Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε σε ποια φάση είμαστε:

1) Πήρα την πρωτοβουλία και αγόρασα κωδικό από το fmscout στις 34.99 λίρες. Υπολογίστε περίπου 40 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες, που αντιστοιχούν σε 4 ευρώ για κάθε μέλος της κάθε ομάδας. Αυτή είναι και η τελική τιμή για να παίξετε το παιχνίδι. Αν κάποιος διαφωνεί με τις στρογγυλοποιήσεις ή με την τιμή σε σχέση με αυτήν που είχε προταθεί αρχικά (~3,65 ευρώ), ας το αναφέρει δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα σε εμένα και θα το συζητήσουμε.

2) Πήρα τον κωδικό μέσω email και τον ενεργοποίησα για το account της πρώτης ομάδας. Έγινε ήδη η πρώτη δέουσα ενέργεια στον Steam Client να απενεργοποιήσω από τώρα το Cloud Synchronization και να μην το έχω για μετά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε όλοι σας όταν με το καλό πάρετε τα στοιχεία του λογαριασμού. Πληροφορίες υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα της συζήτησης.

3) Για να ελαττώσω το ρίσκο σε οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, προληπτικά πήρα μόνο έναν κωδικό. Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής, συνεπώς αύριο σκοπεύω να πάρω και τον άλλο για το δεύτερο γκρουπ. Μόλις το αγοράσω θα σας ενημερώσω με δημόσιο μήνυμα. Αν υπάρχουν αντιρρήσεις, παρακαλώ να δημοσιευθούν το συντομότερο δυνατόν.

4) Ωστόσο το παιχνίδι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για κατέβασμα. Ας έχουμε το νου μας να μάθουμε πότε θα ξεκλειδωθεί η beta version (λογικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα). Μόλις γίνει αυτό θα σας ενημερώσω με δημόσιο μήνυμα εδώ, ώστε να αρχίσετε να μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα για τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Το επόμενο βήμα είναι να μεταφέρετε το σχετικό ποσό και μόλις το επιβεβαιώσω θα σας στείλω τα στοιχεία σύνδεσης για το Steam account.

5) Στο τρίτο γκρουπ θα επιθυμούσα να μη συμμετέχω καθόλου σε κανένα επίπεδο, εκτός πια κι αν δεν υπάρχει άλλη λύση. Πιστεύω πως θα βρεθεί κάποιος να το οργανώσει και να κάνει κάτι αντίστοιχο. Αν θυμάμαι καλά μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει δύο άτομα (ProponitisTouKanape και Deathstrik3r), αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε κι άλλες συμμετοχές μέχρι το τέλος του μήνα.

6) Δημιουργήθηκαν τα σχετικά Gmail και Steam accounts για το δεύτερο γκρουπ. Όπως έγινε και με το πρώτο γκρουπ (ή όπως έγινε και πέρσι) θα κρατήσω όλα τα στοιχεία του λογαριασμού Gmail και θα μοιράσω μόνο αυτά του Steam. Προφανώς το Steam account έχει συνδεθεί με το Gmail αλλά και με τηλέφωνό μου για μεγαλύτερη ασφάλεια και κεντρική διαχείριση. Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει τον έλεγχο του δεύτερου γκρουπ μετά το πέρας όλης της διαδικασίας και των πληρωμών, ευχαρίστως να δώσω τα στοιχεία, μόνο όμως με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υπολοίπων μελών.

Αυτά.

στείλε μια το IBAN σου και πάρε απο το http://www.fmscout.com/a-football-manager-2017-steam-key.html

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω θέμα. Θελω να ρωτήσω όμως οταν θα συνδεθούμε online για το κατέβασμα μετά το steam δεν θα αναγνωρίσει οτι έχουμε συνδεθεί απο μια καινούργια συσκευή και θα μας ζητάει κωδικό επαλήθευσης που θα το στείλει στο gmail ή στο κινητό του διαχειριστή? Εκεί τι κάνουμε?

Δημοσ.

στείλε μια το IBAN σου και πάρε απο το http://www.fmscout.com/a-football-manager-2017-steam-key.html

1) Αγόρασα κλειδί και για το δεύτερο γκρουπ. Δεν μου το έχουν στείλει ακόμα, χθες έγινε άμεσα αλλά πιθανόν να φταίει που είναι νωρίς το πρωί και κοιμάται ο κόσμος.

2) Αν και γενικά θα προτιμούσα να ξεκινούσαμε την ιστορία με τα ΙΒΑΝ αφού ξεκλειδώσει η beta, ίσως είναι καλύτερα να τελειώσουμε με τα διαδικαστικά μια ώρα αρχύτερα. Οπότε όσοι θέλετε να πληρώσετε από τώρα, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα με τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ευχαρίστως να σας δώσω ΙΒΑΝ, αλλά πείτε μου πρώτα ποιας τράπεζας (υπενθυμίζω: 4 ευρώ σε Eurobank, Εθνική, Πειραιώς, Alpha ή Paypal, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας).

3) Το fmscout ισχυρίζεται ότι η beta ίσως να ξεκλειδώσει και σήμερα (προσωπικά αμφιβάλω):

When will Beta version unlock? Beta will unlock at least 2 weeks before November 4th. We believe it might happen on October 15th.

Ούτε εγώ έχω θέμα. Θελω να ρωτήσω όμως οταν θα συνδεθούμε online για το κατέβασμα μετά το steam δεν θα αναγνωρίσει οτι έχουμε συνδεθεί απο μια καινούργια συσκευή και θα μας ζητάει κωδικό επαλήθευσης που θα το στείλει στο gmail ή στο κινητό του διαχειριστή? Εκεί τι κάνουμε?

Αυτή την απορία την είχα και πέρσι. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο και όλοι μπόρεσαν να παίξουν άμεσα χωρίς να τους ζητηθεί κωδικός επαλήθευσης. Αν φέτος αλλάξουν τα πράγματα, θα το κανονίσουμε ένας-ένας με instant messaging (Skype, Facebook ή ό,τι σας βολεύει).

• Like 2
Δημοσ.

1) Αγόρασα κλειδί και για το δεύτερο γκρουπ. Δεν μου το έχουν στείλει ακόμα, χθες έγινε άμεσα αλλά πιθανόν να φταίει που είναι νωρίς το πρωί και κοιμάται ο κόσμος.

2) Αν και γενικά θα προτιμούσα να ξεκινούσαμε την ιστορία με τα ΙΒΑΝ αφού ξεκλειδώσει η beta, ίσως είναι καλύτερα να τελειώσουμε με τα διαδικαστικά μια ώρα αρχύτερα. Οπότε όσοι θέλετε να πληρώσετε από τώρα, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα με τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ευχαρίστως να σας δώσω ΙΒΑΝ, αλλά πείτε μου πρώτα ποιας τράπεζας (υπενθυμίζω: 4 ευρώ σε Eurobank, Εθνική, Πειραιώς, Alpha ή Paypal, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας).

3) Το fmscout ισχυρίζεται ότι η beta ίσως να ξεκλειδώσει και σήμερα (προσωπικά αμφιβάλω):

Αυτή την απορία την είχα και πέρσι. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο και όλοι μπόρεσαν να παίξουν άμεσα χωρίς να τους ζητηθεί κωδικός επαλήθευσης. Αν φέτος αλλάξουν τα πράγματα, θα το κανονίσουμε ένας-ένας με instant messaging (Skype, Facebook ή ό,τι σας βολεύει).

έχεις μήνυμα για την πληρωμή...

Δημοσ.

Ναι το είδα, θα απαντήσω μόλις πάρω τον (δεύτερο) κωδικό από fmscout/nexway γιατί ακόμα δεν μου τον έχουν στείλει. Ειδοποίησα το customer service τους, άρα υπομονή. Ή ακόμα κοιμούνται ή έχουν κανα τεχνικό θέμα ή μπορεί να μην τους άρεσε που πήρα και τον πρώτο κωδικό με τα ίδια στοιχεία πληρωμής (φαντάζομαι στη χειρότερη θα το ακυρώσουν και θα το ξαναπαραγγείλω με άλλο λογαριασμό).

• Like 1
Δημοσ.

nzeppos καλησπέρα.... στείλε μου IBAN και πόσα πρέπει να δώσω έτσι ώστε να τακτοποιήσω την πληρωμή σου από την μεριά μου. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια.

aspradis 2ο group......

Δημοσ.

Τιτανοτεραστιε ηγέτη nzeppos, εννοείται δεν υπάρχει πρόβλημα για τα 4€. Θα στα κάνω αύριο κατάθεση, και κατέβασε κόμμα να σε ψηφίσουμε όλοι!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nzeppos καλησπέρα.... στείλε μου IBAN και πόσα πρέπει να δώσω έτσι ώστε να τακτοποιήσω την πληρωμή σου από την μεριά μου. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια.

aspradis 2ο group......

Παιδιά, όσοι είστε στο δεύτερο γκρουπ λίγη υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το δεύτερο κλειδί αφού ακόμα δεν έχω κάτι νεότερο από το Nexway (μάλλον σαββατοκύριακο είναι λίγο τα ζώα μου αργά). Έχω συνεννοηθεί με το support του fmscout και τους έχουν στείλει κι αυτοί email για να επιβεβαιώσουν την αγορά σε περίπτωση που υπήρξε κάποια παρανόηση με τα δύο κλειδιά.

Φαντάζομαι μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα έχει τελειώσει το θέμα με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. Ούτως ή άλλως θεωρώ δύσκολο να ξεκλειδώσει η beta πριν τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε δεν μας κάνει καμια διαφορά. Τώρα αν θέλετε ντε και σώνει να κάνετε τη μεταφορά των 4 ευρώ από τώρα, τι να σας πω, προχωρήστε. Λέγετέ μου όμως σε ποια τράπεζα θέλετε να κάνετε την κατάθεση ώστε να δίνω το αντίστοιχο ΙΒΑΝ.

Οι του πρώτου group θα πρέπει ήδη να ξεκινήσουν τις διαδικασίες πληρωμής, αφού τα πάντα είναι έτοιμα και μένει μόνο να ανοίξει η beta για να κατεβάσουν και να παίξουν..

Τιτανοτεραστιε ηγέτη nzeppos, εννοείται δεν υπάρχει πρόβλημα για τα 4€. Θα στα κάνω αύριο κατάθεση, και κατέβασε κόμμα να σε ψηφίσουμε όλοι!!!

Αν κατεβάσουμε κόμμα όλοι οι μανατζαραίοι, άνετα μπαίνουμε στη βουλή. Κι αμα μπούμε, θα κάνουμε το Manager υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία! Αν τυχόν έχεις ΙΒΑΝ από πέρσι, ισχύουν τα ίδια οπότε βάλτα εκεί τα λεφτά (αλλιώς στείλε μου ΠΜ). Μόνο πες μου όταν κάνεις την πληρωμή να ξέρω. Συνήθως οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας εμφανίζονται αμέσως στις κινήσεις του ebanking.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Το δεύτερο κλειδί έγινε τελικά refund χωρίς άλλη εξήγηση και στα καπάκια παρήγγειλα άλλο. Να δούμε τι θα κάνουν αυτή τη φορά οι επιστήμονες του fmscout/nexway, υπομονή...

Δημοσ.

Συνολικά και από τα δύο γκρουπ μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει 3 και έχουν πάρει ΙΒΑΝ άλλοι 4. Όπως είπα και πριν, τα κλειδιά θα αρχίσω να τα στέλνω με τη σειρά μόλις ξεκλειδώσει η beta.

Δημοσ.

Συνολικά και από τα δύο γκρουπ μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει 3 και έχουν πάρει ΙΒΑΝ άλλοι 4. Όπως είπα και πριν, τα κλειδιά θα αρχίσω να τα στέλνω με τη σειρά μόλις ξεκλειδώσει η beta.

Κατα τις 20-21  οκτ προβλέπω για την Βeta. Το μοίρασμα του account πως θα  γινει; Ζeppos λογικα θα σου ερχεται mail για να μας δωσεις εναν 5ψηφιο νομιζω κωδικο στην πρωτη μας εισοδο στο account.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κωδικοί του Steam θα μοιραστούν με τη σειρά σε όσους έχουν ήδη πληρώσει, ώστε να κατεβάσουν ένας-ένας το παιχνίδι και στη συνέχεια να βγουν offline. Η σειρά για το κάθε γκρουπ είναι η εξής:

Ομάδα 1:

mclein
haris013
petritis31
dakangr
shooterg
wintaxt
doctor444
nzeppos
jhantzop
Stavrakas13

Ομάδα 2:

Arikado
ntinos19
lefteris210
dolph
theoilia
andreasosfp
nrkmaiden
teo182
iced07
aspradis

Πέρσι δεν είχαμε κάποιο θέμα, αν θυμάμαι καλά μέσα σε μια-δυο μέρες όλοι πήραν τους κωδικούς τους και κατέβασαν.

Αυτό με τον 5ψήφιο αριθμό το φοβόμουν και στο FM2016 αλλά τελικά δεν χρειάστηκε. Ο κωδικός αυτός σίγουρα χρειάζεται για login στο Steam μέσω browser, αλλά απ' ότι φαίνεται στον client (που μας ενδιαφέρει) πιθανώς δεν ισχύει πάντα το ίδιο. Αν φέτος έχουμε θέμα θα δούμε πως θα το οργανώσουμε. Αν οι αριθμοί έχουν μικρή διάρκεια ζωής (δεν το θυμάμαι καλά), τότε θα γίνει μάλλον με Skype, FB, Google hangout ή κάποιο άλλο τρόπο instant messaging. Αν έχουν μεγάλη διάρκεια (πχ. 10+ λεπτά), τότε με προσωπικό μήνυμα εδώ.

Θα κοιτάξω να κάνω μια δοκιμή μέσα στην εβδομάδα (πριν βγει η beta) με τον πρώτο  του κάθε γκρουπ, να δούμε αν θα χρειαστούμε τον κωδικό ή όχι.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...