Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά ,

Έχω ένα TabS2 (Android 6.0.1) και πρόσφατα αγόρασα μια external sd card (sundisk) για να αποθηκεύω τα τορρεντς κατ'ευθείαν στο external sd γιατί δεν έχω χώρο στην εσωτερική μνήμη.

Έλα ντε που δεν γίνεται, όταν πάω να επιλέξω το download location χρησιμοποιώντας το utorrent app μου πετάει error " cannot write to directory / external sd ".

Ο λόγος που πήρα external SD είναι ακριβώς για να μη πιάνω χώρο στην internal μνήμη αποθηκεύοντας ότι κατεβάζω στην external ..

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Ευχαριστώ

Θοδωρής 

Δημοσ.

Το κατεβασα και το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα το select download location. Προφανως στο δινει καθε που κατεβαζεις ενα τορρεντ κατι που δεν εκανα. Αρα υποθετω οτι η καρτα σου ειναι φορμαρισμενη σε φατ32 που εχει οριο 4gb ανα αρχειο και εσυ προσπαθεις να κατεβασεις κατι μεγαλυτερο...

Δημοσ.

Το κατεβασα και το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα το select download location. Προφανως στο δινει καθε που κατεβαζεις ενα τορρεντ κατι που δεν εκανα. Αρα υποθετω οτι η καρτα σου ειναι φορμαρισμενη σε φατ32 που εχει οριο 4gb ανα αρχειο και εσυ προσπαθεις να κατεβασεις κατι μεγαλυτερο...

Καλησπέρα,

Στο Utorrent προσπάθησα να κατεβάσω κάτι κάτω του 1gb και δεν μαφήνει να γράψει κατευθείαν στο external sd. 

Προσπάθησα να βρώ λύση αλλά το μόνο που βρίσκω είναι κάτι συζτήσεις από 2014 :

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-tab-3/468008-can-t-download-straight-into-sdcard-anymore.html

Θα δοκιμάσω με το FLUD . Μεγάλη ηλιθιότητα το utorrent αν γίνεται με άλλα bittorrent clients..αγόρασα και το pro o χαζός..

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις refund αν δεν έχει περάσει ένα χρονικό όριο.

Νομίζω είναι 2 ώρες το όριο.

To Utorrent Pro το έχω εδω και κάνα 1 χρόνo, απλά κατέβαζα πάντα στο internal storage

Δημοσ.

Δοκίμασες το flud τελικά;

Θα το δοκιμάσω όταν θα έχω wifi. Πάντως έκανα μια δοκιμαστική και "γράφει" κανονικά το torrent sto external drive χωρίς να δώσει κάποιο error. Για σίγουρα θα δοκιμάσω μέχρι να κατέβει το torrent.

Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε

• Like 1
Δημοσ.

Είναι περιορισμός του Android 6. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα η Google και πρέπει οι developer να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους για να μπορούν να γράφουν στην SD. Κάτι που ο developer του uTorrent προφανώς δεν έχει κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...