manthos_27 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 πήγε παλι στα 499 αλλα αξίζει να το πάρω σ
alex_ia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχα μας δουλεύουν.. Εγω το πρωί που μπηκα το ειχαν 699€ μιλησα μαζι τους και μου το επιβεβαιωσαν. Κ πριν λιγο το πηγαν 499€. Τελικα το πήρα αλλα σπαστηκα με τα σκαμπανεβασματα τους
downhill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 έκανε κανείς δοκιμή σε κάτι πιο απαιτητικό να μας πει αν αξίζει?
filim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Η ποιότητα κατασκευής πως είναι επίσεις κανείς το άνειξε να δει αν έχει εύκολη πρόσβαση
sony.400 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 alex_ia Αμα έχεις κάνει με αντικαταβολή παραγγελία ή δεν έχεις πληρώσει γενικά,ακύρωσε την παραγγελία και πάρτο πάλι με τα 499 downhill φίλε μου ένα παιχνίδι δοκίμασα μέχρι τώρα το Dirt Rally που είναι του Δεκεμβρίου που πέρασε(το έδινε δώρο μαζί με το laptop ) και το έχω ανάλυση 1920x1080,medium και μερικά high και είναι στα 30 fps που πιστεύω είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. filim Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή,φαίνεται στιβαρό και ότι μπορεί να αντέξει και ένα χτύπημα ή χαμηλό πέσιμο (μακριά από μας βέβαια).Δυστυχώς η πρόσβαση δεν είναι εύκολη διότι είναι ολόκληρο πάνελ που πρέπει να αφαιρεθεί όπως επίσης πρέπει αν αφαιρεθούν και οι βίδες κάτω από τα 2 πίσω "πόδια"-κρατήματα και όπως ρώτησα στο φόρουμ της hp το πιο πιθανό είναι ότι αν ανοίξει υπάρχει 70% περίπτωση να ακυρωθεί η εγγύηση αν το καταλάβουν αμα το στείλει κανείς για επισκευή -πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτική δουλειά-. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 .Δυστυχώς η πρόσβαση δεν είναι εύκολη διότι είναι ολόκληρο πάνελ που πρέπει να αφαιρεθεί όπως επίσης πρέπει αν αφαιρεθούν και οι βίδες κάτω από τα 2 πίσω "πόδια"-κρατήματα και όπως ρώτησα στο φόρουμ της hp το πιο πιθανό είναι ότι αν ανοίξει υπάρχει 70% περίπτωση να ακυρωθεί η εγγύηση αν το καταλάβουν αμα το στείλει κανείς για επισκευή -πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτική δουλειά-. Γενικώς δεν χρειάζεται και τρελή εμπειρία για να το ανοίξεις, απλά λίγη παραπάνω προσοχή. Κατά τα άλλα αν έχει λίιιγη υπομονή, όλα καλά. Η εγγύηση δεν ακυρώνεται. Ίδιο άνοιγμα - ίδιος πάτος με το παρακάτω:
alex_ia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 alex_ia Αμα έχεις κάνει με αντικαταβολή παραγγελία ή δεν έχεις πληρώσει γενικά,ακύρωσε την παραγγελία και πάρτο πάλι με τα 499 downhill φίλε μου ένα παιχνίδι δοκίμασα μέχρι τώρα το Dirt Rally που είναι του Δεκεμβρίου που πέρασε(το έδινε δώρο μαζί με το laptop ) και το έχω ανάλυση 1920x1080,medium και μερικά high και είναι στα 30 fps που πιστεύω είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. filim Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή,φαίνεται στιβαρό και ότι μπορεί να αντέξει και ένα χτύπημα ή χαμηλό πέσιμο (μακριά από μας βέβαια).Δυστυχώς η πρόσβαση δεν είναι εύκολη διότι είναι ολόκληρο πάνελ που πρέπει να αφαιρεθεί όπως επίσης πρέπει αν αφαιρεθούν και οι βίδες κάτω από τα 2 πίσω "πόδια"-κρατήματα και όπως ρώτησα στο φόρουμ της hp το πιο πιθανό είναι ότι αν ανοίξει υπάρχει 70% περίπτωση να ακυρωθεί η εγγύηση αν το καταλάβουν αμα το στείλει κανείς για επισκευή -πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτική δουλειά-. Με 499€ το πηρα αλλα στεναχωρηθηκα που εχασα 50€ για λιγες ωρες 1
filim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 παιδιά εγώ που το παρήγγειλα (450) χωρίς να παίζω παιχνίδια αξίζει ή καλύτερα να το ακυρώσω και να πάρω κάτι άλλο που θα έχει καλύτερο επεξεργαστή (στην ίδια τιμή). Το θέλω για την σχολή και λίγο σερφάρισμα (ιατρική είμαι)
sony.400 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γενικώς δεν χρειάζεται και τρελή εμπειρία για να το ανοίξεις, απλά λίγη παραπάνω προσοχή. Κατά τα άλλα αν έχει λίιιγη υπομονή, όλα καλά. Η εγγύηση δεν ακυρώνεται. Ίδιο άνοιγμα - ίδιος πάτος με το παρακάτω: Βρε το ξέρω οτι είναι εύκολο αλλά και οι εταιρίες για να ακυρώσουν την εγγύηση μπορούν να σου πουν ότι το ποδαράκι δεν είναι ίσιο ή οτι έχει φύγει η κόλλα του που σημαίνει οτι έχει αφαιρεθεί οπότε το ανοίξες κ.τ.λ παιδιά εγώ που το παρήγγειλα (450) χωρίς να παίζω παιχνίδια αξίζει ή καλύτερα να το ακυρώσω και να πάρω κάτι άλλο που θα έχει καλύτερο επεξεργαστή (στην ίδια τιμή). Το θέλω για την σχολή και λίγο σερφάρισμα (ιατρική είμαι) Και για παιχνίδια είναι οπότε για σερφάρισμα που το θες θα σου είναι πολύ καλό
Drop_Dead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Απο μπαταρία πως το βλέπεται; Το χρησιμοποιώ ήδη λίγη ώρα και μου φαίνεται ότι κατεβαίνει σχετικά γρήγορα.
sony.400 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Απο μπαταρία πως το βλέπεται; Το χρησιμοποιώ ήδη λίγη ώρα και μου φαίνεται ότι κατεβαίνει σχετικά γρήγορα. Εμένα μου φάνηκε normal,αλλα είναι ανάλογα την χρήση.Εγώ το τέσταρα με μια φόρτιση στο 100% για gaming και μου πήγε 2:30-3 ώρες.Με κανονική (browsing,μερικά προγραμματάκια) διακεκομμενη χρήση (μέρα ανα μέρα με 1 ώρα χρήση την φορά περίπου) έχοντας βάλει τη προτεινόμενη λειτουργία μπαταρίας της HP και με την οικονομία μπαταρίας των windows 10 το έχω από την προχθές και είναι στο 70% πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις