procostas1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ποιος σου είπε ότι το Chromecast κολλάει και μάλιστα πολύ; Και τι ακριβώς εννοείς κολλάει; Αν έχεις καλό wifi και όχι καμία σαβούρα modem/router παρόχου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, ειδικά με το Chromecast 2 και το καινούργιο που βγήκε προχθές (και έχει και Ethernet). σε ένα άλλο θέμα που διάβαζα κάπου εδω μέσα κάποιος έλεγε ότι είχε πάρα πολύ λαγκάρισμα όσο για το wifi έχω modem παρόχου και το ethernet δεν βολεύει για το raspberry που είπε ο leon με το λίγο που το έψαξα κατάλαβα ότι θέλει πολύ ψάξιμο και την χρονική περίοδο δεν υπάρχει καθόλου χρόνος οπότε σαν σοφότερη λύση τείνω προς tv box όποιος έχει εμπειρία ας προτείνει κανα 2-3 να τα δω κανα 50άρι € καλά είναι ???? θα χρειαστώ ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για καλύτερο browsing ???? αν ναι πρέπει να είναι bluetooth ή τα κλασικά που μπαίνουν και στο pc???
djuan1988 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δε γίνεται να έχει lagάρισμα γιατί απλά δεν έχει κάποιο UI. Όλα τα κάνεις από το κινητό σου ή από το PC σου. Ουσιαστικά είναι plug n play.
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 σε ένα άλλο θέμα που διάβαζα κάπου εδω μέσα κάποιος έλεγε ότι είχε πάρα πολύ λαγκάρισμα όσο για το wifi έχω modem παρόχου και το ethernet δεν βολεύει για το raspberry που είπε ο leon με το λίγο που το έψαξα κατάλαβα ότι θέλει πολύ ψάξιμο και την χρονική περίοδο δεν υπάρχει καθόλου χρόνος οπότε σαν σοφότερη λύση τείνω προς tv box όποιος έχει εμπειρία ας προτείνει κανα 2-3 να τα δω κανα 50άρι € καλά είναι ???? θα χρειαστώ ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για καλύτερο browsing ???? αν ναι πρέπει να είναι bluetooth ή τα κλασικά που μπαίνουν και στο pc??? Χθες πήρα το intel compute stick με w10 στα 147ευρώ. Το ήθελα τόσο για το γραφείο, για να αντικαταστήσω το αργό πια T100, όσο και για το σαλόνι. Υπάρχει και σε φθηνότερα πακέτα, νομίζω υπάρχει και χωρίς os. Δε ξέρω αν είναι η φθηνότερη λύση ή η καλύτερη λύση για σένα, αλλά από το να δώσεις 100 ευρώ για 2 powerlines, το βρίσκω εξυπνότερη επιλογή.
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δε ξέρω αν είναι η φθηνότερη λύση ή η καλύτερη λύση για σένα, αλλά από το να δώσεις 100 ευρώ για 2 powerlines, το βρίσκω εξυπνότερη επιλογή. καλα....μην λεμε και ανακριβειες...!! δεν κανουν και 100€ τα 2 powerlines ...!!! και με τα μισα χρηματα μια χαρα κανει τη δουλεια του..! απλως θα πρεπει να δει αν τον καλυπτει η τηλεοραση, σε αυτο που ζηταει. καθως οι PHILIPS ποτε δεν θυμαμαι να ειχαν και κανα Media player της προκοπης. μην βρεθει προ εκπληξεως. τα powerlines σου δινουν ιντερνετ σε χωρο που δεν μπορεις να περασεις καλωδια. ειναι θεωρω, καλυτερη λυση απο ενα αδυναμο wifi, το οποιο μπορει να σου προκαλει ασταθειες. θελει προσοχη στις λεπτομερειες, για να μην σπαει τα @ρχ...@ του μετα. δλδ πρεπει 1. αν το wifi φτανει με καλο σημα στην τηλεοραση, καθως απο αυτο θα εξαρτηθει αν χρειαζεται η οχι powerline. 2. να δει αν η τηλεοραση του μπορει να κανει αυτα που ζηταει (Youtube, DLNA = media player), γιατι αν δεν μπορει, θα παει αναγκαστικα σε TV box 3. αν το Smart κομματι της τηλεορασης εχει αλλα πραματα, που μπορει να θελησει στο μελλον, Netflix, Facebook, εναν σχετικα καλο Browser, κλπ., μηπως γλυτωσει το TV box, καθως με ενα ANDROID TV BOX μπορεις να κανεις πολυ περισσοτερα πραματα απο την τηλεοραση..!
procostas1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!! τελικά θα πάρω ένα 5μετρο καλώδιο ethernet και θα συνδέσω την tv έτσι χύμα για να την τεστάρω κανα δίωρο και να δω τη παίζει και μετά βλέπουμε.... νομίζω είναι η πιο σοφή επιλογή για να καταλήξουμε σε κάτι δεν έχει νόημα νομίζω να ψάχνουμε powerline και μετά να πάμε σε tv box γιατί δεν μας καλύπτει ο media player το γ@μ..το είναι ότι την έχω κρεμαστή στον τοίχο και δεν ξέρω άν έχω την βάση της για να την ακουμπήσω στο έπιπλο απο κάτω και για να την κρεμάσω συνδεμένη πρέπει να περνάω καλώδιο απο το κανάλι που έχω σκαφτό στον τοίχο, να τραβήξω το έπιπλο απο κάτω της.......... φασαρία τέλος πάντων θα δώ και θα επανέλθω απο δευτέρα με νεότερα το πολύ - πολύ βάζω την γυναίκα να την κρατάει για κάνα 2ωρο με βλέπω να κοιμάμαι στο welcome το ΣΚ
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!! τελικά θα πάρω ένα 5μετρο καλώδιο ethernet και θα συνδέσω την tv έτσι χύμα για να την τεστάρω κανα δίωρο και να δω τη παίζει και μετά βλέπουμε.... νομίζω είναι η πιο σοφή επιλογή για να καταλήξουμε σε κάτι δεν έχει νόημα νομίζω να ψάχνουμε powerline και μετά να πάμε σε tv box γιατί δεν μας καλύπτει ο media player το γ@μ..το είναι ότι την έχω κρεμαστή στον τοίχο και δεν ξέρω άν έχω την βάση της για να την ακουμπήσω στο έπιπλο απο κάτω και για να την κρεμάσω συνδεμένη πρέπει να περνάω καλώδιο απο το κανάλι που έχω σκαφτό στον τοίχο, να τραβήξω το έπιπλο απο κάτω της.......... φασαρία τέλος πάντων θα δώ και θα επανέλθω απο δευτέρα με νεότερα το πολύ - πολύ βάζω την γυναίκα να την κρατάει για κάνα 2ωρο με βλέπω να κοιμάμαι στο welcome το ΣΚ Χαχαχα καλημερα φιλε.Οκ θα περιμενουμε νεα σου.Καλο σαββατοκυριακο!
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!! τελικά θα πάρω ένα 5μετρο καλώδιο ethernet και θα συνδέσω την tv έτσι χύμα για να την τεστάρω κανα δίωρο και να δω τη παίζει και μετά βλέπουμε.... νομίζω είναι η πιο σοφή επιλογή για να καταλήξουμε σε κάτι δεν έχει νόημα νομίζω να ψάχνουμε powerline και μετά να πάμε σε tv box γιατί δεν μας καλύπτει ο media player το γ@μ..το είναι ότι την έχω κρεμαστή στον τοίχο και δεν ξέρω άν έχω την βάση της για να την ακουμπήσω στο έπιπλο απο κάτω και για να την κρεμάσω συνδεμένη πρέπει να περνάω καλώδιο απο το κανάλι που έχω σκαφτό στον τοίχο, να τραβήξω το έπιπλο απο κάτω της.......... φασαρία τέλος πάντων θα δώ και θα επανέλθω απο δευτέρα με νεότερα το πολύ - πολύ βάζω την γυναίκα να την κρατάει για κάνα 2ωρο με βλέπω να κοιμάμαι στο welcome το ΣΚ πολυ σωστος..!! πρωτα τεσταρισε αν κανει αυτα που θες, και μετα βλεπεις πως θα την συνδεσεις..!! αν σε καλυπτει η ιδια η τηλεοραση, τοτε με ενα σετακι Powerlines, εισαι ΟΚ. αν δε σε καλυπτει, τοτε εδω ειμαστε και βλεπουμε...! 1
kirileman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλα....μην λεμε και ανακριβειες...!! δεν κανουν και 100€ τα 2 powerlines ...!!! και με τα μισα χρηματα μια χαρα κανει τη δουλεια του..! Όταν αναφέρομαι σε powerline, έχω στο μυαλό μου τα devolo μόνο και βέβαια μιλάμε για 500άρι και πάνω (βλέπω ότι δε βγάζει πια 200ρια), άρα 73 ευρώ το λιγότερο. Ίσως τα tplink να έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που ψαχνόμουν, διατηρώντας παράλληλα χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό (?). Αν ναι, τότε εννοείται ότι πρέπει να τα προτιμήσει λόγω τιμής.
cabdik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όταν αναφέρομαι σε powerline, έχω στο μυαλό μου τα devolo μόνο και βέβαια μιλάμε για 500άρι και πάνω (βλέπω ότι δε βγάζει πια 200ρια), άρα 73 ευρώ το λιγότερο. Ίσως τα tplink να έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που ψαχνόμουν, διατηρώντας παράλληλα χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό (?). Αν ναι, τότε εννοείται ότι πρέπει να τα προτιμήσει λόγω τιμής. τα εχω παρει πριν κανα 2μηνο τα TP Link και εχω ακριβως τις ιδιες ταχυτητες που ειχα και με το καλωδιο..!!!
procostas1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα παιδιά τελικά η smart tv δεν είναι και τόσο smart οπότε η μόνη λύση είναι tv box κάποια πρόταση ???? να έχει wifi για να μην χρειαζόμαστε powerline κοντά στο 50άρι - 60άρι είναι καλά πιστεύω εκτός και και αν είναι κάτι πολύ καλύτερο με μικρή διαφορά
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα παιδιά τελικά η smart tv δεν είναι και τόσο smart οπότε η μόνη λύση είναι tv box κάποια πρόταση ???? να έχει wifi για να μην χρειαζόμαστε powerline κοντά στο 50άρι - 60άρι είναι καλά πιστεύω εκτός και και αν είναι κάτι πολύ καλύτερο με μικρή διαφορά Καλημερα φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποια εμπειρια στα tv box (κι εγω ψαχνομαι ακομα για ενα καλο και φτηνο). Απ'οτι το εχω ψαξει λιγο σε διαφορα φορουμ λενε για τα παρακατω καλα λογια και στη τιμη (περιπου) αυτη. https://www.skroutz.gr/s/5858549/Minix-Neo-X6.html https://www.skroutz.gr/s/2425187/Infomir-IPTV-Box-MAG250.html https://www.skroutz.gr/s/5124309/Infomir-IPTV-Box-MAG254.html Αλλα ας πει καποιος αλλος που το κατεχει το αθλημα καλυτερα!
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ότι κ αν πάρεις από tv box να έχει 2gb ram ώστε να είναι κομπλε σε ταχύτητα κτλπ να μην σ βγάζει το λάδι.
procostas1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποια εμπειρια στα tv box (κι εγω ψαχνομαι ακομα για ενα καλο και φτηνο). Απ'οτι το εχω ψαξει λιγο σε διαφορα φορουμ λενε για τα παρακατω καλα λογια και στη τιμη (περιπου) αυτη. https://www.skroutz.gr/s/5858549/Minix-Neo-X6.html https://www.skroutz.gr/s/2425187/Infomir-IPTV-Box-MAG250.html https://www.skroutz.gr/s/5124309/Infomir-IPTV-Box-MAG254.html Αλλα ας πει καποιος αλλος που το κατεχει το αθλημα καλυτερα! το πρώτο μου φαίνεται πολύ φτωχό για τα λεφτά του (1GB ram!!!!) με 90€ παίρνεις xiaomi mi Tvbox 3 που έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό(αλλά ξεφεύγει στην τιμή, δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά ) τα άλλα 2 είναι νομίζω τύπου dreambox για iptv , τώρα άν κάνουν και άλλα που σίγουρα θα κάνουν θα θέλουν πολύ ψάξιμο και χρόνο!!! 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το πρώτο μου φαίνεται πολύ φτωχό για τα λεφτά του (1GB ram!!!!) με 90€ παίρνεις xiaomi mi Tvbox 3 που έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό(αλλά ξεφεύγει στην τιμή, δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά ) τα άλλα 2 είναι νομίζω τύπου dreambox για iptv , τώρα άν κάνουν και άλλα που σίγουρα θα κάνουν θα θέλουν πολύ ψάξιμο και χρόνο!!! Μα θα εχεις και τηλεοραση και media player!!! Βαζεις και το kodi και θα εχεις ενα πληρης media player!!! http://osarena.net/prostheste-me-iptv-ellinofona-kai-alla-kanalia-se-kodi-xbmc-kai-media-players
procostas1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μα θα εχεις και τηλεοραση και media player!!! Βαζεις και το kodi και θα εχεις ενα πληρης media player!!! http://osarena.net/prostheste-me-iptv-ellinofona-kai-alla-kanalia-se-kodi-xbmc-kai-media-players στο πρώτο ή στα άλλα 2 αναφέρεσαι??? γιατί τα άλλα 2 τρέχουν linux, και εγώ απο linux .......... δεν ξέρω την τύφλα μου για android έλεγα εγώ μιας και είναι πιο εύχρηστο είχα ψαχτεί λίγο με το kodi και τις .m3u λίστες στο pc αλλά το παράτησα γιατί οι free κολλούσαν συνέχεια, κλείδωναν .... και δεν έλεγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα