Arikado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδια καλημερα!εχω παρει iban αλλα εχει πεσει δουλεια της αρκουδας! Αυριο ευτυχως εχω ρεπο οποτε θα κανω κανονικα την καταθεση! Y.Γ. Nzeppos ευχαριστουμε παρα πολυ για την υπομονη και την καταννοηση που δειχνεις ολες αυτες τη ημερες! 1
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Thanks, στείλε μου ΡΜ όταν το κανονίσεις.
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κύριοι, μπήκαμε αισίως στο Νοέμβριο, έπιασαν τα πρώτα κρύα και την Παρασκευή φτάνει η άγια μέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Θα παρακαλούσα όσα μέλη έχουν δεσμευθεί για συμμετοχή στο συνεταιρισμό αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τις δέουσες ενέργειες ή δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή μαζί μου, να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες το συντομότερο ή έστω να με ενημερώσουν πότε προτίθενται να το κάνουν αυτό. Εντός των ημερών θα επικοινωνήσω μαζί τους μέσω PM σε περίπτωση που δεν παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση, δίνοντας μια εύλογη διορία μέχρι την άλλη Τρίτη (8/11). Διαφορετικά θα υποχρεωθώ να απευθυνθώ σε αναπληρωματικά μέλη, τα οποία και θα αντικαταστήσουν τους ανωτέρω. Πετρέλαιο φέτος δεν θα βάλουμε ένεκα μαύρης ακρίβειας. Προτείνεται η χρήση έξτρα παλιοκουβέρτας, κατά προτίμηση αγορασμένης από τη λαϊκή. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος στο Manager, αφού με τα καντήλια που θα κατεβάζετε και την πίεση που θα ανεβαίνει στα ύψη, θα παραχθεί και η απαραίτητη θερμότητα για να ζεσταθείτε. Ευχαριστώ, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. ps: οι υπόλοιποι προτείνω να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά μέσω του τρόπου που ανέφερα σε προηγούμενο PM, ώστε να μπει μια σειρά στα κατεβάσματα την Παρασκευή ή όποτε ξεκλειδώσει το παιχνίδι.Το πως ακριβώς θα το κάνουμε αυτό θα το δούμε τις προσεχείς μέρες, ανάλογα και με τις προθέσεις σας (νομίζω η απλούστερη λύση θα είναι το δωρεάν registration στο site που σας έχω δώσει αλλά ακούω και εναλλακτικές προτάσεις). Εάν δεν καταφέρουμε να οργανωθούμε και να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο, θα αναγκαστώ να αλλάξω τα ισχύοντα passwords ώστε να μοιραστούν εκ νέου και να τηρηθεί η σειρά. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2016 από nzeppos 3
lefteris210 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εμένα υπολόγισε με στην σειρά αναμονής για download όταν γίνει το release.
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σημειώθηκε, τρίτος στο δεύτερο γκρουπ. Παρ' ολ' αυτά θα ήθελα την Παρασκευή να οργανωθούμε με τον τρόπο που σας ανέφερα στο ΠΜ για να έχουμε άμεση επικοινωνία.
Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 το εχω βαλει να κατεβαινει δεν υπαρχει θεμα σωστα?
Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ειμαι online ομως!μετα βγαζω το cloud το φορτωνω accept και βγαινω offline?
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ναι.Με αυτή τη σειρά. Όσο κατεβάζεις αναγκαστικά θα είσαι online, δεν γίνεται διαφορετικά.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στάλθηκαν τα PM στα μέλη που ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου (συνολικά 4 τον αριθμό). Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 7/11, αν μέχρι τότε δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση θα απευθυνθώ στους "αναπληρωματικούς" τηρώντας τη σειρά με την οποία δήλωσαν συμμετοχή. Αν θυμάμαι καλά είναι οι: 1. ProponitisTouKanape 2. Deathstrik3r 3. chourdis
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αντιγράφω από το επίσημο νήμα του FM2017: nzeppos: Το νου σας να συνεννοηθούμε για τα κατεβάσματα αλλιώς Παρασκευή πρωί αλλάζω τους κωδικούς για να μοιραστούν εκ νέου. Περιμένω feedback (στο άλλο thread ή με PM). mclein: εγω λεω να αλλαξεις κωδικους 03/11 στις 23.59 Νομίζω πως είναι η καλύτερη ιδέα με τη μικρότερη δυνατή φασαρία και το ελάχιστο ρίσκο. Μόλις μάθουμε την ακριβή ώρα ξεκλειδώματος του παιχνιδιού θα συνδεθούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκεί που πρέπει να συνδεθούμε και θα κανονίσουμε τις σειρές κατεβάσματος. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν είμαι βέβαιος ότι θα προλάβουν όλοι να παίξουν το παιχνίδι την Παρασκευή εκτός κι αν ξεκλειδώσει νωρίς το πρωί ή αν δεν έχουμε μαζική συμμετοχή (επειδή πχ. κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να παίξουνε από day one) ή αν έχουμε όλοι γρήγορες γραμμές. Κρίνοντας από την beta που τελικά χρειάστηκε σχεδόν διπλάσιο χρόνο από όσο υπολόγιζα αρχικά, νομίζω κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το κανονικό παιχνίδι. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, όλοι θα πάρετε. Αν υπάρχουν αντιρρήσεις να τις ακούσω (εδώ ή με PM).
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχει ξεκινήσει μια κουβέντα για την ώρα ξεκλειδώματος στο επίσημο φόρουμ. Δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο. Στο reddit ισχυρίζονται ότι ο Miles είπε για 00:01 GMT (πάει να πει 2 η ώρα Ελλάδας ξημερώματα Παρασκευής). Δεν είναι απίθανο βέβαια να έχουμε κανα preload αύριο το απόγευμα ή βραδάκι, άσχετα αν το κανονικό παιχνίδι ξεκλειδώσει αργότερα. Θα έχω το νου μου, αν όμως μάθετε εσείς κάτι πρώτοι σφυρίξτε το. Γι' αυτό το λόγο (και επειδή ορισμένα μέλη ήδη συμφώνησαν με την λογική του προηγούμενου post μου) θα αλλάξω το password νωρίτερα από ότι λέγαμε, κάποια στιγμή το μεσημέρι της Πέμπτης. Πιθανώς αυτό θα επηρεάσει όσους από εσάς παίζουν την beta, αφού αν θυμάμαι καλά ακόμα κι αν ορίσεις στο Steam να δουλεύει σε offline mode, πάλι χρειάζεται να κάνεις online authentication αν δεν του έχεις πει να θυμάται το password (κάτι που φαντάζομαι λίγοι από εμάς κάνουμε, αφού θέλουμε να αλλάζουμε συνέχεια ανάμεσα στα account μας). Αυτή είναι και η χειρότερη περίπτωση και θεωρώ πως είναι μικρό το κακό να μην έχει κάποιος πρόσβαση στη beta για μισή ή μία μέρα. Σαν bonus υπόσχομαι να ορίσω password που θα είναι εύκολο να το θυμάται κάποιος απ' έξω και δεν θα χρειάζεται να το κάνουμε copy/paste συνέχεια... ps: νομίζω είναι κατανοητό ότι αν το κατέβασμα ξεκλειδώσει μέσα στην άγρια νύχτα, δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθώ σαν το Δράκουλα για να κανονίσω τα διαδικαστικά. Αναγκαστικά θα πάει για πρωί. Αν οι πρώτοι του κάθε group είναι διατεθειμένοι να πάρουν τους νέους κωδικούς από πιο πριν και να τους μοιράζουν προς τα κάτω όταν τελειώνουν το κατέβασμα ώστε να παίρνει σειρά ο επόμενος κι ας είναι 4 η ώρα το πρωί, τότε εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση. Και πάλι να τονίσω ότι ο καλύτερος τρόπος για να συνεννοούμαστε είναι μέσω του site που σας έχω στείλει με PM. Μπείτε εκεί Πέμπτη και Παρασκευή και θα τα κανονίσουμε όλα. Εγώ από σήμερα το μεσημέρι θα προσπαθήσω να είμαι εκεί συνέχεια μέσα. Ακόμα κι αν δεν ανταποκριθώ αμέσως, θα δω τι γράψατε και θα σας απαντήσω το συντομότερο. 1
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Οι κωδικοί άλλαξαν. Περισσότερα στο μέρος που έχουμε πει. 1
nrkmaiden Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Οι κωδικοί άλλαξαν. Περισσότερα στο μέρος που έχουμε πει. Πως αλλαξες κωδικους και εγω τωρα παιζω ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα