mclein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 επισης νομιζω οτι καλο ειναι να μη γινει αγορα day 1 ή τελοσπαντων περσι θα μπορουσαμε μετα απο 1 βδομαδα να το παρουμε ακομη φθηνοτερα. φυσικα το 17 δεν επαιξα ουτε 25 ωρες συνολο αλλα θα δωσω αλλη μια ευκαιρια 5ευρη.
nzeppos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τώρα δεν έχω πρόχειρα νούμερα, αλλά δεν θυμάμαι αν πέρσι η τιμή στα κλειδάδικα έπεσε σύντομα μετά την κυκλοφορία. Και αν όντως έπεσε, τι διαφορά θα είχε κάνει στην τσέπη μας (δεν νομίζω πάνω από μισό με ένα ευρώ). Όπως και να 'χει, αν οι περισσότεροι συμφωνούν και εφόσον δεν θα ασχοληθούμε με την beta, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Ας το πάρουμε μετά την day 1. 1
dakangr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τώρα δεν έχω πρόχειρα νούμερα, αλλά δεν θυμάμαι αν πέρσι η τιμή στα κλειδάδικα έπεσε σύντομα μετά την κυκλοφορία. Και αν όντως έπεσε, τι διαφορά θα είχε κάνει στην τσέπη μας (δεν νομίζω πάνω από μισό με ένα ευρώ). Όπως και να 'χει, αν οι περισσότεροι συμφωνούν και εφόσον δεν θα ασχοληθούμε με την beta, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Ας το πάρουμε μετά την day 1. Αφου ξέρεις Πρόεδρε, μαζί σου και στο γκρεμό!
Πανος999 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ρε παιδια δεν μου αποθηκευει κανενα παιχνιδι απο χθες.. μου βγαζει ''το παιχνιδι δεν μπορει να αποθηκευτει''..Ξερει κανεις γιατι?
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάζομαι ότι μπορεί να φταίνε ένα σωρό πράγματα. Από γεμάτους δίσκους, μέχρι corrupted αρχεία, μέχρι κάποιο antivirus να κάνει τα δικά του όπως λένε εδώ. Δοκίμασες να διπλοτσεκάρεις τη διαδρομή του αρχείου save; Ή να σώσεις σε κάποιο νέο αρχείο; Θα δοκιμάσω το βράδυ να δω αν έχω παρόμοιο πρόβλημα.
Πανος999 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι αλλαξα antivirus κ μετα μου το εβγαλε αυτο.. Οποτε καμια λυση?αν βγαλω το antivirus,λες να φτιαξει? Ναι αλλαξα κ save αλλα τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα