Sadako Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Κατ'αρχάς να πω ότι είχα πάντα θέματα με bluetooth dongles που είχα αγοράσει κατά καιρούς από eBay. Ενώ έλεγαν ότι δουλεύουν κανονικά και σε Windows 7 (μιλάμε για εποχές πριν τα 8 καν), δεν μπορούσα να τα κάνω να δουλέψουν με τίποτα. Δεν έβρισκαν drivers τα windows (7x64). Την ίδια στιγμή τα ίδια dongles δούλευαν μια χαρά σε ένα ξεχασμένο PC που είχα με Windows XP. Είχα παρατήσει την προσπάθεια.. Μετά από ΠΟΛΥ καιρό, πήρα πάλι κανά 2 τέτοια dongles. Αυτήν την φορά πήγαν ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή συνδέοντας το dongle βρήκε κανονικά drivers και εγκατέστησε, βγάζει και το εικονίδιο στην taskbar. Το θέμα είναι τώρα ότι έχω θέματα με συσκευές που πάω να συνδέσω. Ένα bluetooth keyboard που επιχείρησα να συνδέσω (από αυτά που είναι για σύνδεση με tablet/smartphone) την μια συνδέθηκε την άλλη όχι. Κάτι ακουστικά bluetooth που έχω (Jam Transit) τα βλέπει ως συσκευή, με το που πατάω να κάνει pairing βγάζει 3 νέες συσκευές (Bluetooth Peripheral Device) ψάχνει για drivers αλλά δεν βρίσκει. Το ίδιο που δοκίμασα και με το κινητό μου (Galaxy Note 3). Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Βασικά σε αυτήν την φάση δεν έχω καταλάβει είναι θέμα του dongle ή θέμα των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα