nrkmaiden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Arikado ntinos19 lefteris210 dolph theoilia andreasosfp nrkmaiden αν ισχύουν τα ονόματα και δεν άλλαξε κάποιος γνώμη είμαστε 7 Ψηνομαι και εγω. Μεχρι ποσα ατομα θα εχει το group 2; Καμια 10αρια οπως το 1ο;
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει μεγάλη διαφορά, τι να δώσει 3,5 ευρώ έκαστος, τι 4,5. Λογικά άνετα μαζεύονται 8 με 10 άτομα και στο δεύτερο γκρουπ. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει τα διαδικαστικά.
ntinos19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν υπάρξει κάποιος που να θέλει θα το κάνω εγώ απο το δεύτερο γκρουπ
theoilia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν υπάρξει κάποιος που να θέλει θα το κάνω εγώ απο το δεύτερο γκρουπ ok από μένα αρκεί να έχεις λογαριασμό σε Πειραιώς για να μην τρέχω σε τράπεζες για 4,5€...
ntinos19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πειραιώς έχω μόνο όποτε αναγκαστικά εκει θα πάει Απο εβδομάδα για αρχίσω να κάνω ενα γκρουπ τσατ με τους ενδιαφερόμενους να τα συζητήσουμε και prive για λογαριασμούς και τα πάντα μεταξύ μας οπότε το team 2 να περιμένει μήνυμα απο αύριο-μεθαύριο
andreasosfp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Επειδή εγώ έχω μονο εθνική και αλφα δεν γίνεται να αναλάβει ο nzeppos που έχει σε όλες τις τράπεζες;
ntinos19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Επειδή εγώ έχω μονο εθνική και αλφα δεν γίνεται να αναλάβει ο nzeppos που έχει σε όλες τις τράπεζες;Αν ο ίδιος το επιθυμεί θα είναι καλύτερα και για μένα
theoilia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 θα πρέπει,λογικά,να είναι κάποιος από το δεύτερο γκρουπ.Ας δούμε τι τράπεζες βολεύουν και τους υπολοίπους.
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω πρόβλημα παιδιά, το αναλαμβάνω εγώ αν συμφωνείτε. Απλώς δεν θα συμμετέχω στο κόστος. 1
ntinos19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ερώτηση για όποιον ξέρει. Αν κάνουμε family share στα δικά μας accounts μπορούμε να το έχουμε μόνιμα online ταυτόχρονα η θα δει το κλειδί σε 10 accounts online και θα έχουμε θέμα? Επίσης το κάνουμε ολοι frient για να βλέπουμε αν κάποιος κάνει λαμογια με το family share η θα είναι εντάξει?
theoilia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ?...Δεν κατάλαβα τίποτα...Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω,τι κερδίζει κάποιος αν είναι online σε σχέση με κάποιον που παίζει oflfine;
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πρακτικά τίποτα, θεωρώντας ότι κανέναν δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή σε online αγώνες. Το πρόβλημα είναι όταν θέλουν να συνδεθούν παραπάνω από ένας, οπότε ο δεύτερος θα αποσυνδεθεί αυτόματα. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τι θα γίνει αν αυτοί οι λογαριασμοί μπαινοβγαίνουν διαρκώς (προφανώς από διαφορετικές ΙΡ) και κάποια στιγμή το Steam υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και μπλέξουμε με το VAC κλπ... Γι' αυτό λέμε πάντα offline για παν ενδεχόμενο, δεν χρειάζονται περιττά ρίσκα. Για το family share, νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ότι χρειάζεται κάτι έξτρα που κάνει την εφαρμογή του αδύνατη (πχ. 2-step authentication ή ο κύριος λογαριασμός που δίνει την εξουσιοδότηση να κάνει login σε όλα τα μηχανάκια). Αν θυμάμαι καλά το είχα δοκιμάσει πέρσι, ώστε το κύριο Steam account μου να βλέπει και το κοινόχρηστο FM2016 και να μην χρειάζεται να αλλάζω λογαριασμούς κάθε τόσο. Στάθηκε όμως αδύνατον αφού ό,τι και να δοκίμαζα θα επηρέαζε τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν πολυξέρω πως λειτουργούν όλα αυτά, αν κάποιος έχει καμια ιδέα ή εναλλακτική λύση ας μας διαφωτίσει.
iced07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, είμαι μέσα και εγω για το δεύτερο γκρουπ. Σίγουρα
nrkmaiden Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 1.Arikado 2.ntinos19 3.lefteris210 4.dolph 5.theoilia 6,andreasosfp 7.nrkmaiden 8.teo182 9.iced07 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα