Tresorikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μόλις διάβασα ότι το τωρινό vr θα συνεργάζεται και με την επόμενη κονσόλα... Κ θα έρθει μετά το 2019 η κονσόλα.. 200 ευρώ μαλλον μ το δίνουν από κωτσο με κάμερα vr και το world Το vr μόνο του το βρήκα 110 στο πλαίσιο κ 60 τη κάμερα για το vr από χθες προσπαθώ να επικοινωνήσω με πλαίσιο αλλά δεν με παίρνουν τηλέφωνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ναι βρε αυτο εγραψα παραπανω. Απο οτι φαινεται θα συνεργαζεται με το PS5. Τι απο οτι φαινεται...ο ιδιος ο δημιουργος του PS5 το ειπε 😛 To Ps5 λογικα θα βγει τελος 2020 και το PSVR2 απο 20-23. Αν ημουν σονυ θα το καθυστερουσα τοσο ωστε να υποστηριζει eye tracking-foveated rendering. Γιατι τα γραφικα θα παρουν τρελο boost στο VR με αυτην την τεχνολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Υπάρχουν δύο version VR. Εσύ μιλάς για την πρώτη. Αν σε καίει τόσο πολύ το να το κρατήσεις και για την επόμενη γενιά, καλύτερα πάρε τη δεύτερη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, fytotech είπε Υπάρχουν δύο version VR. Εσύ μιλάς για την πρώτη. Αν σε καίει τόσο πολύ το να το κρατήσεις και για την επόμενη γενιά, καλύτερα πάρε τη δεύτερη έκδοση. Ναι το έχω ξαναδιαβάσει Θύμισε μου που το κοιτάζω αυτό για Ναμη την πατήσω Ayto που βρήκα εγώ πίσω στο κουτί γράφει. P/D 9. 2018 είναι το παλιό έτσι; πρέπει να βρω να γράφει το 19 η δεν κοιταζω αυτόν τον κωδικό; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Tresorikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Ναι το έχω ξαναδιαβάσει Θύμισε μου που το κοιτάζω αυτό για Ναμη την πατήσω Από το Πλαίσιο, είναι αυτό: https://www.plaisio.gr/games/vr-hardware/Sony-Psvr-Headset-Mk4-Mega-Pack-PS719786214.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι εννοώ ποιον κωδικό κοιταζω; πάντως καμερα vr και world το έχει το Public του 2017 και μ το αφήνει και ο κωτσοβολος 200 αλλά λογικά είναι το παλιό οπότε δεν αξίζει.. Το παίρνω απτό σκρουτζ αν είναι η καινούργια βερσιόν Μόλις μου είπε φίλος πως μόνο στα ακουστικά έχει μια διαφορά οπότε δεν τρέχει κατι και τη version 1 να πάρω.. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Tresorikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tresorikos είπε Όχι εννοώ ποιον κωδικό κοιταζω; πάντως καμερα vr και world το έχει το Public του 2017 και μ το αφήνει και ο κωτσοβολος 200 αλλά λογικά είναι το παλιό οπότε δεν αξίζει.. Το παίρνω απτό σκρουτζ αν είναι η καινούργια βερσιόν Μόλις μου είπε φίλος πως μόνο στα ακουστικά έχει μια διαφορά οπότε δεν τρέχει κατι και τη version 1 να πάρω.. Δεν είναι μόνο τα ακουστικά, το V2 έχει και HDR Pass through, που είναι η σημαντικότερη διαφορά. Στο V1 αν έχει η τηλεόρασή σου HDR πρέπει να βγάζεις τα καλώδια και να τη συνδέεις κατευθείαν με το PS4 για να μπορείς να το έχεις ενεργοποιημένο. Στο V2 δε χρειάζεται όλο αυτό και έχεις HDR κανονικά. Επίσης έχει και πιο λεπτά καλώδια. Πρέπει να κοιτάξεις από πίσω και να έχει τον κωδικό CUH-ZVR2. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από kiko33gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kiko33gr είπε Δεν είναι μόνο τα ακουστικά, το V2 έχει και HDR Pass through, που είναι η σημαντικότερη διαφορά. Στο V1 αν έχει η τηλεόρασή σου HDR πρέπει να βγάζεις τα καλώδια και να τη συνδέεις κατευθείαν με το PS4 για να μπορείς να το έχεις ενεργοποιημένο. Στο V2 δε χρειάζεται όλο αυτό και έχεις HDR κανονικά. Επίσης έχει και πιο λεπτά καλώδια. Πρέπει να κοιτάξεις από πίσω και να έχει τον κωδικό CUH-ZVR2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Σε όλες τις αλυσίδες οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι τραγικές... Μόνο απτό σκρουτζ αν θα κάνω την αγορά να μ βγει κάμερα μάσκα vr world game κ astro bot Βγαίνει 220 ευρώ σχετικά καλή τιμή αν σκεφτείς ότι ζητάνε 309 για το πακέτο χωρίς το astro bot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση Σε όλες τις αλυσίδες οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι τραγικές... Μόνο απτό σκρουτζ αν θα κάνω την αγορά να μ βγει κάμερα μάσκα vr world game κ astro bot Βγαίνει 220 ευρώ σχετικά καλή τιμή αν σκεφτείς ότι ζητάνε 309 για το πακέτο χωρίς το astro bot.. Ναι, απ'ότι βλέπω το έχει το gamescom.gr στα 199 το V2, καλή τιμή νομίζω, σχετικά με τις μεγάλες αλυσίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τις τελευταίες μέρες επειδή ψάχνομαι για τα vr κ ευτυχώς μέχρι στιγμής κρατήθηκα γιατί είναι λίγο αρπαχτρες .... Είδα ότι Δεκέμβριο του 18 έπαιξε προσφορά. 120 vr κ camera. Κ motion control + demo Word στα 120 ΑΛΛΑ με version 1... Κ στα 200 ευρώ το mega pack με τα 5 παιχνίδια κ version 2 κ τώρα ζητάνε οοολοι 329... Αναγκαστικά θα περιμένω καμία προσφορά αν κ χλωμό το βλέπω για Πάσχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourtembeu Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Για όπιο ενδιαφέρεστε δίνω το δικό μου στα 150 ευρώ με εγγύηση και μηδενική χρήση μαζί με το astro bot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Σκέφτομαι να το πάρω τώρα που παίζει με 5games στα 229 ευρώ κ έχω κ κουπόνι - 30 ευρώ. Έχει παίξει πιο χαμηλά από 229; Υπήρχε στα 200 ευρώ προσφορά με τα 5 games? Οπότε θα είναι και η version 2 να το έχω κ στο ps5 πρώτα ο Θεός όταν βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Φίλε μου που την έχει αυτή τη προσφορα. Μπορείς να μου στειλεις ένα μνμ σε παρακαλώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, Desmond Kind είπε Φίλε μου που την έχει αυτή τη προσφορα. Μπορείς να μου στειλεις ένα μνμ σε παρακαλώ? 229 το έχουν όλες οι μεγάλες αλυσίδες κωτσοβολος media markt. Public. Εγώ έχω κ εκπτωτικο κουπόνι - 30 από άλλες αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KapaEpsilon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Η Sony τις έβγαλε αυτές τις προσφορές. Μακάρι να δούμε κάποια προσφορά και στα περιφερειακά του vr (aim controller + moves) ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα