fogeo93 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα παιδια, κατοικος καισαριανης Σημερα το πρωι και ενω ειχα νομιμα την μηχανη μου παρκαρισμενη κατω απο το σπιτι μου περασε ενα ΙΧ και χτυπησε την διπλανη μηχανη με αποτελεσμα αυτη να πεσει πανω στην δικη μου . Αυτο ειχε ως συνεπεια να δημιουργηθουν φθορες στα πλαστικα της δεξια. Το εν λογο ατομο αφησε τα στοιχεια του στον κατοχο της μηχανης που επεσε πανω μου που τυγχαινει να μενει στην πολυκατοικια μου . Επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με την ασφαλεια εχω καποιες απορειες ...Εκλεισα ραντεβου με ατομο της ασφαλειας να ερθει να φωτογραφισει μηχανη και τα σχετικα . Η αποκατασταση των φθορων γινεται σε εξουσιοδοτημενα συνεργειο? Σε ποσο καιρο πανω κατω? Το ποσο για την αλλαγη των πλαστικων το πληρωνει η ασφαλεια του υπαιτιου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 α) Στις περισσότερες ασφαλιστικές σου δίνεται η επιλογή να επιλέξεις κάποιο "δικό " τους συνεργείο η κάποιο της αρεσκείας σου β) Το πόσο καιρό είναι άγνωστο .. φαντάζομαι κανέναν μήνα γ) Το ποσό το πληρώνει η ασφάλεια του υπαίτιου , τα χρήματα όμως εσύ θα τα πάρεις από την ασφαλιστική σου..συνήθως αφού τα έχεις βάλει πρώτα από την τσέπη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν οι δυο ασαφαλιστικες η δικη σου και του αλλου μετεχουν και οι δυο στον φιλικο διακανονισμο θα αποζημιωθείς από την δικη σου και αυτή από του αλλου και δεν θα πληρωσεις τιποτα εσυ αλλα η ασφαλιστικη σου το συνεργειο. Το πας σε οποιο συνεργειο θελεις αλλα πριν το ακουμπησουν θα πρεπει να το δει πραγματογνώμονας και να συμφωνησουν στη ζημια και το κοστος . Το ιδιο για πραγματογνωμονα και στην περιπτωση μη συμμετοχης στον φιλικο διακανονισμο αλλα θα αποζημιωθείς από του αλλου την ασφαλιστικη σε κανα μηνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fogeo93 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Tελεια μαγκες ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα