Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Χρειάζομαι τα φώτα σας καθώς έχω μπερδευτεί με τόσα post που έχω διαβάσει και δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το θέμα μου. Μόλις έβαλα internet στο σπίτι και το router το έχω τοποθετημένο στο δωμάτιο του υπολογιστή , η εμβέλεια του wifi του βέβαια δεν φτάνει μέχρι το σαλόνι που έχω μια smart tv η οποία έχει wifi κεραία ενσωματωμένη. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να επεκτείνω την εμβέλεια του wifi ώστε να φτάνει και στην TV. Ποια πιστεύετε πως είναι η καλύτερη επιλογή για μένα.

Σημ.1 Στην TV θέλω να μπορώ να βλέπω βίντεο στο YouTube αλλά και να σερφάρω με μια αξιοπρεπή ταχύτητα.

Σημ.2 η απόσταση του router από την TV είναι κάπου στα 16 μετρά

Ευχαριστώ εκ των πρότερων :-)

Επεξ/σία από digkik
Δημοσ.

έχεις 2 λύσεις (σωστες)

1. Powerline, που είναι η καλυτερη για μένα λόγω καλωδίου, αλλά λιγο ακριβότερη απο την 2η

2. Repeater κάπου στην μεση της αποστασης απο τηλεοραση και ρουτερ ωστε να φτανει το wifi στην tv. 

Αν βέβαια έχεις χώρο να το κρύψεις, τράβα ένα 16μετρο καλώδιο και κουμπωσε το πανω στην τηλεοραση απευθειας :P

Δημοσ.

Χαχα. Δυστυχώς δν κρύβεται τόσο εύκολα τ καλώδιο.!! Υπάρχει κάποια πρόταση μέχρι τ 50€ στα powerline.??

Δημοσ.

Δεν εχω δουλέψει αλλα εχω ακούσει καλα λογια γι Link.png Site: αυτα και γι Link.png Site: αυτα . Απλά απο όσο εχω διαβάσει, η Devolo είναι αρκετά αξιόπιστη στον τομέα Powerline, Οποτε αν εχεις να διαθέσεις 50 ευρώ, μπορεις να πας προς τα εκει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...