nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Του εστειλα φιλε αλλα δεν απαντησε.. δεν φαινεται πολυ ενεργος ! θα ηθελα απλως να μπω κι εγω σε ενα ενεργο γκρουπ που να λειτουργει.. σε βλεπω εσενα πολυ ενεργο οποτε γι αυτο ηθελα να μπω στο γκρουπ σου. αν δεν κατσει φαση ενταξει παω και το αγοραζω αλλα εφοσον βρικα αυτην την ομαδα ειπα να στειλω. η διαφορα αν μπω εγω ειναι 40-50 λεπτα στον καθενα δεν νομιζω να στραβωσει καποιος που εδωσε πριν απο μενα για τοση διαφορα, απλα θα κανετε αλλον ενα ευτυχισμένο γκειμερ του παιχνιδιου χεχεχεχχε τεσπα.. μην σας κουραζω.. αν ειναι εφικτό πειτε μου.. οπως και να εχει καταλαβαινω και ευχαριστω. Τις τελευταίες μέρες λόγω υποχρεώσεων αλλά και έλλειψης Internet (τουλάχιστον το τελευταίο το έλυσα), έχω χάσει κάποια επεισόδια από τη συζήτηση. Θα στείλω ένα ΠΜ στο τελευταίο μέλος της ομάδας μου που δεν έχει ακόμα πληρώσει και αν δεν λάβω απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σου πω. Πιθανόν μέχρι τότε να έχεις ήδη κανονίσει με το τρίτο γκρουπ βέβαια.
mclein Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες λόγω υποχρεώσεων αλλά και έλλειψης Internet (τουλάχιστον το τελευταίο το έλυσα), έχω χάσει κάποια επεισόδια από τη συζήτηση. Θα στείλω ένα ΠΜ στο τελευταίο μέλος της ομάδας μου που δεν έχει ακόμα πληρώσει και αν δεν λάβω απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σου πω. Πιθανόν μέχρι τότε να έχεις ήδη κανονίσει με το τρίτο γκρουπ βέβαια. επρεπε να εχει κλεισει ο κυκλος. βαλε τον αρειανο μεσα.
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Απ' ότι φαίνεται ο αρειανός θα μπει σχεδόν σίγουρα, μιας και δεν έχω επαφή με το εν λόγω μέλος της ομάδας μας εδώ και ενάμιση μήνα, άρα δεν βλέπω γιατί να αλλάξει κάτι μέσα σε δυο μέρες. Υπομονή μέχρι την Παρασκευή. ps: τελικά οι 10 ανά γκρουπ ήταν όντως πολλοί, μου φαίνεται του χρόνου θα "κλειδώσουμε" σε αρκετά χαμηλότερο και πιο διαχειρίσιμο νούμερο. Και όλες οι συνεννοήσεις θα γίνονται κυρίως μέσω chat. 3
petritis31 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Απ' ότι φαίνεται ο αρειανός θα μπει σχεδόν σίγουρα, μιας και δεν έχω επαφή με το εν λόγω μέλος της ομάδας μας εδώ και ενάμιση μήνα, άρα δεν βλέπω γιατί να αλλάξει κάτι μέσα σε δυο μέρες. Υπομονή μέχρι την Παρασκευή. ps: τελικά οι 10 ανά γκρουπ ήταν όντως πολλοί, μου φαίνεται του χρόνου θα "κλειδώσουμε" σε αρκετά χαμηλότερο και πιο διαχειρίσιμο νούμερο. Και όλες οι συνεννοήσεις θα γίνονται κυρίως μέσω chat. τι εγινε γιατι εχω χασει κ εγω επισοδεια
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα δεν έχει γίνει, όλα καλά. Θα έλεγα καλύτερα από ότι περίμενα (χτύπα ξύλο). Απλώς προσπαθώ να ξεμπερδέψω με τις τελευταίες εκκρεμότητες των δύο γκρουπ, αφού κάποιοι δεν είχαν κατεβάσει, άλλοι δεν είχαν ζητήσει κλειδί, ένας δεν είχε πληρώσει κλπ. Δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να συντονίσεις τόσα άτομα με τόσες διαφορετικές απαιτήσεις, υποχρεώσεις κλπ. Γι' αυτό λέω οι 10 ήταν πολλοί, πόσο μάλλον οι 20... Η πλάκα είναι κι εγώ δεν έχω προλάβει καν να παίξω την τελική έκδοση, μόλις δυο αγώνες κατάφερα να τελειώσω Δοκίμασα όμως το Motorsport Manager που διαφημίζεται μέσω του FM, έχει πολλή πλάκα. 1
bulldog84m Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τι γινεται; κανα νεο; ερχεται και σουκου..θα λιωσω η μπα; χεχεχεχ
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ναι, δεν περιμένω άλλο δυστυχώς. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου PM με τον τρόπο που θέλεις να κάνεις τη μεταφορά του ποσού συμμετοχής. 1
lanc3lot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Άσχετη ερώτηση με αυτό που έχετε οργανώσει, αλλά μιας και βλέπω εμπειρία ;-) Το κάνετε μέσω Family Share στην ουσία; Αν ναι, επειδή έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με φίλο, δουλεύει όντως και offline επειδή είχα ακούσει πως κόπηκε αυτό. Δηλαδή μπορώ να κάνω installation το παιχνίδι να βγω offline και να παίζω τα παιχνίδια; Γιατί ως τώρα που είμαι πάντα online, όποτε μπαίνει και αυτός με πετά απέξω ;-) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
marmagia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια μολις ειδα το θεμα! Προλαβαινω να μπω και εγω σε καποια ομαδικη αγορα αν καποιος εχει ξεμεινει οπως εγω;
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Απ' όσο ξέρω είναι τουλάχιστον άλλο ένα παλικάρι που ενδιαφέρεται (του πρότεινα να γράψει εδώ), ενδεχομένως και περισσότεροι. Με το παιχνίδι να έχει πέσει στα 27 ευρώ, νομίζω και 3-4 άτομα να μαζευτείτε πάλι φτηνά θα σας έρθει.
marmagia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μωρε ακόμα και στα 2 να το σπάσουμε μόνο και πάλι κέρδος είναι. 1
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μωρε ακόμα και στα 2 να το σπάσουμε μόνο και πάλι κέρδος είναι. Σωστά. Μάλιστα του χρόνου δεν προτίθεμαι να επαναλάβω αντίστοιχο επιχείρημα με τόσο πολύ κόσμο. Η ομάδα μου θα έχει έως πέντε άτομα και τέλος. Διαφορετικά ξεφεύγει πολύ το πράγμα και ο χρόνος που δαπανάται μαζί με το αντίστοιχο ρίσκο είναι δυσανάλογα του ποσού που γλιτώνουμε (της τάξης των 2-3 ευρώ ανά μέλος). και την touch έκδοση ποιος θα την έχει; Ευτυχώς μέχρι στιγμής στιγμής ελάχιστα μέλη ενδιαφέρθηκαν για την Touch έκδοση, αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται αν προσπαθήσουν να παίξουν περισσότεροι του ενός στον ίδιο λογαριασμό. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας, ο συνεταιρισμός δημιουργήθηκε για την κανονική έκδοση του παιχνιδιού και όχι για Touch, Mobile, preorder bonuses κλπ. 2
doctor444 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδιά,ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?Δεν έκανα τπτ ακόμα...
dakangr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδιά,ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?Δεν έκανα τπτ ακόμα... Καλα τωρα το βαλες να παίξεις;; Την πρώτη φορα μετά την εγκατάσταση, ή μετά από κάθε πατς, πρεπει να μπεις Online. Μπαινεις, ξεκινας το παιχνιδι, το κλείνεις, πας offline στο steam και μπαινει κανονικά και λιώνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα