Προς το περιεχόμενο

The driver where windows me instaled is locked ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα αν γίνεται την βοήθεια σας. Να ενημερωσω ότι δεν είμαι μεγάλος γνωστής οπότε κάτι π εσεις μπορεί να θεωρείται δεδομένο μπορεί να μην είναι . Πρόσφατα το pc της κοπέλας μου χάλασε και μ έδωσε τον σκληρό της έτσι κ εγώ τον κουμπωσα στο πσ μου και μέσο τον bios έβαλα να κάνει boot o dikos μου (στον σκληρό μ έχω windows 7 ενώ της κοπέλας μου windows 8 μπορεί κ 8.1) αποφασιζω λοιπόν να μπω στον σκληρό της να δω τι έχει μέσα . Ανοίγω λοιπόν το πσ παταω f11 kai bootarw ton aλλον δίσκο. Βγάζει το λογκο και το loading και μετά ένα μύνημα "automatik syxtem repair" και μπενει στη λούπα "automatik syxtem repair" - "diagnosing your pc " anyway μπενω σε κάτι settings παταω στο refresh ur pc και μ βγάζει το μην που έγραψα στον τίτλο ..ξερετε μήπως πως μπορώ να ξεκλειδωσω με την πρόσβαση π έχω ? Υπάρχει κάποια εντολή που μπορώ να δώσω μέσω του πίνακα εντολών ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Κακώς επέλεξες να ξεκινήσεις από το δίσκο με τα win8.1, διότι οι drivers που υπάρχουν εγκατεστημένοι δεν συμφωνούν με το hardware του pc σου, γ' αυτό σου έβγαλε μήνυμα  για αυτόματη επιδιόρθωση. Δοκίμασε να μπεις από τον δικό σου δίσκο, και δες αν αναγνωρίζεται ο δίσκος στο 'υπολογιστής'.

Δημοσ.

Βάλτον σαν 2ο, μπουτάρησε με τον κανονικό σου δίσκο και πάρε τα αρχεία που θέλεις. Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να βάλεις και τους δύο δίσκους μαζί κατέβασε το hirens boot cd, μπες σε live windows και προσπάθησε από εκεί να πάρεις τα αρχεία. Υπάρχουν και τα Live linux αν θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...