Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

btw  μπορουμε ο καθενας να κανει add τον κοινο λογαριασμο, ωστε τουλαχιστον αν δουμε καποιον ξεχασμενο on να του υπενθυμισουμε να βγει off εκτος αν κατεβαζει πατσακια φυσικα. 

(Ουτε εγω βιαζομαι ιδιαιτερα και δε με πολυνοιαζει η μπετα αν κανεις βιαζεται ας παρει τη θεση μου. Πρεπει να προετοιμαστουμε πριν ;) . (ομαδες-wonderkids-op συστηματα)

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν νομιζω φιλε να χριαζεται αυτο που λες αφου θα το ελεγχει ο nzeppos αφου εχει βαλει τον λογαριασμο να συνδέεται με το κινητό του 

• Like 1
Δημοσ.

Μισό να το οργανώσω, τώρα γύρισα σπίτι.

Με βάση όσους έχουν πληρώσει και έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται από τώρα για την beta, στο πρώτο γκρουπ η σειρά είναι:

petritis31
dakangr
nzeppos
Stavrakas13

Ενώ στο δεύτερο γκρουπ:

lefteris210
dolph
sfp
nrkmaiden

Άρα στέλνω πάραυτα κωδικούς σε petritis31 και lefteris210. Αν δεν πάρω επιβεβαίωση εντός μιας ώρας, θα περάσω στον επόμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μόλις τελείωσα με το στήσιμο των windows. Τώρα η εξής απορία μου. Εχω το steam σε εναν αλλο σκληρό (Ε) και αναρωτιέμαι...

Αν τρέξω μέσα απο εκεί το steam account μας θα περάσει το παιχνίδι αυτόματα στο φάκελο με τα υπόλοιπα οπότε το main account θα μπορεί να το βλέπει. Τώρα έρχομαι και σκέφτομαι. Αν εγκαταστήσω το steam ξανά σε άλλο σκληρό, το παιχνίδι θα κατέβει σε εκείνον τον φάκελο. Οπότε με αυτή τη λογική το ενα account θα βλέπει το άλλο? Αν όχι σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο για να μη φανεί τίποτα στο main.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορείς να εγκαταστήσεις το Steam και δεύτερη φορά στο ίδιο Windows account.

Στη δική μου περίπτωση με το FM2016 γινόταν ακριβώς αυτό που λες, ότι το κύριο Steam account έβλεπε το παιχνίδι. Επειδή όμως δεν είχα κάνει family share, ή πως τα λένε αυτά τα διαόλια, δεν μπορούσα να το παίξω. Ούτε και πρέπει να γίνει έτσι. Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω login με το μοιραζόμενο λογαριασμό και μάλιστα σε offline mode. Μια ολόκληρη χρονιά δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε και κάποιος άλλος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορείς να εγκαταστήσεις το Steam και δεύτερη φορά στο ίδιο Windows account.

Στη δική περίπτωση με το FM2016 γινόταν ακριβώς αυτό που λες, ότι το κύριο Steam account έβλεπε το παιχνίδι. Επειδή όμως δεν είχα κάνει family share, ή πως τα λένε αυτά τα διαόλια, δεν μπορούσα να το παίξω. Ούτε και πρέπει να γίνει έτσι. Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω login με το μοιραζόμενο λογαριασμό και μάλιστα σε offline mode. Μια ολόκληρη χρονιά δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε και κάποιος άλλος.

καλά ναι, δεν σκοπεύω να κάνω κάποιο share απλά ήθελα να αποφύγω να δει ο ένας λογαριασμός τα παιχνίδια του άλλου...

θα το δοκιμάσω και βλέπουμε.

edit: τελικά έγινε κανονικά η εγκατάσταση σε άλλο σκληρό και φυσικά τα παιχνίδια ΔΕΝ είναι εγκατεστημένα, τρέχοντας το steam.exe απο τον πρώτο σκληρό είχε κανονικά τα παιχνίδια εγκατεστημένα.

Δημοσ.

Ο petritis31 κατεβάζει ήδη. Ο lefteris210 δεν μου έχει μιλήσει ακόμα άρα αναγκαστικά θα πάρει σιγά σιγά σειρά ο dolph (στις 9.30).

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα παρακαλούσα όποιον "χάνει" τη σειρά του αλλά έχει πάρει ήδη κωδικούς, να μην προσπαθεί να μπει σφήνα για να κατεβάσει χωρίς προηγούμενη συνεννόηση γιατί και το κατέβασμα κάποιου άλλου θα σταματήσει αλλά και ο ίδιος δεν θα κάνει τελικά τη δουλειά του, αφού λογικά θα μπαινοβγαίνουν οι δύο και ο ένας θα πετάει έξω τον άλλον. Με πιθανές συνέπειες να φάμε τελικά όλοι ban και να ησυχάσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή.

ps: να πω και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα που άρχισα να μοιράζω κωδικούς, τα usernames/passwords των δύο γκρουπ δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, δεν υπάρχει κάποιο pattern. Αυτό για να μην δοκιμάζουν οι μεν παραλλαγές των credentials μπας και μπουν στο account των δε.

Δημοσ.

Ο petritis31 κατεβάζει ήδη. Ο lefteris210 δεν μου έχει μιλήσει ακόμα άρα αναγκαστικά θα πάρει σιγά σιγά σειρά ο dolph (στις 9.30).

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα παρακαλούσα όποιον "χάνει" τη σειρά του αλλά έχει πάρει ήδη κωδικούς, να μην προσπαθεί να μπει σφήνα για να κατεβάσει χωρίς προηγούμενη συνεννόηση γιατί και το κατέβασμα κάποιου άλλου θα σταματήσει αλλά και ο ίδιος δεν θα κάνει τελικά τη δουλειά του, αφού λογικά θα μπαινοβγαίνουν οι δύο και ο ένας θα πετάει έξω τον άλλον. Με πιθανές συνέπειες να φάμε τελικά όλοι ban και να ησυχάσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή.

ps: να πω και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα που άρχισα να μοιράζω κωδικούς, τα usernames/passwords των δύο γκρουπ δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, δεν υπάρχει κάποιο pattern. Αυτό για να μην δοκιμάζουν οι μεν παραλλαγές των credentials μπας και μπουν στο account των δε.

25min download , εχεις και μήνυμα 

Δημοσ.

Ταυτόχρονα όμως κατεβάζει και ο dolph! Γιατί πέρασε η προθεσμία της μίας ώρας. Για να σας δω να το κανονίζετε μεταξύ σας :)

Από δω και μπρος θα επιβεβαιώνω πρώτα ότι κάποιος είναι άμεσα διαθέσιμος και μετά θα δίνω κωδικούς.

Καλό πρώτο crash test.

Δημοσ.

Αφού είπες ότι δε σε νοιάζει η beta! :P Βάστα να κατεβάσουν οι από πάνω και θα ανανεωθούν οι λίστες. Στις 4/11 να δούμε τι θα κάνουμε, εκεί είναι που θα γελάσουμε.

Δημοσ.

εκει ηταν η ενσταση μου στα 10 ατομα. βασικα η αποψη μου ειναι πως κωδικους επρεπε να παιρνει 1 προς 1 με βαση μεν την πληρωμη αλλα να υπηρχε παυση μεταξυ τους.

εξηγηση : πληρωσα πρωτος, παιρνω κωδικους, εχω 12 ή 24 ωρες να κατεβασω και αν δεν το κανω -χανω τη σειρα μου κ παω τελευταιος και παει λεγοντας !!!!

Δημοσ.

απο το το group 2 πόσοι έμειναν ? αν μπορέσω να τη κατεβάσω κι εγώ σήμερα αλλά επειδή δεν με βλέπω για πολλά πολλά ακόμα μάλλον αύριο αν τελειώσουν οι 4.

ΥΓ, κι εγώ για την 10άδα εννοούσα αλλά εντάξει δεν υπάρχει και πρόβλημα βέβαια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...