aggelos255 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παίδες και εγώ μέσα για αγορά σε κάποια ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει το online
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Άρα η τρίτη ομάδα είναι: 1. ProponitisTouKanape 2. Deathstrik3r 3. chourdis 4. Βeorn 5. aggelos255
Πανος999 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτησω τι παιζει με αυτο παιδια;Μ ενα παιχνιδι ποσοι μπορουν να παιξουν;Δν μ ενδιαφερει το online κ μενα..
KNSM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτησω τι παιζει με αυτο παιδια;Μ ενα παιχνιδι ποσοι μπορουν να παιξουν;Δν μ ενδιαφερει το online κ μενα.. Απειροι, αρκει να μην ειναι ταυτοχρονα 2 online και φανε κανενα block απο το steam.
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Προσοχή επίσης στο θέμα με τα validations του παιχνιδιού στο Steam, λόγω της προστασίας Denuvo. Την πρώτη φορά που θα τρέξει κάποιος το παιχνίδι, πρέπει να είναι online ώστε να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Υπάρχει όμως όριο στο πόσες ενεργοποιήσεις μπορούν να γίνουν ανά μέρα και αν αυτό ξεπεραστεί τότε το παιχνίδι κλειδώνει για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν το validation. Το κλείδωμα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες μέχρι αρκετές ημέρες. Ενώ φαντάζομαι δεν είναι απίθανο αν πάνε και ενεργοποιήσουν πχ. 20 άτομα να πέσει πέλεκυς. Υπ' όψιν ότι δεν είναι μόνο η αρχική εγκατάσταση και ενεργοποιήση, αλλά και η δυνατότητα να μπαίνουμε online για να κατεβάζουμε τα μελλοντικά patches. Γι' αυτό προσοχή και με ρέγουλο. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Αν του χρόνου επαναλάβουμε το ίδιο εγχείρημα, καλά θα ήταν να μειωθεί ο μέγιστος αριθμός μελών ανά ομάδα (νομίζω 6 με 8 άτομα είναι καλά). Αυτό φυσικά δεν μπορεί να αποτρέψει κάποιους από το να δώσουν τον κωδικό σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς ή να το εγκαταστήσουν σε 5 μηχανάκια τους. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν εκ των προτέρων για το ρίσκο και ότι πιθανότατα θα επηρεάσουν και τους υπόλοιπους. 2
Beorn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον, απ'ότι φαινεται δεν θα υπαρξει ενδιαφερον απο εξτρα ατομο. Θελετε να ξεκινησουμε τις διαδικασιες να μοιραστουμε το ποσο /5 βασει της παραπανω λιστας?
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάλι πρακτικά είμαι χωρίς ιντερνέτ αυτές τις μέρες, οπότε αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι από τα γκρουπ μου που δεν έχουν πάρει κωδικό ας δείξουν λίγο υπομονή. Ό,τι θέλετε με ΡΜ παρακαλώ και θα σας απαντήσω μόλις το δω.
aggelos255 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Αρα είμαστε 6.30 euro στο instant gaming έχει τώρα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Κι εγω μεσα ειμαι αρκει να προχωρησει σχετικα γρηγορα το ολο θεμα. Αν καθυστερησουμε ή δεν εμφανιζονται οι υπολοιποι θα το αγορασω μια και καλη να τελειωνω... 1
aggelos255 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πιστευω πως ναι.Αρα οποιος συμφωνει ν το πει κ να πουμε μια τελικη ημερομηνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα