Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο που ήθελα να πω σχετικά με τις μεταφορές χρημάτων. Επειδή ως φαίνεται το ποσό θα είναι μικρό (περίπου 3,5 ευρώ έκαστος) και μας μένει ακόμα σχεδόν ένας μήνας, όσο είναι εφικτό φροντίστε να μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά με τον μικρότερο δυνατό κόπο.

Πάει να πει μέσω e-banking σε Εθνική, Πειραιώς, Eurobank ή Alpha. Θα ήταν κρίμα να πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε Paypal που κρατάει πάγια προμήθεια είτε, ακόμα χειρότερα, να πρέπει να στηθείτε σε ουρά τράπεζας για να δώσετε ένα τέτοιο μικροποσό. Στη χειρότερη βρείτε κάποιον γνωστό σας που έχει e-banking να κάνει αυτός τη μεταφορά. Θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερο.

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι άλλο που ήθελα να πω σχετικά με τις μεταφορές χρημάτων. Επειδή ως φαίνεται το ποσό θα είναι μικρό (περίπου 3,5 ευρώ έκαστος) και μας μένει ακόμα σχεδόν ένας μήνας, όσο είναι εφικτό φροντίστε να μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά με τον μικρότερο δυνατό κόπο.

Πάει να πει μέσω e-banking σε Εθνική, Πειραιώς, Eurobank ή Alpha. Θα ήταν κρίμα να πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε Paypal που κρατάει πάγια προμήθεια είτε, ακόμα χειρότερα, να πρέπει να στηθείτε σε ουρά τράπεζας για να δώσετε ένα τέτοιο μικροποσό. Στη χειρότερη βρείτε κάποιον γνωστό σας που έχει e-banking να κάνει αυτός τη μεταφορά. Θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερο.

Μεγαλε συνδικαλιστη Nzeppo, δεν πιστευω να με αφησεις εξω απο την περσινη ομαδα;;

Θα σας κανω αντιδιαδηλωση, κανονισε...

Μεγαλε συνδικαλιστη Nzeppo, δεν πιστευω να με αφησεις εξω απο την περσινη ομαδα;;

Θα σας κανω αντιδιαδηλωση, κανονισε...

Τεραστιε εργατοπατερα Nzeppo, συγχωρεσε με, εχω πηξει στη δουλεια, και δεν ειδα οτι ημουν ηδη στη λιστα...

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει χώρος για ένα άτομο ακόμα? :)

μπα, εκτός αν φτιάξουμε νέο γκρουπ και μας καθοδηγήσει λίγο ο ts που έχει και κάποια περσινή εμπειρία κάτι γίνετε...

Δημοσ.

Κοιτα για νεο group ειμαι μεσα.

Αρκει μονο να μαζευτουμε το λιγοτερο 6 ατομα.

Και καποιος να κανει την αγορα το account κλπ 

Δημοσ.

Είστε ήδη τρεις:

Arikado
ntinos19
lefteris210

Νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαζευτούν (τουλάχιστον) κι άλλοι τόσοι.
Δημοσ.

Δεν αντιλεγω μακαρι να μαζευτουμε αλλοι τοσοι.αρκει να ειναι ολοι 100% σιγουροι και καποιος να το αναλαβει ολο αυτο.

Εγω προσωπικα ειμαι μεσα 100%!

Δημοσ.

Oι υπολοιποι ειναι μεσα?

Αν ναι τοτε ειμαστε 4 και θελουμε αλλους 2.

Επισης καλο θα ηταν να περιμενουμε 2-3 μερες μηπως θελουν και καποιοι ακομα.

προσωπικη γνωμγ 6-8 ατομα ειμαστε ενταξει πιστευω!

Δημοσ.

μεσα κι εγω στο γκρουπ ν2. αν δεν κοιτάω εδώ μηνύματα στείλτε pm η στο steam μου. και κανένα group chat στο fb θα ήταν καλή φάση για ποιο άμεση επικοινωνία μεταξύ της ομάδας

Δημοσ.

και εγώ είμαι ενδιαφερόμενος αν χωράω στο δεύτερο γκρουπ αλλά κάποιος πρέπει να έχει την διάθεση να το τρέξει

Δημοσ.

μόλις συμπληρώσουμε την ομάδα ας κάνουμε ένα γκρουπ τσατ εδώ ή σε skype κτλ και το κανονίζουμε ποιος και τί

Δημοσ.
Arikado

ntinos19

lefteris210

dolph

theoilia

andreasosfp

αν ισχύουν τα ονόματα και δεν άλλαξε κάποιος γνώμη είμαστε 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...