Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το παιχνίδι αγοράστηκε πριν λίγο από cdkeys.com 29,39€. 
ανάλογα αν θέλετε να περιμένουμε τον deathstrik3r βγαίνει 4,90€ ή 4,20€. απλά να το πούμε εδώ για να ξέρουμε τι ποσό θα μεταφέρετε τελικά.
όποιος θέλει να του στείλω το email από την αγορά ας μου δώσει το email του ή ας μου πει πως μπορώ να στείλω συνημμένα αρχεία στο insomnia γιατί δεν κατάφερα να βρω το πως...

σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας έγινε σύνδεση του λογαριασμού με το κινητό μου για να μην αλλάξει από κάποιον ο λογαριασμός steam

θα περάσω στον καθένα σας το iban μου και μόλις λαμβάνω επιβεβαίωση της πληρωμής θα του στέλνω το username και το password. θα ανακοινώνω τη σειρά με την οποία έγινε η πληρωμή οπότε μόλις τελειώσει ο πρώτος το κατέβασμα θα ενημερώσει τον επόμενο κοκ

!!!μην ξεχνάτε να βάζετε το nickname σας σαν αιτιολογία πληρωμής για να ξέρω ποιος έχει πληρώσει!!!

προτείνω να οριστικοποιήσουμε την ομάδα σε εμάς τους 6 καθώς ο deathstrik3r δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα και πρέπει να ξέρει ο καθένας το ποσό που προκύπτει τελικά πριν προχωρήσει στη μεταφορά

Δημοσ.

μόλις φανεί η κίνηση του καθενός σας στο λογαριασμό μου θα σας στέλνω προσωπικό μήνυμα με το username και το password του λογαριασμού. αν δεν θέλετε να περιμένετε (ιδίως όσοι κατέθεσαν από άλλη τράπεζα), μπορείτε να μου στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης (το pdf του web banking, είτε φωτογραφία από το κινητό σας το χαρτί της απόδειξης συναλλαγής για όσους πήγαν σε κατάστημα) στο [email protected]

Δημοσ.

ο beorn ήταν ο πρώτος που μου έστειλε αποδεικτικό

οπότε ξεκινάει το κατέβασμα

beorn όταν τελειώσεις ενημέρωσε για να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι

Δημοσ.

Να υπενθυμίσω ότι στα δικά μου γκρουπ υπάρχουν ακόμα 2 κύριοι που δεν έχουν πάρει το κλειδί τους για την τελική έκδοση, όπως επίσης και ένας που δεν έχει πληρώσει. Τώρα που (επιτέλους) έχω ξανά Internet θα έρθω σε επικοινωνία μαζί τους για τα περαιτέρω.

Δημοσ.

bulldog84m κοίτα το μήνυμα του nzeppos παραπάνω

Του εστειλα φιλε αλλα δεν απαντησε.. δεν φαινεται πολυ ενεργος ! :) θα ηθελα απλως να μπω κι εγω σε ενα ενεργο γκρουπ που να λειτουργει.. σε βλεπω εσενα πολυ ενεργο οποτε γι αυτο ηθελα να μπω στο γκρουπ σου. αν δεν κατσει φαση ενταξει παω και το αγοραζω αλλα εφοσον βρικα αυτην την ομαδα ειπα να στειλω. η διαφορα αν μπω εγω ειναι 40-50 λεπτα στον καθενα δεν νομιζω να στραβωσει καποιος που εδωσε πριν απο μενα για τοση διαφορα, απλα θα κανετε αλλον ενα ευτυχισμένο γκειμερ του παιχνιδιου χεχεχεχχε :) τεσπα.. μην σας κουραζω.. αν ειναι εφικτό πειτε μου.. οπως και να εχει καταλαβαινω και ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω στειλει σε ολους σας απο το 3ο γκρουπ μνμ ελπιζω να με δέχτητε! Ευχαριστω οπως και να εχει!

μαστορα, δειξε λιγο κατανοηση. το θεμα ειναι οπως η σουπερλιγκ. γινονται εκκαθαρισεις. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...