Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σειρά έχουν ο dakangr και ο ntinos19. Αν ο τελευταίος δεν θέλει/μπορεί τώρα, τότε ο theoilia. Πείτε αν είστε ΟΚ να σας δώσω κωδικούς (καλά ο dakan έχει ήδη και είναι και στο άλλο γκρουπ).

ps:άκυρο, μόλις είδα ότι ο theoilia έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει η beta, άρα αν δεν μπορεί ο ntinos19 πάμε στον andreasosfp.

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι το ξέχασα πάνω στη βιασύνη. Στους έστειλα τώρα.

Μετά τον (άφαντο) dakangr έχει σειρά το όρθιο πτώμα ο Ζέππος, που δεν παίζει να κατεβάσει σήμερα. Οπότε αν ψήνεται ο επόμενος στη λίστα Stavrakas13 ας μου πει.

Δημοσ.

Ο επόμενος από το δεύτερο γκρουπ είναι ο andreasosfp. Όταν είναι έτοιμος να μου πει (εντός τετάρτου γιατί πάω για ύπνο).

Ομοίως και ο Stavrakas13, αφού ούτε dakangr ούτε εγώ φαίνεται να κατεβάζουμε απόψε.

Δημοσ.

όταν κατεβάσεις και κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι θα πρέπει να το τρέξεις μία φορά με τον λογαριασμό να βρίσκεται online.

κάνεις αποδοχή τους όρους του παιχνιδιού και σου βγάζει μία φόρμα με προσωπικά στοιχεία να δηλώσεις, κάτω αριστερά λέει later. το πατάς.

Μετά σε ρωτάει αν θα σου μάθει τα βασικά, νέες λειτουργίες του παιχνιδιού ή τίποτα. εκεί επιλέγετε ότι θέλετε ο καθένας ξεχωριστά και φτάνετε στο βασικό μενού του παιχνιδιού. πατάτε κλείσιμο. περνάτε το λογαριασμό offline και μετά παίζει κανονικά. απλα ΜΗΝ δώσετε στοιχεία σας, πατήστε το κουμπί later

• Like 1
Δημοσ.

όταν κατεβάσεις και κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι θα πρέπει να το τρέξεις μία φορά με τον λογαριασμό να βρίσκεται online.

κάνεις αποδοχή τους όρους του παιχνιδιού και σου βγάζει μία φόρμα με προσωπικά στοιχεία να δηλώσεις, κάτω αριστερά λέει later. το πατάς.

Μετά σε ρωτάει αν θα σου μάθει τα βασικά, νέες λειτουργίες του παιχνιδιού ή τίποτα. εκεί επιλέγετε ότι θέλετε ο καθένας ξεχωριστά και φτάνετε στο βασικό μενού του παιχνιδιού. πατάτε κλείσιμο. περνάτε το λογαριασμό offline και μετά παίζει κανονικά. απλα ΜΗΝ δώσετε στοιχεία σας, πατήστε το κουμπί later

Κατανοητό! Έπρεπε να μπει στο πρώτο post, αλλά δεν μπορώ πλέον να το επεξεργαστώ.

Εγώ δεν βιάζομαι, δώσε κωδικό στους άλλους κ τελευταίος θα μπω εγώ.

Δεν υπάρχουν άλλοι στο πρώτο γκρουπ :) Ή μάλλον υπάρχουν άλλοι τέσσερις μετά τον dakangr κι εμένα που δεν έχουν πληρώσει ακόμα, άρα είναι η σειρά σου. Αν δεν θέλεις να κατεβάσεις την beta, απλώς θα περιμένουμε μέχρι αύριο τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Μετα απο αυτο θα μενει offline ή θα πρεπει καθε φορα που μπαινουμε να το κανουμε offline 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...