nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επειδή παίζεις offline. Όταν όμως έρθει η άγια ώρα να κατεβάσεις την κανονική έκδοση δεν θα μπορείς να συνδεθείς. Γι' αυτό παρακαλώ μην προσπαθείτε να συνδεθείτε εκ νέου και μας κλειδώσουν κανα λογαριασμό. Μπείτε όλοι εκεί που έχουμε πει και θα ξαναγίνει το μοίρασμα από την αρχή. Στο επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού επιβεβαιώθηκε από τους moderator ότι εκτός απροόπτου το παιχνίδι προβλέπεται να ξεκλειδώσει 02:01πμ Ελλάδας: SI have said that the plan is that the game will be live at 00.01 GMT on 4/11/16. As long as there are no hold ups with steam that cannot be predicted, then this will be the facts as we know them at the moment.Bear in mind that the steam servers will be extremely busy at the launch time, so patience is required. Τέτοια ώρα εγώ δεν θα είμαι μέσα, οπότε αν οι πρώτοι της κάθε ομάδας θέλουν να πάρουν από τώρα κωδικούς για να κατεβάσουν όταν έρθει η ώρα και στη συνέχεια να τους κοινοποιήσουν στον επόμενο (και ούτω καθεξής) τότε ας με ενημερώσουν. Αν όμως θέλετε να υπάρχει κεντρική διαχείριση από εμένα (ούτε η βρωμερή Σούπερ Λίγδα να ήμουν...), τότε αναγκαστικά τα κατεβάσματα θα ξεκινήσουν αύριο το πρωί. 1
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Παίδες δεν κινείται τίποτα ακόμα, λογικά το παιχνίδι θα ξεκλειδώσει στις 2 η ώρα που λέγαμε. Δεν είχα ενημέρωση από τα μέλη που είναι πρώτα στην ουρά άρα πάω για ύπνο. Το πρωί θα ξεκινήσω να στέλνω passwords με τη σειρά. 1
petritis31 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 καληνυχτα , το ξεκλειδωσαν πριν απο λιγο απο οτι ειδα στην σελιδα τους στο facebook
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ωραία, ξεκινάμε. Μπείτε όσοι είστε διαθέσιμοι εκεί που σας έχω πει για να αρχίσω να μοιράζω. Λόγω της ώρας μου φαίνεται είναι πιο ρεαλιστικό να έχουμε σειρά first come first served, παρά να περιμένουμε αυτόν που είναι πάνω-πάνω στη λίστα να εμφανιστεί. Έχουμε όλη τη μέρα για να προλάβουμε όλοι να κατεβάσουμε.
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Για όσους έχουν κατεβάσει την beta μαζί με το 700ΜΒ patch της, το download για το κανονικό παιχνίδι είναι μόλις 161,3ΜΒ. 1
Beorn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει ενδιαφερον για την δημιουργια 2ης ομαδας?
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τρίτης ομάδας εννοείς Λογικά ναι, αφού μαζί με εσένα είναι ήδη άλλοι τρεις που ψάχνουν το ίδιο. Δες προηγούμενα σχόλια. 1
Beorn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 τη διαδικασια την "εχω", και περυσι ετσι επαιξα με ενα γκρουπακι γνωστων απλα φετος μονο εγω ενδιαφερομαι να παιξω και ψαχνομαι. Τωρα, ριχνοντας μια ματια στο νημα (που ειναι λιγο χαοτικο) δεν εχω βγαλει ακρη ποιοι ειναι στο 3ο γκρουπ, αν θα περιμενουμε να συμπληρωθουν 10 ατομα και ποιος θα αναλαβει να φτιαξει το account και θα του στειλω χρηματα
nrkmaiden Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 τη διαδικασια την "εχω", και περυσι ετσι επαιξα με ενα γκρουπακι γνωστων απλα φετος μονο εγω ενδιαφερομαι να παιξω και ψαχνομαι. Τωρα, ριχνοντας μια ματια στο νημα (που ειναι λιγο χαοτικο) δεν εχω βγαλει ακρη ποιοι ειναι στο 3ο γκρουπ, αν θα περιμενουμε να συμπληρωθουν 10 ατομα και ποιος θα αναλαβει να φτιαξει το account και θα του στειλω χρηματα 1. ProponitisTouKanape 2. Deathstrik3r 3. chourdis 4, Βeorn Αυτοι πρεπει να ειστε μεχρι στιγμης στο 3 group. 4
KNSM Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Στο steam πεφτει το κραξιμο της αρκουδας. Τα περισσοτερα σχολια ειναι του στυλ ''ειναι το FM2016 με ανανεωμενο skin και συστημα μεταγραφων''... Εσεις που παιζετε τι λετε, ειναι καπως ετσι? 1
dakangr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Στο steam πεφτει το κραξιμο της αρκουδας. Τα περισσοτερα σχολια ειναι του στυλ ''ειναι το FM2016 με ανανεωμενο skin και συστημα μεταγραφων''... Εσεις που παιζετε τι λετε, ειναι καπως ετσι? Νομιζω καπως ετσι ειναι, μικρες οι διαφορες, αλλα τουλαχιστον, πρωτη φορα φαινεται να ειναι κομπλε χωρις να περιμενεις κάποιο πατς... Κατι ειναι και αυτο. 1
KNSM Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Xμ, διαβαζω οτι με το τελευταιο patch τα πραγματα πηραν την κατω βολτα...
lefteris210 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Στο fm touch γτ δεν βλέπω τπτ από logos kit κ λογότυπα ομάδων;
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ρε σεις όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι για εδώ, είναι για το επίσημο thread Εδώ υποτίθεται ότι συνεταιριζόμαστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα