ntinos19 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ο λογαριασμός steam που θα περιέχει το FM17 θα πρεπει να είναι offline, κάνεις αλλαγή χρήστη και μπαίνεις με τον δικό σου, είτε offline είτε online ΑΛΛΑ όταν ξανά μπεις με το steam του FM17 θα πρέπει να σιγουρευτείς πως θα είναι offline family share δεν κάνουμε σε κανένα account για να μην έχουμε μπλεξίματα 1
tehAllantin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 αυτο τώρα πως γίνεται; ειμαι περίεργος. Πως θα παίζετε; Μπορεί ο καθένας να έχει πχ διαφορετικό save? Αυτό γίνεται για μείωση κόστους ή απλά για να το "λιώσετε";
theoilia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 στην Ελλάδα του 2016 τα πάντα γίνονται για την μείωση του κόστους...Από την στιγμή που θα παίζει καποιος offline κάνει τα δικά του save στον σκληρό του
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δείτε το πρώτο μήνυμα στη συζήτηση (αυτό το μακρινάρι). Κάτω-κάτω αναφέρει ρητά ότι το cloud synchronization πρέπει να είναι απενεργοποιημένο, ούτως ώστε ο καθένας να κρατάει δικά του saves τοπικά και να μην μπερδεύονται του ενός με του άλλου. αυτο τώρα πως γίνεται; ειμαι περίεργος. Πως θα παίζετε; Μπορεί ο καθένας να έχει πχ διαφορετικό save? Αυτό γίνεται για μείωση κόστους ή απλά για να το "λιώσετε"; Για μείωση κόστους καθαρά. Κάποιοι από μας αρνούμαστε να πληρώνουμε κάθε χρόνο 30-40 ευρώ για παιχνίδι που υποτίθεται έχει 1000 νέες αλλαγές, οι οποίες στην πράξη είναι περίπου 5. 5
petritis31 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δείτε το πρώτο μήνυμα στη συζήτηση (αυτό το μακρινάρι). Κάτω-κάτω αναφέρει ρητά ότι το cloud synchronization πρέπει να είναι απενεργοποιημένο, ούτως ώστε ο καθένας να κρατάει δικά του saves τοπικά και να μην μπερδεύονται του ενός με του άλλου. Για μείωση κόστους καθαρά. Κάποιοι από μας αρνούμαστε να πληρώνουμε κάθε χρόνο 30-40 ευρώ για παιχνίδι που υποτίθεται έχει 1000 νέες αλλαγές, οι οποίες στην πράξη είναι περίπου 5. γεια μείωση κοστους κ γιατι θεωρουμε οτι μας κοροδευει η sega h h sport interactive με μερικα επαναλαμβανόμενα πράγματα οπως τα επίτηδες bug μέχρι το update του δεκεμβριου κ της υποτιθετε πολλες αλαγες 2
Deathstrik3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παιδια μαλλον καθηστερισα πολυ ειμαι και εγω μεσα για 3ο γρουπ μεχρι και 10€ απλα στειλτε μου στο μαιλ [email protected] 1
Arikado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για εμας που ειμαστε στο 2ο γκρουπ.ποτε ακριβως θα γινει η αγορα κλπ κλπ?
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τέλος του μήνα ή 1-2 μέρες πριν την κυκλοφορία. Ούτως ή άλλως το κλειδί θα το στείλουν την ημέρα αυτή (4/11). 2
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου λέτε ρε συνάδελφοι μανατζαραίοι, βλέπω εδώ ότι έχουν το παιχνίδι 35 λίρες, δηλ. περίπου 40 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες. Λίγο πιο ακριβά από instant gaming και σία. http://www.fmscout.com/a-football-manager-2017-steam-key.html Το σημαντικότερο όμως είναι πως φαίνεται να δίνουν τους κωδικούς από τώρα, άρα θα υπάρχει early access όταν με το καλό ενεργοποιηθεί η beta. Ενδιαφέρεστε; Θα βγει γύρω στα 30 με 50 λεπτά ακριβότερα από του instant gaming. Αν ψήνεστε, το παίρνω τώρα. 1
theoilia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ειμαι στο δευτερο γκρουπ και ναι γιατί όχι,πάρε αυτό
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ορίστε σε ποια φάση είμαστε: 1) Πήρα την πρωτοβουλία και αγόρασα κωδικό από το fmscout στις 34.99 λίρες. Υπολογίστε περίπου 40 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες, που αντιστοιχούν σε 4 ευρώ για κάθε μέλος της κάθε ομάδας. Αυτή είναι και η τελική τιμή για να παίξετε το παιχνίδι. Αν κάποιος διαφωνεί με τις στρογγυλοποιήσεις ή με την τιμή σε σχέση με αυτήν που είχε προταθεί αρχικά (~3,65 ευρώ), ας το αναφέρει δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα σε εμένα και θα το συζητήσουμε. 2) Πήρα τον κωδικό μέσω email και τον ενεργοποίησα για το account της πρώτης ομάδας. Έγινε ήδη η πρώτη δέουσα ενέργεια στον Steam Client να απενεργοποιήσω από τώρα το Cloud Synchronization και να μην το έχω για μετά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε όλοι σας όταν με το καλό πάρετε τα στοιχεία του λογαριασμού. Πληροφορίες υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα της συζήτησης. 3) Για να ελαττώσω το ρίσκο σε οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, προληπτικά πήρα μόνο έναν κωδικό. Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής, συνεπώς αύριο σκοπεύω να πάρω και τον άλλο για το δεύτερο γκρουπ. Μόλις το αγοράσω θα σας ενημερώσω με δημόσιο μήνυμα. Αν υπάρχουν αντιρρήσεις, παρακαλώ να δημοσιευθούν το συντομότερο δυνατόν. 4) Ωστόσο το παιχνίδι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για κατέβασμα. Ας έχουμε το νου μας να μάθουμε πότε θα ξεκλειδωθεί η beta version (λογικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα). Μόλις γίνει αυτό θα σας ενημερώσω με δημόσιο μήνυμα εδώ, ώστε να αρχίσετε να μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα για τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Το επόμενο βήμα είναι να μεταφέρετε το σχετικό ποσό και μόλις το επιβεβαιώσω θα σας στείλω τα στοιχεία σύνδεσης για το Steam account. 5) Στο τρίτο γκρουπ θα επιθυμούσα να μη συμμετέχω καθόλου σε κανένα επίπεδο, εκτός πια κι αν δεν υπάρχει άλλη λύση. Πιστεύω πως θα βρεθεί κάποιος να το οργανώσει και να κάνει κάτι αντίστοιχο. Αν θυμάμαι καλά μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει δύο άτομα (ProponitisTouKanape και Deathstrik3r), αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε κι άλλες συμμετοχές μέχρι το τέλος του μήνα. 6) Δημιουργήθηκαν τα σχετικά Gmail και Steam accounts για το δεύτερο γκρουπ. Όπως έγινε και με το πρώτο γκρουπ (ή όπως έγινε και πέρσι) θα κρατήσω όλα τα στοιχεία του λογαριασμού Gmail και θα μοιράσω μόνο αυτά του Steam. Προφανώς το Steam account έχει συνδεθεί με το Gmail αλλά και με τηλέφωνό μου για μεγαλύτερη ασφάλεια και κεντρική διαχείριση. Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει τον έλεγχο του δεύτερου γκρουπ μετά το πέρας όλης της διαδικασίας και των πληρωμών, ευχαρίστως να δώσω τα στοιχεία, μόνο όμως με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υπολοίπων μελών. Αυτά. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα