gussurf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, Μετεφερα το pc μου και οταν το συνδεσα παει να εκκινησει ,αναβουν τα καμπακια κτλπ για 1 δευτερολεπτο και σβηνει.. το ελυσα , αφησα μονο τον cpu και το ανεμιστηρακι πανω αλλα παλι τα ιδια .. δοκιμασα και διαφορετικο τροφοδοτικο και παλι το ιδιο !! λογικα εχει καει η μητρικη!!! καμια ιδεα? Η μητρικη ειναι η Gigabyte p67a gd 65... o cpu ειναι ο i5 2500k ... αν ειναι καμενη η μητρικη εχετε καποια ιδεα για ποια να αγορασω? Ευχαριστω!!!
Ghost007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, Μετεφερα το pc μου και οταν το συνδεσα παει να εκκινησει ,αναβουν τα καμπακια κτλπ για 1 δευτερολεπτο και σβηνει.. το ελυσα , αφησα μονο τον cpu και το ανεμιστηρακι πανω αλλα παλι τα ιδια .. δοκιμασα και διαφορετικο τροφοδοτικο και παλι το ιδιο !! λογικα εχει καει η μητρικη!!! καμια ιδεα? Η μητρικη ειναι η Gigabyte p67a gd 65... o cpu ειναι ο i5 2500k ... αν ειναι καμενη η μητρικη εχετε καποια ιδεα για ποια να αγορασω? Ευχαριστω!!! σιγουρεψου πρωτα οτι εχουν κουμπωσει ολα καλα...μηπως στην μεταφορα κατι εχει κουνηθει...βγαλε τα καλωδια και ξαναβαλτα καλα...μπας και...βαλε μνημη και καρτα κανονικα και αν σου κανει το ιδιο δοκιμασε επισης να βγαλεις τη μπαταρια της μητρικης χωρις ρευμα για κανα 5-10 λεπτα και ξαναβαλτη μηπως εχει φαει κανα σκαλωμα τπτ...
gussurf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τιποτα!! τα εβγαλα ολα εξω απο το tower και παλι κανει τα ιδια !!! σιγουρεψου πρωτα οτι εχουν κουμπωσει ολα καλα...μηπως στην μεταφορα κατι εχει κουνηθει...βγαλε τα καλωδια και ξαναβαλτα καλα...μπας και...βαλε μνημη και καρτα κανονικα και αν σου κανει το ιδιο δοκιμασε επισης να βγαλεις τη μπαταρια της μητρικης χωρις ρευμα για κανα 5-10 λεπτα και ξαναβαλτη μηπως εχει φαει κανα σκαλωμα τπτ... Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τιποτα!! τα εβγαλα ολα εξω απο το tower και παλι κανει τα ιδια !!!
Ghost007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τιποτα!! τα εβγαλα ολα εξω απο το tower και παλι κανει τα ιδια !!! Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τιποτα!! τα εβγαλα ολα εξω απο το tower και παλι κανει τα ιδια !!! τι να πω τοτε ισως να ειναι η μητρικη ...αν ειναι ετσι τοτε μαλλον ειναι ωρα για αναβαθμιση... απο οτι βλεπω στο σκρουτζ παιζουν καποιες μητρικες με Η61 chipset με κανα 60αρι αλλα δε ξερω τι λενε και αν αξιζουν.. ρωτα καλυτερα στην ενοτητα με της αναβαθμισεις ισως...
gussurf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 τι να πω τοτε ισως να ειναι η μητρικη ...αν ειναι ετσι τοτε μαλλον ειναι ωρα για αναβαθμιση... απο οτι βλεπω στο σκρουτζ παιζουν καποιες μητρικες με Η61 chipset με κανα 60αρι αλλα δε ξερω τι λενε και αν αξιζουν.. ρωτα καλυτερα στην ενοτητα με της αναβαθμισεις ισως... ναι εχω δει κατι asrock αλλα δεν ξερω αν αξιζουν .. ευχαριστω πολυ!! 1
gussurf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας και πάλι. Οι επιλογές είναι εδώ http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/292273_544151/Intel-1155.html Αξίζουν; υπαρχει άλλη επιλογή;
Ghost007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας και πάλι. Οι επιλογές είναι εδώ http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/292273_544151/Intel-1155.html Αξίζουν; υπαρχει άλλη επιλογή; ανοιξε ενα νεο θεμα και πες τι εγινε με την μητρικη σου και ρωτα εδω για καλυτερα.. και κατα ποσο αξιζει να παρεις αυτη τη μητρικη η να πας σε καινουργιας γενιας μητρικη επεξεργαστη.... http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα