Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό θα γίνεται μόνο στα κινητά της Google, τα pixel; Πχ αν πάρω εγω την 7.1 nougat στο Xperia μου θα ισχύει το συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Προσωπικά δεδομένα. Αυτό ακριβώς που λένε αυτές οι δυό λέξεις.

Γιατί να πρέπει να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου με την κάθε Google, δεν κατάλαβα;

Δεν σου δίνουν πλέον επιλογή για το αν θα το κάνεις ή όχι, σου το επιβάλουν...

Όταν λες στο επιβάλλουν; Σου κάνουν μαρτύρια με βραστά αυγά στις μασχάλες; Μήπως το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας ή κανένα μεσαιωνικού είδους; Γιατί από όσο γνωρίζω δεν σου επιβάλλει κανένας να αγοράσεις ένα προϊών, ούτε να το χρησιμοποιήσεις  κι από τα λίγα που είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις πάντα το πως θα διαχειριστείς δεδομένα και πράγματα που δεν θες να δουν άλλοι. 

Δημοσ.

Μπήκα απλά να ψυχαγωγηθώ λίγο με τα σχόλια

Αλλά μιας και πήρε το μάτι μου το παρακάτω, ας το σχολιάσω

Δεν σου δίνουν πλέον επιλογή για το αν θα το κάνεις ή όχι, σου το επιβάλουν...

Ρε σεις τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Έχετε ανοίξει κανένα privacy settings να δείτε τι γίνεται τελευταία; Μόνο χαλιά δεν έχουν στρώσει με τις ρυθμίσεις. Τόσο απλοποιημένα και επεξηγηματικά που ουσιαστικά απενεργοποιείς ό,τι θέλεις.

Δηλαδή πως την είδατε; Θέλετε να βγάζει η Γκουκλ ανακοίνωση "να ξέρετε, το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται στις διαφημίσεις αλλά εσείς ΔΕΝ πρέπει να τις βλέπετε" ή να απενεργοποιήσει όλα τα διαφημιστικά "για να μην τύχει και νιώσει επιβολή ο μέσος χρήστης"; Είστε σοβαροί; Μήπως να πλασάρει στη κεντρική της το adblock για να είστε ευχαριστημένοι;

Ναι παίρνει προσωπικά/εταιρικά δεδομένα (τα οποία είπαμε έχει ο χρήστης/εταιρία έναν έλεγχο πάνω σε αυτά) για να μπορείτε κι εσείς να βλέπετε διαφημίσεις που κατά 50% σας ενδιαφέρουν περισσότερο από το χάος της τηλεόρασης, ε και λοιπόν; Πάθατε κάτι τα τελευταία 15 χρόνια; Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν και αυτές το cloud έπαθαν τίποτα; Μήπως τους χακαραν το google drive; Το yahoo και να τους το χακαραν, στα τέτοια τους αφού ξεχασμένο το είχαν (κάτι σαν το ντουλάπι με τα παμπάλαια κομιξ της δεκαετίας του 80).

Θα ακούσω πάλι για "ξεπούλημα δεδομένων". Ναι ξεπούλημα δεδομένων αλλά και ξεπούλημα μαμάτων υπηρεσιών. Τι, όχι; Μήπως όταν πετάμε αντικείμενα στην ανακύκλωση δεν είναι "ξεπούλημα εργατο-ώρας"; Διαφορετικό είναι; Ε μπορεί και να είναι γιατί ο κάδος δεν χρειάζεται 2 κιλά κώδικα και άλλα 3 κιλά encryption, ούτε ξέρει να εμφανίζει τσοντοβιντεάκια με 20 πλήκτρα.

Άντε μετά το cloud, να βρουν τρόπο να ψεκάζουν ψηφιακά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν το καταφέρουν αυτό, τότε θα μπορούμε να μυρίζουμε το πιτόγυρο από την οθόνη του κινητού μας. (και μετά να το βλέπουμε μέσω augmented reality για να συγκρίνουμε τις διαστάσεις του μην τυγχόν μας κλέβει ο σουβλατζής)

Δημοσ.

Μας αρέσει δε μας αρέσει, το μέλλον είναι το cloud. Το ζήτημα είναι να ακολουθήσουν και οι εταιρίες κινητής ώστε να ελλατωθούν οι χρεώσεις αλλιώς το cloud θα είναι άχρηστο για τον μεγάλο όγκο χρηστών. Και για να μην κακίζουμε συνέχεια την Ελλαδίτσα, και στο Ην.Βασίλειο πληρώνω 15 λίρες για 4GB το μήνα (το φθηνότερο που θα βρείς).

sorry αλλά μάλλον πληρώνεις πολλά για πολύ λίγα δεδομένα. εγώ με  20 λίρες έχω 20gb και υπάρχει και εταιρεία που σου δίνει απεριόριστα δεδομένα με 23 λίρες. δε νομίζω ότι στερείται η αγορά του UK από επιλογές σε πακέτα δεδομένων

Δημοσ.

Αυτό θα γίνεται μόνο στα κινητά της Google, τα pixel; Πχ αν πάρω εγω την 7.1 nougat στο Xperia μου θα ισχύει το συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Μας αρέσει δε μας αρέσει, το μέλλον είναι το cloud. Το ζήτημα είναι να ακολουθήσουν και οι εταιρίες κινητής ώστε να ελλατωθούν οι χρεώσεις αλλιώς το cloud θα είναι άχρηστο για τον μεγάλο όγκο χρηστών. Και για να μην κακίζουμε συνέχεια την Ελλαδίτσα, και στο Ην.Βασίλειο πληρώνω 15 λίρες για 4GB το μήνα (το φθηνότερο που θα βρείς).

​ε οκ, και η Wind δίνει 5GB με 15€....το θέμα είναι όμως να μπορείς να τα κανεις χρήση.... κοινώς να έχεις παντού τουλάχιστον 3G.....

Δημοσ.

Οπότε λογικά θα είναι ελαφρύτερο λειτουργικό και θα χωράει άνετα και σε παλιότερες συσκευές..

Δημοσ.

​ε οκ, και η Wind δίνει 5GB με 15€....το θέμα είναι όμως να μπορείς να τα κανεις χρήση.... κοινώς να έχεις παντού τουλάχιστον 3G.....

Απαντάω σε εσένα αλλά και στους παραπάνω που ουσιαστικά μου λέτε το ίδιο πράγμα. Διαβάστε τι έγραψα, θα καταλάβετε οτι θεωρώ οτι οι τιμές δεδομένων τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό είναι τσιμπιμένες (δεν εκθείασα το εξωτερικό). 

sorry αλλά μάλλον πληρώνεις πολλά για πολύ λίγα δεδομένα. εγώ με  20 λίρες έχω 20gb και υπάρχει και εταιρεία που σου δίνει απεριόριστα δεδομένα με 23 λίρες. δε νομίζω ότι στερείται η αγορά του UK από επιλογές σε πακέτα δεδομένων

Το γνωρίζω φίλε μου. Παλιότερα είχα three (Unlimited data - 20λιρες)αλλά απ' οταν έβαλα wifi σπιτι δεν χρειάζομαι τόσα πολλά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...