christos 780 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Γιασας.Με λένε χρηστό και ζητω προκαταβολικά την κατανόηση σας γιατί δεν είμαι ιδιετερα γνωστης του αντικειμενου.ξεκίνησα να στήνω το καινούριο μου pc κύριος για χρήση στο flihgt simulatorX.τα πράγματα που είχα είναι. τροφοδοτικό (cooler master 850W silent pro) κάρτα γραφικών (asus eah5870) σκληρό (corsair force 120gb ssd) σκληρό απλό 1.5tb για αποθηκευτικό χορό αυτά που αγόρασα τώρα μητρική (asus maximus viii hero) επεξεργαστής(intel core i5 6600k lga 1151) ψήκτρα (freezer 7 pro rev.2) ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ.εδώ ξεκινα το θέμα.στην αρχή αγόρασα αυτές KINGSTON 8GB (2X4GB) DDR4 2666MHZ (HX426C15FBK2/8) αφού τα τοποθέτησα όλα δοκίμασα να ξεκινήσω το pc χωρίς αποτέλεσμα.άναψαν τα λεντακια στη μητρική ξεκίνησαν τα ανεμιστηράκια αλλα όχι η οθόνη.τότε κοίταξα το manual τις μητρικής και διαπίστωσα ότι η μνήμες που έχω δεν είναι στις προτεινόμενε και σήμερα παράγγειλα αυτές Corsair 4GB DDR4 2133MHz Value Line (CMV4GX4M1A2133C15) ξέρω παο ανάποδα έπρεπε πρώτα να ρωτήσω πριν τα κάνω θάλασσα ΕΡΩΤΗΣΗΣ ταιριάζουν όλα αυτά μεταξύτους? ο λόγος που δεν ξεκίνησε το pc είναι όντως η μνήμες? αν ξεκινήσει θα μπορέσω με ένα usb stick να εγκαταστήσω τα windows όπως έκανα στο παλιό pc? πια είναι η γνομισας γενικότερα ευχάριστω
SpirosZ68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Oi Kingston που εχεις μια χαρα ειναι στην λιστα συμβατοτητας https://www.kingston.com/en/memory/search?DeviceType=7&Mfr=ASU&Line=MAXIMUS%20VIII%20HERO&Model=93076Βγαλε την καρτα γραφικων και δοκιμασε πρωτα με την ενσωματωμενη. Windows 10 μπορεις να εγκαταστησεις κανονικα, windows 7 θα σε δυσκολεψουν λιγο αλλα γινεται.Ακυρωσε τις αλλες μνημες επισης συνδεσε το speaker της μητρικης ωστε να μπορεις να ακουσεις τυχον προειδοποιητικα μπιπ που να σε ενημερωνουν αν υπαρχει καποιο προβλημα και τελος πριν αγορασεις ρωτα και πριν ρωτησεις σιγουρεψου οτι ποσταρεις στην σωστη ενοτητα.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Έχει κουμπώσει καλά το 8πινο καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεργαστή (πάνω αριστερά) και το 24πινο καλώδιο τροφοδοσίας της μητρικής πάνω δεξιά? Έχουν κουμπώσει καλά και σωστά οι μνήμες? Πρέπει να τις βάλεις στο 2 και στο 4ο σλοτ? Έχεις συνδέσεις σωστά το καλώδιο από το button κουτιού σου στην μητρική? (Τέρμα κάτω κάτω και δεξιά. Συμβουλέψου το manual της μητρικής.) Ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Αν είναι προβληματικές οι μνήμες Kingston ναι δεν μπορεί να ανοίξει το pc και αν έχεις συνδέσει σωστά το speaker θα ακούσεις και beep. Διαφορετικά αν είναι οκ μνήμες θα έπρεπε να ανοίξει το pc αν φυσικά τα έχεις συνδέσει όλα σωστά.
christos 780 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ευχάριστο για την άμεση ανταπόκριση και συγγνώμην αν το θέμα που άνοιξα είναι σε λάθος θέση.θα δοκιμάσω να κάνω αυτά που προτείνεται αν και ξαναλέω ότι η μνήμες που έχω δεν αναγράφονται στο manual https://www.manualslib.com/manual/978204/Asus-Maximus-Viii-Hero.html?page=31#manual
SpirosZ68 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ευχάριστο για την άμεση ανταπόκριση και συγγνώμην αν το θέμα που άνοιξα είναι σε λάθος θέση.θα δοκιμάσω να κάνω αυτά που προτείνεται αν και ξαναλέω ότι η μνήμες που έχω δεν αναγράφονται στο manual https://www.manualslib.com/manual/978204/Asus-Maximus-Viii-Hero.html?page=31#manual H καθε εταιρια που βγαζει μια μητρικη δοκιμαζει οσες μνημες εχει στην διαθεση της λιγο πριν βγει η μητρικη στην παραγωγη και αυτες οι μνημες μπαινουν στην λιστα της μητρικης. Απο εκει και μετα οι μνημες που βγαινουν σε παραγωγη μετα δοκιμαζονται μονο απο τις εταιριες που βγαζουν μνημες και για αυτο το λογο οι πινακες συμβατοτητας που διαθετουν οι εταιριες που βγαζουν μνημες ειναι πιο ενημερωμενοι και πιο αξιοπιστοι. Η μνημες τις Kingston ειναι στην λιστα συμβατοτητας που εχει η Kingston για την μητρικη σου.
christos 780 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 SpirosZ68 πολύ σωστή η εξήγηση σου εχεις δίκιο γιατί η μνήμες τελικά ταιριάζουν BlueBlood7 με βοηθησε η απαντιση σου γιατί εγώ έβαζα τις μνήμες στο πρώτο και τρίτο slotτελικά ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά και κόλλησα στο format sενώ μπαίνω στο baios βρίσκω το στικακι με τα windows7 και ξεκινώ από εκεί ενώ αρχίζει η εγκατάσταση επιλέγω γλώσσα μετά μου έχει δυο επιλογές επαναφορά συστήματος η εγκατάσταση επιλέγω εγκατάσταση και ύστερα μου λέει δεν βρέθηκαν προγράμματα οδήγησης συσκευών.έχω πελαγώσει.είναι κάτι και δεν το βλέπω?ανοίγω επιλογές του δείχνω το usb με τα windows αλλα δεν το δέχεται
christos 780 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 το πρόβλημα λύθηκε <<διαμόρφωσα>>ένα usb με τα windows 10 και ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μια χαρά.ευχάριστο και πάλι!! επίσης αν κρίνουν η διαχειριστές ότι πρέπει να μεταφερθεί η διαγραφή το θέμα δεν υπάρχει αντίρρηση από μέρους μου
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Συνήθως όταν ζητά drivers κατά την εγκατάσταση είναι παλιό το iso που χρησιμοποιείς. Τα win 10 είναι φρέσκο λογισμικό και συνεπώς δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα