Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πηρα το πλυντηριο απο καταστημα καλλιθεας συγγρου αν εχετε δει κατι στο φυλλαδιο να πατε σε οποιο καταστημα σας βολευει κ θα σας κανει επιτοπου την οποια εκπτωση

Δημοσ.

Το laptop της hp στα 349 ευρώ λέει σαν μηχάνημα? Βλέπω είναι i3 με ssd

Πιστευω ότι ειναι καλο στα λεφτα του. Αν θες κατι πιο δυνατο με 100 ευρω παραπάνω ιδιο σασι κλπ με 3 διαφορες: 256 M2-ssd, R7 2gb και 6gb RAM ddr4 στη MEDIAMARKT. Πιθανον και ο επεξεργαστής καλυτερος AMD A10 4πυρηνος σε συγκριση με τον i3. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-15-ba021nv-a10-9600-6gb-256gb-x7j42ea-1188538.html

Δημοσ.

Εγω πηρα το πλυντηριο απο καταστημα καλλιθεας συγγρου αν εχετε δει κατι στο φυλλαδιο να πατε σε οποιο καταστημα σας βολευει κ θα σας κανει επιτοπου την οποια εκπτωση

Θα περασω και εγω απο το ιδιο καταστημα να δοκιμασω την τυχη μου 

Δημοσ.

Γκρι και εγώ για αυτό πήγα αλλά δεν το πήρα καθώς το είχε δίπλα σε ένα Bosch και ηταν τεράστια η διάφορα στο φινίρισμα και εξωτερικά στο χρώμα αλλά και εσωτερικά καθώς τα ράφια και τα συρτάρια μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα.

p.s. Και σε 2 καταστήματα που πήγα κάνουν κανονικα τις τιμές του φυλλαδίου

• Like 1
Δημοσ.

Το laptop της hp στα 349 ευρώ λέει σαν μηχάνημα? Βλέπω είναι i3 με ssd

το HP 15-AY027 (i3-5005U/6GB/256GB/Radeon R5 M430/FHD/W10) που ειχε βγαλει ο κοτσοβολος 399 στα εγκαινια της σταδιου ηταν καλυτερη περίπτωση.

Δημοσ.

Ναι αυτό που γράφεις πήρα 2 τεμάχια από τα εγκαίνια που είχαν

Πολύ καλό για τα χρήματα του,παει σφαίρα.

Πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα 399€ που το εδιναν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...