Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα στην παρέα!!!!

έχω μια smart tv (philips pfl7605) 5-6 ετών...

θέλω να την συνδέσω στο ίντερνετ

υποστηρίζει wifi αλλά θέλει extra στικάκι !!!!!

με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα είδα κάτι τιμές....... εξωφρενικές (κοντά στο 100άρι) :X  :X  :X  

καλώδιο δεν παίζει να τραβήξω απο το modem ......

οπότε ή παίρνω ένα σετ powerline ή ενα tv box με wifi

με ενδιαφέρει να βλέπω youtube και άν καταφέρω να βλέπω και καμια ταινία μέσω dlna απο το Pc

τι είναι προτιμότερο, καλύτερο και φθηνότερο :-D  :-D  :-D  :-D

ευχαριστώ 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θα ψηφισω Powerline, εκτος..... κι αν θες να κανεις την τηλεοραση σου πιο "εξυπνη"...!!  

δλδ αν δεν σε καλυπτει το Smart κομματι της τηλοερασης σου, και θες να κανεις περισσοτερα. 

Δημοσ.

Καλημερα.

Εγω θα προτεινα για τη χρηση που το θελεις ενα mini pc.

Κανει εξαιρετικα τη δουλεια που θελεις τοσο για ιντερνετ οσο και για ταινιες!!!

Περνας και codecs k-lite και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα αρχεια βιντεο.Παιζει τα παντα!!!

Ενω ενα media player ολο και καποιο αρχειο περιεργο θα σου προκαλεσει προβλημα σε καποια ταινια.

https://www.skroutz.gr/c/2538/mini-pc.html?from=cat-match&keyphrase=mini+pc

Δημοσ.

δλδ αν δεν σε καλυπτει το Smart κομματι της τηλοερασης σου, 

δεν έχω δουλέψει το smart της και δεν ξέρω κατα πόσο θα με καλύψει :cry:  :cry:

για youtube και dlna πιστεύεις θα έχω πρόβλημα????

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω Tv Box για να έχεις και Kodi πάντως..

Φυσικά εξαρτάτε από τη θέση..Έχει σημα το Wifi? ή θα σερνετε και θα θες και powerline?

• Like 1
Δημοσ.

Το να προσθέσεις σε μια smart τηλεόραση ενα επιπλέον tv box, δεν ακούγεται και τόσο smart.

Το κόστος επίσης του stick μου ακούγεται "κάπως", αλλά δεν το αποκλείω.

Αν χρειάζεσαι το tv box για τι επιπλέον του λετουργίες, πάσο, όμως δεν θα έπρεπε να βεβαιωθείς ότι αυτές τις τηλεόρασεις σε καλύπτουν?

Τέλος αντί για stickάκι, αν τελικά είναι τόσο ακριβό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενα access point αρκεί το σήμα που εκπέμπει το router να είναι ικανοποιητικής στάθμης στο σημείο που βρίσκεται η τηλεόρασή σου (ενδ. κόστος 20-30 €). Τα powerlines ή homeplugs είναι επίσης μια λύση, πιό σωστή αλλά ακριβότερη γιατί θα διαλέξεις υποχρεωτικά 500AV.

Θα σου συνιστούσα να διαλέξεις σέτ που δεν έχουν έξοδο σούκο.

Γενικά όμως "ανευ καλωδίου" προσωπικά θα περίμενα "θεματάκια" ταχύτητας και απόκρισης.

Δημοσ.

Αμα το θεμα ειναι το κοστος, τοτε ειναι μονοδρομος το android tv. Με 30€ εχει βρει λυση και καλυτερη απο αυτη με τα power lines μιας και το android tv ειναι πιο "πλουσιο" απο την τηλεοραση σου. 

πχ Nexbox A95X

Δημοσ.

Επειδή το θες για YouTube κυρίως και καμιά ταινία μπορείς να κοιτάξεις και τη λύση του Chromecast. Με 30-50€ θα κάνεις τη δουλειά σου άμεσα και γρήγορα.

Για να κάνεις streaming ταινίες θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα όπως το Plex.

Δημοσ.

δεν έχω δουλέψει το smart της και δεν ξέρω κατα πόσο θα με καλύψει :cry:  :cry:

για youtube και dlna πιστεύεις θα έχω πρόβλημα????

κοιτα... τα smart κομματια ΟΛΩΝ των τηλεορασεων, ειναι πολυ στοιχειωδη.  δεν εχουν καμια σχεση, ουτε με υπολογιστη, ουτε με Android.

youtube λογικα θα βλεπεις.  

με το DLNA ομως, ειναι κι αλλοι παραμετροι που μπορει να εχεις θεματα. το να συνδεσεις την τηλεοραση στο δικτυο σου μεσω ενος σερβερ προγραμματος (Plex, UMS, KODI..κλπ) μπορει να γινει.  αλλα μπορει να εχεις θεματα με τα αρχεια που μπορει να αναπαραγει, καθως οι Philips δεν ειχαν και τους καλυτερους ενσωματωμενους Media players....!

Αρα..., ισως η πιο ολοκληρωμενη λυση για σενα, αλλα και η πιο "SMART", να ειναι ανα android TV box. και φθηνοτερο ειναι απο το στικακι της Philips και πιο Smart απο την τηλεοραση....!!  

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....

Αν χρειάζεσαι το tv box για τι επιπλέον του λετουργίες, πάσο, όμως δεν θα έπρεπε να βεβαιωθείς ότι αυτές τις τηλεόρασεις σε καλύπτουν?

Τα powerlines ή homeplugs είναι επίσης μια λύση, πιό σωστή αλλά ακριβότερη γιατί θα διαλέξεις υποχρεωτικά 500AV.

Θα σου συνιστούσα να διαλέξεις σέτ που δεν έχουν έξοδο σούκο.

Γενικά όμως "ανευ καλωδίου" προσωπικά θα περίμενα "θεματάκια" ταχύτητας και απόκρισης.

αν πάω σε powerline θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει έξοδο σούκο γιατί δεν έχω άλλη μπρίζα (θα έχει θέμα με τις συσκευές που θα τραβάνε ρευμα απο την μπρίζα????? κά[που είχα ακούσει ότι πέφτει η απόδοση  .... ισχύει????)

ασύρματα δεν νομίζω να έχω θέμα καθώς η απόσταση απο το ρούτερ είναι ειναι 5-6 μέτρα και τώρα που έχω το pc συνδεμένο με την Tv του έχω πάνω ένα στικάκι tplink και έχει σήμα καμπάνα

500av αυτό κάνει???http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010pkit-av500-powerline-adapter-with-ac-pass-through-starter-kit-p-PER.612535

Επειδή το θες για YouTube κυρίως και καμιά ταινία μπορείς να κοιτάξεις και τη λύση του Chromecast. Με 30-50€ θα κάνεις τη δουλειά σου άμεσα και γρήγορα.

Για να κάνεις streaming ταινίες θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα όπως το Plex.

για Cromecast έχω ακούσει ότι κολλάει πολύ 

Δημοσ.

Αρα..., ισως η πιο ολοκληρωμενη λυση για σενα, αλλα και η πιο "SMART", να ειναι ανα android TV box. και φθηνοτερο ειναι απο το στικακι της Philips και πιο Smart απο την τηλεοραση....!!  

συμφωνώ ότι η καλύτερη λύση είναι το tv box απλά δεν θα ήθελα να γεμίσω το έπιπλο κάτω απο την tv (την έχω στο τοίχο) με συσκευές B)  B) .... 

αν πάω σε tv box τι έχετε να προτείνετε γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα!!!!

αγορά και απο έξω, δεν έχω θέμα 

Δημοσ.

το raspberry εχει wifi???

δεν ειναι ποιο αδύναμο απο ένα tv box??

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν έχω ιδέα  :confused:  :confused:  :confused:

Να σου πω την αληθεια ουτε κι εγω το ηξερα αλλα βλεπω το προτεινουν παρα πολυ και σε πολλα αλλα φορουμ!

Τωρα αρχιζω κι εγω και του δινω σημασια.Μου κινησε το ενδιαφερον!

Να δες κι εδω  http://www.e-shop.gr/raspberry-pi-3-starter-kit-wifi-noobs-software-tool-p-PER.816377  και θα σου στειλω σε πμ (γιατι δεν ξερω αν παραβιαζω τους ορους του ινσομνια αν στειλω λινκ απο αλλο φορουμ) και θα δεις τι ακριβως ειναι και τι κανει.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι το Chromecast κολλάει και μάλιστα πολύ;

Και τι ακριβώς εννοείς κολλάει;

Αν έχεις καλό wifi και όχι καμία σαβούρα modem/router παρόχου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, ειδικά με το Chromecast 2 και το καινούργιο που βγήκε προχθές (και έχει και Ethernet).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...