Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Το aim controller αξίζει κατά την γνώμη σας για VR; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και τα moves. Υπάρχει μήπως κανείς εδώ που να πουλάει aim ή/και moves μεταχειρισμένα σε καλή τιμή;
kiko33gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Το aim controller αξίζει κατά την γνώμη σας για VR; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και τα moves. Υπάρχει μήπως κανείς εδώ που να πουλάει aim ή/και moves μεταχειρισμένα σε καλή τιμή; Να σου πω τη γνώμη μου - καλύτερα τα move, καθώς είναι πολλά περισσότερα τα παιχνίδια που τα υποστηρίζουν. Δεν έχω το aim (θέλω να το πάρω), αλλά έχω ευχαριστηθεί πολλά παιχνίδια με τα move, τα οποία αλλιώς δεν θα μπορούσα να τα παίξω. Πάντως αν θα παίζεις shooters, θα σε βολέψει το aim πιο πολύ. Απλά κοίτα να υποστηρίζεται.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Και να πει κανείς πως έμοιαζε λιγάκι σαν όπλο αυτό το aim controller βρε παιδιά...Σαν λυγισμένος σωλήνας είναι!!!!😋
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Και να πει κανείς πως έμοιαζε λιγάκι σαν όπλο αυτό το aim controller βρε παιδιά...Σαν λυγισμένος σωλήνας είναι!!!!😋 Πιστεψε με, οταν παιζεις μονο οπλο βλεπεις, οχι σωληνα:p Γινεται πολυ βολικο με τον τροπο που εχει σχεδιαστει παντως εφοσον εσυ εκει μεσα βλεπεις κατι αλλο. Δεν θα ειχε νοημα να σχεδιαστει ως οπλο δηλαδη. Για τον φιλο παραπανω, θα συμφωνησω με την απαντηση του kiko33gr. Αν σκοπευεις να λιωσεις online το Firewall zero hour, το aim controller κανει την διαφορα. Αν οχι προτιμησε moves. Ειναι χειροτερα γενικα απο το οπλο, αλλα δουλευουν σε πολυ περισσοτερα παιχνιδια.
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ως κάνα 30αρι παίζει να βρω μεταχειρισμένα moves άραγε;
Cyberdemon87 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Νέο περιφερειακό! https://blog.eu.playstation.com/2019/04/04/an-in-depth-look-at-the-3drudder-motion-controller-for-playstation-vr-launching-this-summer/ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Cyberdemon87
savvasko Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 καλησπερα εχω βρει για τα παιδια να παρω το astrobot ps4 και λεει οτι ειναι VR????? ερωτηση......τα παιχνιδια αυτα παιζουν και χωρις????? ευχαριστω
jerry banana Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, savvasko είπε καλησπερα εχω βρει για τα παιδια να παρω το astrobot ps4 και λεει οτι ειναι VR????? ερωτηση......τα παιχνιδια αυτα παιζουν και χωρις????? ευχαριστω για να το παιξουν τα παιδια πρεπει να εχετε αγορασει τη μασκα του ps4 .Αλλιως οχι δεν παιζονται.
savvasko Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!!!!δυστηχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα για τοσο ακριβη αγορα.....
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Οχι μονο μασκα , θελει και καμερα οπως ολα τα VR που εχω δει.
Tresorikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Αξίζει η αγορά παιδιά μισό με ένα χρόνο πριν το ps5? Ποια είναι η καλύτερη τιμή που έχει παίξει σε vr μάσκα κ κάμερα μαζί; τι πιστεύετε θα βγει vr2 για το ps5 αμέσως η μετά από κάνα 2 χρόνια; να κατεβάσεις ταινία σε στικακι 3d δεν γίνεται με τίποτα; επειδή η νέα μου tv δεν είναι 3d θέλω να δω καμία ταινία μου άρεσε πολύ το astro bot που έπαιξα το demo σε σπίτι φίλου..
Edel Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Το χα πάρει πριν λίγους μήνες ε μια προσφροά που χε βγει 200 ευρώ μαζί με 5 παιχνίδια. Για μένα αξίζει πολύ. Είναι φοβερή εμπειρία. Το resident Evil 7 με στοίχειωσε που το παιξα όλο σε vr. Για μένα το χω ξαναγράψει και πιο πάνω, το vr μου δημιούργησε μια αίσθηση σα να παίζω το πρώτο μου video game 20 χρόνια πριν. Δε φανταζόμουν ότι μπορεί να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Aπο σημερινη συνεντευξη του Cerny φιλε Tresorikos για το PS5 : New Virtual Reality platform strongly hinted at but also supports current PSVR. (απο resetera) Η μια απο τις πιθανοτητες που εγραψα στο αλλο thread ισχυουν απο οτι φαινεται. Μενει να δουμε αν ισχυει και οτι θα βγει 21-23 το psvr2 ή μαζι με το ps5. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Tresorikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Κοίτα λογικά πρέπει να κάτσω στα αυγά μ και Ναμη το πάρω εκτός κ βρω καμιά φοβερή προσφορά γιατί τώρα το έχει 200 + τα παιχνίδια κάνα 50αρι για αρχή.. Εγώ σκέφτομαι για Day one ps5 πρώτα ο Θεός οπότε τι κάνουμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Eγω στην θεση σου θα επαιρνα εστω μεταχειρισμενο τωρα. Γιατι αν περιμενεις να βγει το PS5, μετα θα ξαναμπεις στην λουπα ''χμ μηπως να περιμενω το psvr2, θα βγει το 21, το 22 η το 23?'' Για μενα δες τα παιχνιδια που υπαρχουν αν σου αρκουν και αποφασιζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα