panos7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 εχω το εξης θεμα...στο Pc μου που ειμαι συνδεδεμενος με το Linksys x1000 μεσω ethernet αργουν να φορτωσουν οι σελιδες και ορισμενες κανουν και timeout. φορτωνω για παραδειγμα το skroutz.gr...τη μια φορτωνει σφαιρα...ξαναδοκιμαζω στο διπλανο tab...timeout... Ολοι οι browser το ιδιο ακριβως (chrome, edge, mozilla) αντιθετως κατεβαζω torrents με 1,3-1,4 mbytes/sec. Το ιδιο και μεγαλα αρχεια απο το mozilla...εκλεισα firewall, εκανα reset το ρουτερ, εβγαλα το τηλ απο τη γραμμη, το φιλτρο, εβγαλα το powerline, εκανα reset το firefox κλπ. Σας αναφερω το εξης περιεργο. Με το ιδιο ακριβως setup (χωρις καν format) επαιζα χωρις προβλημα στο πατρικο μου σπιτι με Forthnet ομως μεχρι πριν λιγες μερες.Δηλαδη το μονο που εχει αλλαξει ειναι ο παροχος στο καινουριο σπιτι που μενω πλεον. Τωρα ειμαι με wind συγχρονιζω παντα πανω απο 14mpbs.Φταιει το modem; Φταιει ο παροχος;Γιατι παει σφαιρα στα torrents και στο Internet τρωει κολληματα και σε ορισμενες σελιδες;
panos7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στο κανει σε ενα pc μονο η σε ολα? τηλεφωνο π.χ. Οταν εχω ανοιχτο το pc φαινεται οτι οι σελιδες στο κινητο (που ειμαι συνδεδεμενος με wireless) να αργουν να φορτωσουν δραματικα. Αν κλεισω το Pc φαινεται οτι ειναι καλυτερα... Τα τορρεντ ομως κανονικα σταθερα 1,3 με 1,4... σε οποιαδηποτε περιπτωση. εκλεισα και το ipv6 απο το ρουτερ. τα ιδια...
rfc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε πρωτη φαση κανε ενα σκαν με malwarebytes στο pc σου και μετα κανε ενα network ρεσετ με τις εξης εντολες απο cmd>run as admin..... στο πισι ολα αυτα. netsh int ip reset reset.txt NETSH WINSOCK RESET CATALOG και κανε ρεσταρτ. Δες ακομη αν εχεις τους τελευταιους drivers της καρτα δικτυου.
panos7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε πρωτη φαση κανε ενα σκαν με malwarebytes στο pc σου και μετα κανε ενα network ρεσετ με τις εξης εντολες απο cmd>run as admin..... στο πισι ολα αυτα. netsh int ip reset reset.txt NETSH WINSOCK RESET CATALOG και κανε ρεσταρτ. Δες ακομη αν εχεις τους τελευταιους drivers της καρτα δικτυου. θα τα δοκιμασω το απογευμα μολις επιστρεψω σπιτι... θα δοκιμασω και το λαπτοπ της δουλειας να δω αν εχει το ιδιο θεμα και θα ενημερωσω ευχαριστω πολυ!!! 1
panos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα! δοκιμασα και με το λαπτοπ και εκανε ακριβως το ιδιο...αργουσε να φορτωσει σελιδες και timeouts...οποτε αποκλειω να φταιει το pc και το λαπτοπ... αποφασιζω να κανω reset το ρουτερ (linksys x1000)...περναω ξανα ολα τα στοιχεια απο την αρχη...απο κει και μετα η γραμμη (δηλαδη το λαμπακι του ιντερνετ στο ρουτερ) πεθανε...ξανα και ξανα reset το ρουτερ...εφαγα 2 ωρες να δοκιμαζω τα παντα η wind εντομεταξυ προτεινει συγκεκριμενα pppoe και llc στις ρυθμισεις για ολα τα ρουτερ και με αυτες τοσο καιρο εμπαινα... τα παραταω, λεω αυριο παω για νεο router. Mετα απο 2 ωρες επανερχομαι και παιρνω τη wind...μου λεει για δοκιμασε pppoA και vc στο ρουτερ... τα αλλαζω επι τοπου και ξαφνικα εχω ιντερνετ και λυθηκε και το προβλημα με τις σελιδες... ολα πλεον οκ... απλα απορω τοσο καιρο πως επαιζε με αλλες ρυθμισεις...κανονικα δεν θα επρεπε να εχω ιντερνετ με τοσο διαφορετικες ρυθμισεις...
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Βασικα μαλακια δικια τους, για καποιο λογο δε τους δουλευει σωστα το multiplexing σε σενα.
panos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ισως ειναι και ιδιαιτεροτητα του δικου μου ρουτερ...τι να πω... ηθελα να αλλαξω καποια στιγμη και ηταν ευκαιρια αν δεν δουλευε καθολου στην τελικη...αλλα προς το παρον μενω με αυτο που εχω...οταν βαλω vdsl αναγκαστικα με βλεπω να αλλαζω... ευχαριστω και παλι παντως για τη βοηθεια!!!
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Tα linksys γενικως θεωρουνται απο τα καλα. Το δικο σου βεβαια ειναι χαμηλης κατηγοριας αλλα ενα σκαλι πιο πανω απο τα φθηνομεσαια της αγορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα