BANTAS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γνωρίζουμε αν ως ξεχωριστή playstation πλατφόρμα θα λαμβάνει δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα για συνδρομητές ps plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γνωρίζουμε αν ως ξεχωριστή playstation πλατφόρμα θα λαμβάνει δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα για συνδρομητές ps plus? Σχετικα με αυτο η απαντηση της Sony στο επισημο FAQ http://blog.us.playstation.com/2016/10/03/playstation-vr-the-ultimate-faq/ Q. Do you have plans to offer PS VR games on PlayStation Plus? We have nothing to share at this point in time, but we are looking into it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 PSVR games: https://www.reddit.com/r/playstationvr/comments/3r4qc1/confirmed_playstationvr_games/ http://vr.gamepedia.com/Playstation_VR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Φοβερό φαίνεται και γουστάρω πολύ να παίξω μερικά παιχνίδια όπως αυτό το με την ληστεία στο Λονδίνο. Αλλά 400€ πονάει, πολύ πονάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα γίνει πανικός με το PS VR? Θα περιμένω τα Χριστούγεννα και θα το πάρω μαζί με το PS4 Pro, το οποίο παρεπιπτόντως πιστεύω ότι σε ορισμένα VR παιχνίδια (αν όχι σε όλα) θα έχει τεράστια διαφορά. Πιστεύω η Sony θα καταφέρει να δώσει exclusive εμπειρία πλέον για κονσόλες και όχι απλά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μου ήρθε το πρωί τώρα θα κάτσω να το σεταρω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λεφτά υπάρχουν απο οτι φαινεται... στην Ελλαδα εχει ξεπουλήσει απο παντου και περιμενουν νεα κομματια σε καμια 10ρια μερες.... μίλησα με 3-4 καταστήματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ήρθαν πολλά κομμάτια Ελλάδα, ειδικά αν σκεφτείς πόσα έστειλαν στην Κίνα με 150 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μου ήρθε το πρωί τώρα θα κάτσω να το σεταρω Δεν με βλέπω να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λεφτα υπάρχουν τελικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αλλο θεμα αυτο αλλα το να δινεις λεφτα σε κατι που σου αρεσει δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο .. Εγω το περιμενω Κυπρο λογικα αυριο απο public cy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εδώ φεύγουν αέρα-πατέρα τα 800άρια για μήλα, το 400άρι μας έκανε εντύπωση; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εδώ φεύγουν αέρα-πατέρα τα 800άρια για μήλα, το 400άρι μας έκανε εντύπωση; Αυτο λεω, οταν τα VR φτανουν στο θεο οι τιμες τους στα 400 ευρω εχουν την ευκαιρια πολλοι να βιωσουν μια καλη ''gaming'' εμπειρια που βλεπαμε τα προηγουμενα χρονια και λεγαμε αποκλείεται .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά έχω ένα πω FANTASTICO η απολυτη εμπειρία σε vr έχω μείνει με το στόμα ανοικτό την να πω για την ανάλυση η για το βάθος που νιώθεις όταν παίζεις και ακόμα ασχολούμαι με τα demo που έχει μέσα .....πάω για συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα