adi32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εχετε να προτεινετε αξιολογα games απο το store που να παιζονται στο pc? Εχω κολλησει με το GT Racing 2 Υπαρχει καποιο κολπο για να αποκτησεις πιο γρηγορα τα καλα αυτοκινητα ?
xstreamgamer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Όχι φίλε μου @adi 32.Γιατί η εξέλιξη σου είναι αποθηκευμένη στον server του παιχνιδιού!Ο μόνος τρόπος για να πάρεις καλό αμάξι πέραν της εξέλιξης μέσω game είναι με cash, δηλαδή αγορά με αληθινά λεφτά!Η οποία όμως πάλι οδηγεί σε αδιέξοδο καθώς έτσι θα ξεμένεις από coins καθώς οι αναβαθμίσεις των ακριβών αυτοκινήτων κοστίζουν πολύ!Άρα ο μόνος τρόπος είναι να αγωνίζεσαι συνεχώς ώστε να παίρνεις cash από την εξέλιξη του παιχνιδιού καινα συγκεντρώνεις μεγάλο αριθμό coins
Jannis64 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγκατάσταση παιχνιδιών από Store σε Windows 10Προσπάθησα να εγκαταστήσω, μέσα από το Store των Windows10, το δωρεάν παιχνίδι "Despicable Me:Minion Rush", αλλά ενώ πατάω στο "Λήψη" μου βγάζει το παράθυρο "Επιλογή λογαριασμού" ενώ το κουμπί "Λήψη" γίνεται "Εργασία σε εξέλιξη" χωρίς να εμφανίζεται κάποια πρόοδος. Πρέπει να διαθέτω κάποιο λογαριασμό για να μπορέσω να κατεβάσω και να εγκαταστήσω δωρεάν παιχνίδια ή όχι?
Despotas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να έχεις λογαριασμό online για να δουλέψει. https://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/DisplayHelpAccountPage/#windowsLiveID
Jannis64 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 o.k., έγινε με δημιουργία λογαριασμού microsoft. Ευχαριστώ πολύ.
Lautrec Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Hotmail χρειάζεσαι. Δεν είναι απαραίτητο το Hotmail (το οποίο τώρα λέγεται Outlook αν θυμάμαι καλά), εγώ έχω λογαριασμό εκεί με Gmail.
giorgos1555 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 αγορα παιχνιδιου απο windows store καλησπερα μπορω να αγορασω το gears of war 4 απο windows store με αφτην την καρτα απο τα public? η ειναι μονο για xbox? http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/microsoft-xbox-live-50-euro-prepaid-card/prod5250252pp/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μονο για xbox live είναι άμα δεν κάνω λάθος, μπορείς όμως με αυτήν: https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?keyphrase=Windows+gift+card
giorgos1555 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανεις για σιγουρα?γιατι νομιζω οτι πλεον αφτες κυκλοφορει μονο και ειναι για ολα
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να ρωτησω κατι, επειδη εχω πολλα δικα μου ms store account αλλα ενα μονο μοναδικο account στο xbox app που δεν το αλλαζω ποτε, η προοδος στα games που εχω αγορασει απο διαφορους δικους μου λογαριασμους στο microsoft store αποθηκευεται παντα και συγχρονιζεται στο xbox application ανεξαρτητα απο πιο ή ποσα ms account εχω αγορασει το game? Δηλαδη στον εναν μοναδικο λογαριασμο του xbox app που εχω συγχρονιζεται παντα ολη η προοδος και τα achievements? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
Despotas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά σε ένα οποιαδήποτε account εντός του Xbox app που επιλέγεις μένει όλη η πρόοδος. Μπορείς βέβαια να αλλάζεις μεταξύ των account σου: https://support.xbox.com/en-US/xbox-on-windows/family-safety-and-security/switch-accounts-xbox-app-windows-10 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Despotas 1
vps Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 GAMES from MICROSOFT STORE Παίδες καλησπέρα ... ένα απλό ερώτημα γιατί πολλά από τα παιχνίδια που κατεβάζω από MICROSOFT STORE δεν μου παίζουν ...ενώ γενικά με οrigin και steam δεν έχω κανένα πρόβλημα ..μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση (μπαίνουν στην εισαγωγική εικόνα και μετά κλείνουν ) Υ.Γ Δεν χρησιμοποιώ κανένα antivirus παρά μόνο των windows 10 την προστασία ευχαριστώ
ParafronGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Πολλαπλοί χρήστες στο Microsoft Store Καλησπέρα, παίδες και συγγνώμη αν υπάρχει ήδη κατάλλο θέμα, αλλά δεν ήμουν σιγουρος που να γράψω. Σήμερα αγόρασα το Microsoft Flight Simulator σε physical έκδοση και εξαργύρωσα τον κωδικό στον λογαριασμό μου. Πως μπορεί να παίξει ο αδερφός μου από τον δικό του υπολογιστή με τα δικά του στοιχεία? Βάζει το email μου στο Store, το κατεβάζει και το Xbox app θα έχει τα δικά του στοιχεία/achievements? Επίσης, το Store λειτουργεί όπως το Steam? Δηλαδή, αυτός θα πάει και θα το κατεβασει απλά χωρίς DVD? Συγγνώμη αν ακούγονται γελοίες οι ερωτήσεις, αλλά δεν έχω ξανα ασχοληθεί με το Microsoft Store για gaming
jerry banana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Με τα δικά του στοιχεία δεν νομίζω να μπορεί να παίξει.Πρεπει να μπει με τον δικό σου λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα