Nidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, Είχα τραβήξει μερικά βίντεο με την xiaomi yi σε μια κάρτα 32Gb και μετά έκανα φορματ την κάρτα. Μετά το φορματ τράβηξα κοντά στις 50 φωτογραφίες (1,2 Gb). Μετά συνηδιτοποίησα ότι δεν είχα κρατήσει backup τα βιντεάκια και πήγα να τα κάνω ανάκτηση. Βρήκα όλες τις παλιες φωτογραφίες και βίντεο αλλά σε όλα τα βίντεο ενώ μου δείχνει διάρκεια και αν πατήσω Play τρέχει ο χρόνος δεν μου δίχνει ούτε εικόνα ούτε ήχο. Τα βίντεο είναι τραβηγμένα σε Mp4 fullHD. Υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω;
Nidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ναι δοκιμασα να τα παιξω και σε άλλον υπολογιστή και πάλι το ίδιο!
Cloud_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Είναι πιθανό να έγιναν corrupted μετά την ανάκτηση και γι' αυτό να μην παίζουν. Κοίτα καλού-κακού σε τι μέγεθος αναγράφονται.
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Με ποιο πρόγραμμα έκανες την ανάκτηση; Αν δεν τα παίζει το vlc τότε μάλλον δεν θα παίξουν πουθενά. Κάνε μια προσπάθεια να τα ανοίξεις και με το AVIDEMUX μήπως και... αλλά δεν θα έτρεφα πολλές ελπίδες αν ήμουν στη θέση σου.
Nidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έκανα ανάκτηση και με το getdataback το οποιο μου τα βρηκε σαν Mp4 και με το recover my files το οποίο μου τα βρήκε σαν .mov Δοκίμασα και με το active file recovery το οποίο δεν μου βρήκε τίποτα! :/ Μου τα βγάζει όλα τα αρχεία σε κανονικό μέγεθος. Από 10Mb μέχρι 200+Μb. Όταν πάω να τα παίξω μου βγάζει τη διάρκεια κανονικά και στο vlc παίζει το βίντεο αλλά δεν δείχνει τίποτα. Μαύρη οθόνη χωρίς ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα