lizardkingteo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι παιδιά , Έχω ένα TabS2 (Android 6.0.1) και πρόσφατα αγόρασα μια external sd card (sundisk) για να αποθηκεύω τα τορρεντς κατ'ευθείαν στο external sd γιατί δεν έχω χώρο στην εσωτερική μνήμη. Έλα ντε που δεν γίνεται, όταν πάω να επιλέξω το download location χρησιμοποιώντας το utorrent app μου πετάει error " cannot write to directory / external sd ". Ο λόγος που πήρα external SD είναι ακριβώς για να μη πιάνω χώρο στην internal μνήμη αποθηκεύοντας ότι κατεβάζω στην external .. Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Ευχαριστώ Θοδωρής
Grim Ripper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή και δες αν σου κάνει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud&hl=el
lizardkingteo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή και δες αν σου κάνει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud&hl=el Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω και θα γράψω εδώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το κατεβασα και το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα το select download location. Προφανως στο δινει καθε που κατεβαζεις ενα τορρεντ κατι που δεν εκανα. Αρα υποθετω οτι η καρτα σου ειναι φορμαρισμενη σε φατ32 που εχει οριο 4gb ανα αρχειο και εσυ προσπαθεις να κατεβασεις κατι μεγαλυτερο...
lizardkingteo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το κατεβασα και το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα το select download location. Προφανως στο δινει καθε που κατεβαζεις ενα τορρεντ κατι που δεν εκανα. Αρα υποθετω οτι η καρτα σου ειναι φορμαρισμενη σε φατ32 που εχει οριο 4gb ανα αρχειο και εσυ προσπαθεις να κατεβασεις κατι μεγαλυτερο... Καλησπέρα, Στο Utorrent προσπάθησα να κατεβάσω κάτι κάτω του 1gb και δεν μαφήνει να γράψει κατευθείαν στο external sd. Προσπάθησα να βρώ λύση αλλά το μόνο που βρίσκω είναι κάτι συζτήσεις από 2014 : http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-tab-3/468008-can-t-download-straight-into-sdcard-anymore.html Θα δοκιμάσω με το FLUD . Μεγάλη ηλιθιότητα το utorrent αν γίνεται με άλλα bittorrent clients..αγόρασα και το pro o χαζός..
Grim Ripper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να κάνεις refund αν δεν έχει περάσει ένα χρονικό όριο. Νομίζω είναι 2 ώρες το όριο.
lizardkingteo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να κάνεις refund αν δεν έχει περάσει ένα χρονικό όριο. Νομίζω είναι 2 ώρες το όριο. To Utorrent Pro το έχω εδω και κάνα 1 χρόνo, απλά κατέβαζα πάντα στο internal storage
lizardkingteo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασες το flud τελικά; Θα το δοκιμάσω όταν θα έχω wifi. Πάντως έκανα μια δοκιμαστική και "γράφει" κανονικά το torrent sto external drive χωρίς να δώσει κάποιο error. Για σίγουρα θα δοκιμάσω μέχρι να κατέβει το torrent. Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε 1
lizardkingteo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Το Flud δουλεύει τέλεια φίλε μου. Δοκίμασα και άλλους bittorrent clients κανένας άλλος δεν αποθηκεύει στο external SD! 1
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Είναι περιορισμός του Android 6. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα η Google και πρέπει οι developer να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους για να μπορούν να γράφουν στην SD. Κάτι που ο developer του uTorrent προφανώς δεν έχει κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα