Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι andreasosfp και nrkmaiden έχουν σειρά από χθες το βράδυ οπότε, για να το πω απλά, όποιος επικοινωνήσει πρώτος μαζί μου θα πάρει πρώτος και τους κωδικούς για να κατεβάσει την beta.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα IBAN και πλήρωσα μόλις τώρα! :)

Εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω από 8 το πρωί ως 5 το απόγευμα. Υπολογίστε το αυτό please ;-)

Ερώτηση... το save της beta, μπορεί να συνεχιστεί στο official release;

Thank you!

Δημοσ.

ΟΚ, θα κατεβάσεις το απόγευμα τότε, πες μου όταν έρθει η ώρα που σε βολεύει.

Ναι θα μπορείς να συνεχίσεις το save της beta στο κανονικό παιχνίδι, αλλά γενικά δεν συνίσταται γιατί όλο και κάποιο πρόβλημα μπορεί να βγει στην πορεία. Η beta είναι ιδανική για δοκιμές και μόνο (πχ. να πας σε μια ομάδα ή πρωτάθλημα που δεν θα δοκίμαζες υπό κανονικές συνθήκες).

Δημοσ.

Πήρα IBAN και πλήρωσα μόλις τώρα! :)

Εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω από 8 το πρωί ως 5 το απόγευμα. Υπολογίστε το αυτό please ;-)

Ερώτηση... το save της beta, μπορεί να συνεχιστεί στο official release;

Thank you!

μπορεί δεν μπορεί κάποια στιγμή για να δουλέψουν κάποια νέα χαρακτηριστικά απο τα patch θα θέλεις νέο save...

Δημοσ.

Απλως δεν θελω να αφιερωσω χρονο (μιας και δεν υπαρχει αρκετος :-) )σε ενα save το οποιο μαλλον θα αναγκαστω να εγκαταλειψω οταν βγει κανονικα το παιχνιδι και παρει και κανενα patch.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, λιγο που επαιξα μια χαρα παει, ουτε κρασαρε ουτε τπτ, αλλα να γκρινιαξω σαν κλασσικος ελληνας, ιδιο με το περσινο μου φαινεται...

• Like 1
Δημοσ.

1) Όσοι έχετε πληρώσει, έχετε όλοι PM. Διαβάστε το. Οι υπόλοιποι θα το πάρετε όταν κάνετε τη μεταφορά χρημάτων.

2) @mclein: Μισό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...