Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Arikado
ntinos19
lefteris210
dolph
theoilia
andreasosfp

nrkmaiden

αν ισχύουν τα ονόματα και δεν άλλαξε κάποιος γνώμη είμαστε 7

Ψηνομαι και εγω. Μεχρι ποσα ατομα θα εχει το group 2; Καμια 10αρια οπως το 1ο;

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά, τι να δώσει 3,5 ευρώ έκαστος, τι 4,5. Λογικά άνετα μαζεύονται 8 με 10 άτομα και στο δεύτερο γκρουπ. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει τα διαδικαστικά.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρξει κάποιος που να θέλει θα το κάνω εγώ απο το δεύτερο γκρουπ

ok από μένα αρκεί να έχεις λογαριασμό σε Πειραιώς για να μην τρέχω σε τράπεζες για 4,5€...

Δημοσ.

Πειραιώς έχω μόνο όποτε αναγκαστικά εκει θα πάει

Απο εβδομάδα για αρχίσω να κάνω ενα γκρουπ τσατ με τους ενδιαφερόμενους να τα συζητήσουμε και prive για λογαριασμούς και τα πάντα μεταξύ μας οπότε το team 2 να περιμένει μήνυμα απο αύριο-μεθαύριο

Δημοσ.

Επειδή εγώ έχω μονο εθνική και αλφα δεν γίνεται να αναλάβει ο nzeppos που έχει σε όλες τις τράπεζες;

Αν ο ίδιος το επιθυμεί θα είναι καλύτερα και για μένα:P
Δημοσ.

θα πρέπει,λογικά,να είναι κάποιος από το δεύτερο γκρουπ.Ας δούμε τι τράπεζες βολεύουν και τους υπολοίπους.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα παιδιά, το αναλαμβάνω εγώ αν συμφωνείτε. Απλώς δεν θα συμμετέχω στο κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για όποιον ξέρει. Αν κάνουμε family share στα δικά μας accounts μπορούμε να το έχουμε μόνιμα online ταυτόχρονα η θα δει το κλειδί σε 10 accounts online και θα έχουμε θέμα?

Επίσης το κάνουμε ολοι frient για να βλέπουμε αν κάποιος κάνει λαμογια με το family share η θα είναι εντάξει?

Δημοσ.

?...Δεν κατάλαβα τίποτα...Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω,τι κερδίζει κάποιος αν είναι online σε σχέση με κάποιον που παίζει oflfine; 

Δημοσ.

Πρακτικά τίποτα, θεωρώντας ότι κανέναν δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή σε online αγώνες. Το πρόβλημα είναι όταν θέλουν να συνδεθούν παραπάνω από ένας, οπότε ο δεύτερος θα αποσυνδεθεί αυτόματα. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τι θα γίνει αν αυτοί οι λογαριασμοί μπαινοβγαίνουν διαρκώς (προφανώς από διαφορετικές ΙΡ) και κάποια στιγμή το Steam υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και μπλέξουμε με το VAC κλπ... Γι' αυτό λέμε πάντα offline για παν ενδεχόμενο, δεν χρειάζονται περιττά ρίσκα.

Για το family share, νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ότι χρειάζεται κάτι έξτρα που κάνει την εφαρμογή του αδύνατη (πχ. 2-step authentication ή ο κύριος λογαριασμός που δίνει την εξουσιοδότηση να κάνει login σε όλα τα μηχανάκια). Αν θυμάμαι καλά το είχα δοκιμάσει πέρσι, ώστε το κύριο Steam account μου να βλέπει και το κοινόχρηστο FM2016 και να μην χρειάζεται να αλλάζω λογαριασμούς κάθε τόσο. Στάθηκε όμως αδύνατον αφού ό,τι και να δοκίμαζα θα επηρέαζε τους υπόλοιπους.

Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν πολυξέρω πως λειτουργούν όλα αυτά, αν κάποιος έχει καμια ιδέα ή εναλλακτική λύση ας μας διαφωτίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...