tzizzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται αυτη η συνεταιρικη αγορα? δινω ενα ποσοστο της αξιας του παιχνιδιου .. μπορω να το εχω μετα να το παιξω οποτε θελω?
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ΟΚ παίδες, θα πάρω το παιχνίδι και για το δεύτερο γκρουπ. Υπομονή λίγες μέρες γιατί νομίζω δεν έχει νόημα να κάνουμε την προπαραγγελία από τώρα. μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται αυτη η συνεταιρικη αγορα? δινω ενα ποσοστο της αξιας του παιχνιδιου .. μπορω να το εχω μετα να το παιξω οποτε θελω? Ναι. Αλλά μόνο offline. 1
aspradis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, δεν ξέρω αν είναι νωρίς όπως λέει και ο nzeppos για την παραγγελία, αλλά το cdkeys.com το έχει κάτω από 30 € αυτή την στιγμή.....
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι το έχω δει, αλλά είναι αρκετά πιο φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα που με βάζει σε σκέψεις. Θα προτιμούσα το instant gaming. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα καιρό, θα δούμε που θα καταλήξουμε.
mclein Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι το έχω δει, αλλά είναι αρκετά πιο φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα που με βάζει σε σκέψεις. Θα προτιμούσα το instant gaming. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα καιρό, θα δούμε που θα καταλήξουμε. πρωινη προπονηση σημερα ; τους τρεχεις μετα απο αγωνα εθνικης ; δωσε ινφο στο λαο !!!
lefteris210 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι το έχω δει, αλλά είναι αρκετά πιο φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα που με βάζει σε σκέψεις. Θα προτιμούσα το instant gaming. Τέλος πάντων έχουμε ακόμα καιρό, θα δούμε που θα καταλήξουμε.Εγώ αγοράσει και από τα 2 site και δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ.
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σήμερα είχα πει να σηκωθώ πιο νωρίς οπότε έβαλα το ξυπνητήρι στις 7. Το αποτέλεσμα ήταν να βαράει κάθε 5 λεπτά για μιάμιση ώρα τουλάχιστον μέχρι να το πάρω απόφαση να εγκαταλείψω το κρεβάτι. Ακόμα κι έτσι είμαι βέβαιος πως το σύνολο της ομάδας συνεχίζει να ροχαλίζει του καλού καιρού. Μου θυμίζει μια (πραγματική) ιστορία πριν 2 χρόνια, με έναν κόουτς Β' εθνικής σε επαρχιακή ομάδα που πήγε στην καφετέρια 11.30 η ώρα το πρωί. Μετά από κανα μισάωρο άρχισαν σιγά-σιγά να σκάνε και να τον καλημερίζουν αγουροξυπνημένοι διάφοροι παίκτες του. Το μόνο που έκανε ο coach ήταν να κουνάει το κεφάλι του συγκαταβατικά και να μονολογεί "ε ρε κάτι παλικάρια, επαγγελματίες 22 χρονών και μου ξυπνάνε στις 12 η ώρα..." Σε μένα δεν έχει τέτοια, τρέχουμε τώρα, τρέχουμε. Πέρσι μετά από ένα σημείο τα είχα πάρει τόσο πολύ στο κρανίο που κάθε μέρα είχε very intense προπόνηση και μόνο μετά από μέρα αγώνα βάζαμε σκέτο intense για να... ξεπιαστούμε. Όποιος δεν μπορεί σπίτι του. Δεν μπορείς κύριε τη σήμερον ημέρα να θέλεις να λέγεσαι ποδοσφαιριστής Γ' εθνικής, να παίρνεις ένα σκασμό λεφτά (500-700 ευρώ το μήνα ή 120 ανά αγώνα) και να είσαι χαλαρός. Τρέξιμο. Στο τέλος θα γίνουν μαραθωνοδρόμοι αλλά πάσα στα δύο μέτρα ακόμα δεν θα μπορούν να βγάλουν. Εγώ αγοράσει και από τα 2 site και δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ. ΟΚ καλώς, θα εξετάσουμε και αυτή την περίπτωση τότε. Λογικά θα έχουμε πτώση και σε άλλα κλειδάδικα, Δεν νομίζω πχ. ότι το G2A (πολύ περισσότεροι οι 3rd parties του) θα πουλάνε τελικά το παιχνίδι στα 45 ευρώ που το έχουν αυτή τη στιγμή. Επιπλέον η διαφορά μεταξύ των 30 και 35 ευρώ (δηλ. cdkeys και instant gaming) δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται αφού η διαφορά στον καθένα από εμάς θα αντιστοιχεί σε μισό ευρώ (3,5 αντί για 3). Υπομονή δυο βδομάδες ακόμα να πλησιάσει η 4η Νοεμβρίου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από nzeppos 3
Arikado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και απο μενα το οκ κανενα προβλημα οπως θελετε!
dolph Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο που θέλω να βεβαιώσουμε είναι ότι δεν θα γίνει καμιά πατατιά και μας μπλοκάρει και ο κανονικός μας λογαριασμός του Steam. Σε σενάριο όπου αυτό το μπλοκάρουν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν πιστεύω να συσχετιστούν οι κανονικοί μας λογαριασμοί στο Steam, σωστά;
theoilia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μία φορά θα μπούμε online για να κατεβάσουμε το παιχνιδι με τον λογαριασμό που θα δημιουργήσει ο nzeppos.Καμία σχέση με τον δικό μας λογαριασμό στο Steam εκτός και αν μπλοκάρουν ip που μάλλον είναι απίθανο
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αν τα κάνουμε όλα σωστά και δείξουμε τη δέουσα υπευθυνότητα, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θυμηθείτε ότι το Steam account για το manager θα πρέπει να είναι πάντα offline (εκτός από τις μέρες που θα κατεβάσουμε ένας-ένας το παιχνίδι και τα μελλοντικά patches του). Θεωρώ επίσης πως ο κύριος λογαριασμός του Steam δεν θα έχει πρόβλημα, ό,τι και να γίνει με αυτόν του Manager. 1
iced07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν τα κάνουμε όλα σωστά και δείξουμε τη δέουσα υπευθυνότητα, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θυμηθείτε ότι το Steam account για το manager θα πρέπει να είναι πάντα offline (εκτός από τις μέρες που θα κατεβάσουμε ένας-ένας το παιχνίδι και τα μελλοντικά patches του). Θεωρώ επίσης πως ο κύριος λογαριασμός του Steam δεν θα έχει πρόβλημα, ό,τι και να γίνει με αυτόν του Manager. Και η μετάβαση απο τον κανονικό μας λογαριασμό πως θα γίνεται? Εννοώ θα πρέπει να το βάζουμε οφλινε , μετα να αλλάζουμε account και παίζουμε ή αποθηκεύεται αυτόματα σε ποιον λογαριασμό θα είναι online και σε ποιον offline?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα