Gana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 για διαβαστε λιγο γιατι εδω τα λεει περιεργα http://www.notebookcheck.net/Bristol-Ridge-in-Review-AMDs-A10-9600P-Against-the-Competition.168477.0.html δλδ κατι αναμεσα σε ι3 προηγουμενης γεγιας και νεας
sportis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 για διαβαστε λιγο γιατι εδω τα λεει περιεργα http://www.notebookcheck.net/Bristol-Ridge-in-Review-AMDs-A10-9600P-Against-the-Competition.168477.0.html δλδ κατι αναμεσα σε ι3 προηγουμενης γεγιας και νεας Κοιτα όμως και εδω https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+A10-9600P&id=2793 μεταξυ ι5 3210Μ και 3230Μ
sony.400 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το κάθε site για performance θα το δείξει όπως θέλει,τρέξτε 3d mark στο pc μόλις το πάρετε όποιοι το πάρετε και εκεί θα δείτε τι στα αλήθεια είναι
katz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το πηρα. Αλλα ρε γμτ το touchpad μου τη δινει στα νευρα. Ειναι πολυ λιγοτερο responsive σε σχεση με το acer 7ετιας που εχω. Το θεμα ειναι στο εντελως στιγμιαιο πατημα. Δεν το αντιλαμβανεται!! Ισως καποιος να μην το προσεξει τοσο αλλα μου κακοφαινεται σε σχεση με το acer 1
axoi1two Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το πηρα. Αλλα ρε γμτ το touchpad μου τη δινει στα νευρα. Ειναι πολυ λιγοτερο responsive σε σχεση με το acer 7ετιας που εχω. Το θεμα ειναι στο εντελως στιγμιαιο πατημα. Δεν το αντιλαμβανεται!! Ισως καποιος να μην το προσεξει τοσο αλλα μου κακοφαινεται σε σχεση με το acer Φίλε, σε παρακαλώ δώσε παραπάνω σχόλια.
katz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πες μου τι θες. Ο καθενας το θελει για διαφορετικο σκοπο. Gaming δεν δοκιμασα, μολις το πηρα αλλα δεν ειναι για πολλα προφανως σε κατι benchmark που ειδα ειναι πολυ κατω απο hd4850 . Προσωπικα μεχρι στιγμης εχω θεμα με θολα γραμματα στα setup των προγραμματων. Ειναι μαλλον θεμα windows δες και εδω https://www.google.gr/search?q=blurry+windows+10&oq=blurry+windows+10&aqs=chrome..69i57j69i60l3.59329j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Οθονη με βολεψε πολυ η fullhd με τα μικρα γραμματακια. Βεβαια εχει θεμα με την φωτεινοτητα για οσους το χρησιμοποιουν σε εξωτερικους χωρους την ημερα. Για μεσα στο σπιτι που το πηρα ειναι μια χαρα. Για ταχυτητες κτλ οκ φαινεται αλλα και ποιο δεν θα φαινοταν καινουργιο με λιγα προγραμματα μεσα? Θελω να το δοκιμασω λιγο με κανα πιο βαρυ θεμα τυπου autocad. Ενα πολυ καλο μεχρι στιγμης ειναι το οτι δεν ζεσταινεται σχεδον καθολου με fullhd βιντεο και 3 ταυτοχρονα setup ισα που εγινε χλιαρο. Εμφανισιακα πολυ ωραιο. Α! αν και δεν ειμαι τυπος που ακουει μουσικη απο εναν λαπτοπ εχει παρα πολυ καλα ηχεια! Μου εκανε εντυπωση. Αυτα Οτι αλλο θετε πειτε ΥΓ. Επισης κατι παιζει με την gpu. Το ανοιγω και μου λεει οτι εχω την r8 m445. Κανω δεξι κλικ ενημερωση στην διαχειριση συσκευων, κατεβαζει αρκετη ωρα κανει επανεκκινηση, μου λεει εχω την r7 m340. Παω στις ατι το προγραμμα κανω εκει μια ανανεωση ξανακανει επανεκκινηση και τωρα παλι λεει οτι εχω την r8. Περιεργα πραγματα
axoi1two Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πες μου τι θες. Ο καθενας το θελει για διαφορετικο σκοπο. Gaming δεν δοκιμασα, μολις το πηρα αλλα δεν ειναι για πολλα προφανως σε κατι benchmark που ειδα ειναι πολυ κατω απο hd4850 . Προσωπικα μεχρι στιγμης εχω θεμα με θολα γραμματα στα setup των προγραμματων. Ειναι μαλλον θεμα windows δες και εδω https://www.google.gr/search?q=blurry+windows+10&oq=blurry+windows+10&aqs=chrome..69i57j69i60l3.59329j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Οθονη με βολεψε πολυ η fullhd με τα μικρα γραμματακια. Βεβαια εχει θεμα με την φωτεινοτητα για οσους το χρησιμοποιουν σε εξωτερικους χωρους την ημερα. Για μεσα στο σπιτι που το πηρα ειναι μια χαρα. Για ταχυτητες κτλ οκ φαινεται αλλα και ποιο δεν θα φαινοταν καινουργιο με λιγα προγραμματα μεσα? Θελω να το δοκιμασω λιγο με κανα πιο βαρυ θεμα τυπου autocad. Ενα πολυ καλο μεχρι στιγμης ειναι το οτι δεν ζεσταινεται σχεδον καθολου με fullhd βιντεο και 3 ταυτοχρονα setup ισα που εγινε χλιαρο. Εμφανισιακα πολυ ωραιο. Α! αν και δεν ειμαι τυπος που ακουει μουσικη απο εναν λαπτοπ εχει παρα πολυ καλα ηχεια! Μου εκανε εντυπωση. Αυτα Οτι αλλο θετε πειτε ΥΓ. Επισης κατι παιζει με την gpu. Το ανοιγω και μου λεει οτι εχω την r8 m445. Κανω δεξι κλικ ενημερωση στην διαχειριση συσκευων, κατεβαζει αρκετη ωρα κανει επανεκκινηση, μου λεει εχω την r7 m340. Παω στις ατι το προγραμμα κανω εκει μια ανανεωση ξανακανει επανεκκινηση και τωρα παλι λεει οτι εχω την r8. Περιεργα πραγματα Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
bill7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος εάν έχει extra θέση για 2.5αρη σκληρό? 1
sportis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το πηρα. Αλλα ρε γμτ το touchpad μου τη δινει στα νευρα. Ειναι πολυ λιγοτερο responsive σε σχεση με το acer 7ετιας που εχω. Το θεμα ειναι στο εντελως στιγμιαιο πατημα. Δεν το αντιλαμβανεται!! Ισως καποιος να μην το προσεξει τοσο αλλα μου κακοφαινεται σε σχεση με το acer Οντως το touchpad δεν ανταποκρινεται ιδιαιτερα καλα οπως σε πολυ φθηνοτερο laptop (250 G4) που αγορασα προσφατα. Θελει περισσοτερη πίεση. Για ολα τα υπόλοιπα μολις βρω λιγο χρονο. Επισης αν δεν κανω λάθος καπου ελεγε για ασημι. Λευκο ειναι παιδια. Η δε εγγυηση που ελεγε ο φιλος παραπανω ειναι 1 χρονος. Αλλα ετσι είναι...Πως θα πουλησει η Media το δικο της carepack +3 χρονια = 80 Ευρω.
sony.400 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν έχει lagakia,bugs,τιποτα. Είναι σε όλα πολύ καλό για την γνώμη μου,τα μόνα που δεν δοκίμασα ακόμη είναι gaming και απόδοση μπαταρίας (που δοκιμάζω τώρα web surfing και μερικά προγραμματάκια). Δεν θυμίζει σίγουρα laptop των 450 ευρώ,το χρώμα του δένει πολύ καλά ανάγλυφο άσπρο με μαύρο ματ. Τα δύο αρνητικά που βρήκα εγώ μέχρι τώρα είναι οτι δεν έχει εύκολη πρόσβαση στο σκληρό,μνήμη.Δηλαδή έχει βίδες,ένα ενιαίο panel αλλά δεν ξέρω αν ανοιχτεί μήπως ακυρωθεί η εγγύηση,γνωρίζει κανείς? Και ο ένας χρόνος εγγύηση που σε αναγκάζει να πάρεις care pack (ξεκινάνε από 30)
sony.400 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πες μου τι θες. Ο καθενας το θελει για διαφορετικο σκοπο. Gaming δεν δοκιμασα, μολις το πηρα αλλα δεν ειναι για πολλα προφανως σε κατι benchmark που ειδα ειναι πολυ κατω απο hd4850 . Προσωπικα μεχρι στιγμης εχω θεμα με θολα γραμματα στα setup των προγραμματων. Ειναι μαλλον θεμα windows δες και εδω https://www.google.gr/search?q=blurry+windows+10&oq=blurry+windows+10&aqs=chrome..69i57j69i60l3.59329j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Οθονη με βολεψε πολυ η fullhd με τα μικρα γραμματακια. Βεβαια εχει θεμα με την φωτεινοτητα για οσους το χρησιμοποιουν σε εξωτερικους χωρους την ημερα. Για μεσα στο σπιτι που το πηρα ειναι μια χαρα. Για ταχυτητες κτλ οκ φαινεται αλλα και ποιο δεν θα φαινοταν καινουργιο με λιγα προγραμματα μεσα? Θελω να το δοκιμασω λιγο με κανα πιο βαρυ θεμα τυπου autocad. Ενα πολυ καλο μεχρι στιγμης ειναι το οτι δεν ζεσταινεται σχεδον καθολου με fullhd βιντεο και 3 ταυτοχρονα setup ισα που εγινε χλιαρο. Εμφανισιακα πολυ ωραιο. Α! αν και δεν ειμαι τυπος που ακουει μουσικη απο εναν λαπτοπ εχει παρα πολυ καλα ηχεια! Μου εκανε εντυπωση. Αυτα Οτι αλλο θετε πειτε ΥΓ. Επισης κατι παιζει με την gpu. Το ανοιγω και μου λεει οτι εχω την r8 m445. Κανω δεξι κλικ ενημερωση στην διαχειριση συσκευων, κατεβαζει αρκετη ωρα κανει επανεκκινηση, μου λεει εχω την r7 m340. Παω στις ατι το προγραμμα κανω εκει μια ανανεωση ξανακανει επανεκκινηση και τωρα παλι λεει οτι εχω την r8. Περιεργα πραγματα Φίλε μου σε ότι αφορά την gpu που λέει r8 είναι φυσιολογικό διότι είναι dual graphics και μαζί οι 2 κάρτες γραφικών ονομάζονται R8 M445DX Τσέκαρε εδώ http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R8-M445DX-Dual-Graphics-Benchmarks-and-Specs.169457.0.html Το λέει στην αρχή
pita_kontosouvli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος εάν έχει extra θέση για 2.5αρη σκληρό? Έναν δίσκο βάζεις. ή 2.5'' ή m.2. ή βγάζεις το dvd και βάζεις caddy.
vkig Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως στο δικό μου, ένα φτηνό turbox έχω και m2 και 2.5αρη Θα ήταν χρήσιμο πάντως
manthos_27 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Απο παιχνίδια πως πάει παιδιά εσεις που το αγορασατε αποδιδει καλα γιατί με ενδιαφέρει για αγορά σε αυτί την τιμή!
alex_ia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πάνω που θα το αγόραζα σήμερα το πρωί εληξε η προσφορα!! ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις