρήστη, ώστε να μην μπερδέψει με τον κανονικό χρήστη.

Τί λέτε; 

Θα είναι καλύτερα έτσι;

Έχει κάποιος τεχνική γνώση να μας επιβεβαιώσει;

Δημοσ.

εχετε μπερδευτει μερικοι. το φμ παιζει σε νεο λογαριασμο που δημιουργειται γι'αυτο το σκοπο.

εχετε τον Α λογαριασμο σας κανονικα κ χωρις να περιλαμβανει φμ.

εχετε τον Β λογαριασμο που ειναι κοινος με αλλους 9 και θα περιλαμβανει το φμ.17.

απλα, λιτα, περιεκτικα - η μονη "υποχρεωση" ειναι να εχετε το λογαριασμο Β παντα offline και με κλειστα τα updates.

(τα updates θα γινονται κατοπιν συνενοησης για να μην εχουμε ταυτοχρονα κατεβασματα)

θελω να πιστευω οτι ο καπεταν ζεπος συμφωνει πως οποιοι ειναι βιαστικοι, ανυπομονοι & εντοπιστουν να ειναι online

θα μπαινουν μπλακ λιστ για επομενες αγορες.

• Like 1
Δημοσ.

εχετε μπερδευτει μερικοι. το φμ παιζει σε νεο λογαριασμο που δημιουργειται γι'αυτο το σκοπο.

εχετε τον Β λογαριασμο που ειναι κοινος με αλλους 9 και θα περιλαμβανει το φμ.17.

απλα, λιτα, περιεκτικα - η μονη "υποχρεωση" ειναι να εχετε το λογαριασμο Β παντα offline και με κλειστα τα updates.

(τα updates θα γινονται κατοπιν συνενοησης για να μην εχουμε ταυτοχρονα κατεβασματα)

θελω να πιστευω οτι ο καπεταν ζεπος συμφωνει πως οποιοι ειναι βιαστικοι, ανυπομονοι & εντοπιστουν να ειναι online

ναι αλλα πως θα ξέρει ποιος απο τους 9 μπήκε online?

Ενα ακόμα. Μαζί με τον κωδικό του λογαριασμού θα ήταν καλό να στέλνει και τις οδηγίες του πρώτου ποστ στο ίδιο προσωπικό μήνυμα

Δημοσ.

εμφανιζει μηνυμα ποιο mail ειναι online !

Δημοσ.

εμφανιζει μηνυμα ποιο mail ειναι online !

δεν το κατάλαβα αυτό. το steam account θα είναι πάνω σε ένα mail και μόνο. τα υπόλοιπα mail πως μπαίνουν? νομίζω μπορεί να δει όμως το computer name αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%. κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αυτό.

Δημοσ.

mclein, ναι-ναι, το έχω καταλάβει αυτό. Άλλο λέω, όμως!

Αν έχουμε νέο windows user, αυτός δεν κρατάει user data από τον default windows user (αυτό ελπίζω), οπότε και να μπλοκάρει κάποιος τον συγκεκριμένο λογαριασμό, δεν θα είναι εύκολο να συσχετιστεί με τον κανονικό μας λογαριασμό.

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός τώρα :)

Δημοσ.

Λετε να υπαξει καποιο θεμα σχετικα με το Account κλπ?

Επισης θα πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ απ'ο οτι εχω καταλαβει.

Θα πρεπει να υπαρξει καποιος οδηγος πιστευετε με το τι και πως?

ΥΓ Ευχαριστω πολυ που ανελλαβες την πρωτοβουλια για ολους μας!

Αν θυμάμαι καλά η αρχική ιδέα ανήκει σε άλλον (δεν θυμάμαι σε ποιον, κοιτάξτε το περσινό επίσημο thread του FM2016). Εγώ απλώς ανέλαβα να οργανώσω το συνεταιρισμό με τη βοήθεια (και την ανοχή!) όλων των υπολοίπων.

Όλες οι οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξουμε υπάρχουν στο πρώτο post. Εν ολίγοις ο νέος λογαριασμός Steam θα πρέπει να είναι πάντα offline και να απενεργοποιήσουμε το cloud synchronization για τα saves, όπως και τα αυτόματα updates (αυτό πρακτικά καλύπτεται από το offline). Αν τηρηθούν τα παραπάνω, όλα τα υπολοιπα θα είναι λεπτομέρειες.

Να ρωτήσω κάτι και ίσως αυτό να είναι και μια καλή λύση για να μην μπλέξει το κανονικό steam με τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Αν φτιάξουμε έναν νέο user, που θα έχει το steam εγκατεστημένο και χρήστη τον FM χρήστη, δεν θα είναι καλύτερα;

Δηλαδή (πάντα offline - αυτό δεν αλλάζει), να παίζουμε το παιχνίδι με άλλον χρήστη, ώστε να μην μπερδέψει με τον κανονικό χρήστη.

Τί λέτε; 

Θα είναι καλύτερα έτσι;

Έχει κάποιος τεχνική γνώση να μας επιβεβαιώσει;

Νομίζω είναι ένα επιπλέον βήμα για ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι όλοι διατεθειμένοι να φτιάξουν ξεχωριστό Windows account (ούτε και μπορεί να επιβληθεί). Το σωστό είναι να γίνει όπως πέρσι, όπου όλοι είχαν εμπεδώσει ότι πρέπει να είναι πάντα offline (εκτός από την περιόδο που βγαίνουν νέα patches, οπότε και τα κατεβάσματα γίνονται κατόπιν συνεννόησης σε αυτό εδώ το thread).

Συμφωνώ σε όλα, όπως τα λέει ο mclein.

Ενα ακόμα. Μαζί με τον κωδικό του λογαριασμού θα ήταν καλό να στέλνει και τις οδηγίες του πρώτου ποστ στο ίδιο προσωπικό μήνυμα

δεν το κατάλαβα αυτό. το steam account θα είναι πάνω σε ένα mail και μόνο. τα υπόλοιπα mail πως μπαίνουν? νομίζω μπορεί να δει όμως το computer name αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%. κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αυτό.

Καλή η ιδέα για το πρώτο post, θα το εφαρμόσω (ειδικά για τα νέα μέλη, αφού οι περσινοί μέσες-άκρες ξέρουν ήδη τι πρέπει να γίνει).

Για το θέμα με το online  θα συνεχίσω να ισχυρίζομαι ότι βασιζόμαστε όλοι στο φιλότιμο του καθενός και στο ότι έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε ορθή χρήση στο Steam account του Manager. Πέρσι απ' όσο γνωρίζω δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο και η επιτυχία φαίνεται από το ότι σχεδόν όλα τα μέλη (νομίζω οι επτά από τους οκτώ) ανανέωσαν ξανά για το FM2017. Αν φέτος έχουμε κάποιο θέμα θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε (έχω κάποιες ιδέες αλλά δεν είναι προς δημοσίευση για ευνόητους λόγους).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...